לצפרגולים הידד!!!!

רבקה6

New member
לצפרגולים הידד!!!!

בשם ההורים הצפונים אני מגישה בזאת מחאה ותחינה למפקדי השיריון:
באמאש'לכם!!! - תעשו את הטקסים הבאים במקום קרוב יותר!!!! יצאתי באחת מהגולן-אז נכון שאספתי בבורגתא ובנתניה אבל ארבע וחצי שעות!!!!!! עד לטרון? אין לכם לב??? מה קרה - אי אפשר לעשות פעם טקס בנפח?
הגענו. חנינו בג'הנם! (הכי קרוב שהיה...) השחרחר כבר היה על סף התמוטטות...אפילו זמן ללאפה לא היה לו.
חיכינו משהו כמו רבע שעה. תגידו-זה חוקי הלחות הזאת??? למה אתם שם במרכז לא עושים משוהו?? איזה אוהל מחאה...צעדת הממחטות...משהו! מה זה הלחות הזאת???
התחיל הטקס. איך שהתחיל - התחילו הדמעות. מי שלא רעה שלוש קשישות (אחת אמא שתיים דודות) עומדות ומזילות...לא ראה שמחת בית השואבה וגו'. החבר'ה...כמה מאות ילדים...שרק לפני חצי שנה נראו כמו אספסוף מצרי...עלו כמו...חיילים! צעידה היתה צעידה...ימין היה ימין...המדים ישבו...כמו דוגמנים!
המפקד עלה. ברך. את הפתק עם תדע כל אם עבריה הוא השאיר בכיס (ראה עם איזה כפכפים הגעתי וכמה קרוב ישבתי...נבהל!) דיבר לעניין. בסוף עברו החיילים בשדרת מסע לפניו-והצדיעו לו (ובצדק! עם מפקדים כמוהו - אני שקטה)
ארבע שעות ארך המסע הביתה. ארבע!!!! ובעוד ארבעה חודשים יש שוב טקס.
צפרגול שולט!!!!!!
ר/

r i n i

New member
ברכות לאמא צפרגולת הגאה והדביקה

אם בארזי לטרון נפלה זיעה מה יגידו אזובי הקריות??

מזל שלא עושים כאן את ההשבעה, כאן אמנם קרוב יותר אבל מזיע למווווות.

ואין, אין על קבוצת חיילים צועדת בשביל להרטיט לבבות של אמהות, דודות, חברות, ילדות (וכמה אבות רגישים).

הרסת אותי עם תיאורי האספסוף המצרי (ע"ע 20 ילדים "חוגגים יומולדת" שהם שווי ערך למאתיים פעילי חמאס).

שיהיה לכולם רק בהצלחה!!!!!!!

פולי44

New member
בוקר טוב לכולם, יום חמישי

ברכות לצפרגולים ולאימהות שלהם, גם אצלנו היה מרגש ביותר, ראו מה שכתבתי אתמול בערב.
א' וב' יגיעו שוב היום בערב, היו לילה בבית, וחזרו בחזרה רק כדי לחזור שוב הביתה, נו, שוין...
א' יוצא לקורס מפקדים, ביום ראשון מתחילה ההכנה
בהצלחה למסיימים ולמתחילים
יום טוב לכולם

רבקה6

New member
גם השחרחר יוצא לקמ"ט ביום ראשון.

בינתיים הם קיבלו רבעוש. החבר'ה שעולים ישר למבצעית עלו כבר אתמול (איזה באסה בשבילם!!!) השחרחר מתכנן על האוטו להערב לקפוץ לעודד אותם (הם יושבים קרוב אלינו...)
בינתיים הוא שורף לי את המטבח במסווה של מכין צהריים לקטנים...
ר/

מנורה 1

New member
צהרים טובים! (ובקשה למטה)

סופסוף שבוע בלי טקסים בצבא.

הגדול בהכנה למכ"ים, סיפר על מסע הכנה לגדוד שעשו שאר חבריו - כשהגדוד כולו קיבל אותם. נשמע מרגש. הוא אמור לקבל סיכת גדוד בשבוע הבא.
השני סיים מקצועות והיה להם ערב של שבירת דיסטנס. קצת מתחיק כל הצ'ופרים האלו שמחלקים להם כאילו היו בתנועת נוער, אבל הי, הוא מבסוט אז מה אכפת לי?

אפשר לשלוף לי שוב את השרשור עם הצעות לעוגויות וריבועים שאפשר לשלוח להם בקופסאות? אני צריכה לגוון את המצאי.
תודה.

מנורה 1

New member
ברכות. בדיוק בטקס האחרון תהינו

מה עושים כל הצפוניים המסכנים בחילות שלנו בימי הורים ובטקסים

ואז חשבנו על ימי ששי כשיוצאים בבוקר מהדרום העמוק וצריכים ליסוע צפונה צפונה.

שויו

New member
בשעה טובה ומוצלחת
יום חמישי טוב

רבקה, לפחות חלק ניכר מהשירות הילד יהיה קל"ב בשבילך....
תחשבי שאנחנו עשינו את הדרך ההפוכה ביום הורים ובביקורים כשרמת הגעגועים הטריפה .....
הלחות כאן באמת פלילית, בית מרחץ תמידי, הקיץ הזה...

מניסיון שלנו, רוב החברים שלו יקלטו בגדודים ויצאו לרגילה עוד מעט קט, אז שלא ידאג יותר מדי....

אהבתי את התיאורים שלך, ואני "מתה" ששיריו' ירשה לי להגיע ללטרון בשחרור שלהם. כל הערב -רב הזה שצעד בטקסים, יצעד עכשיו כדי לגזור חוגר
ולקבל שיבוץ למילואים

בהצלחה בקורס מפקדים, לשחרחר ולטורקיזי של פולי...

מקווה שהמון חיילים בדרך,
שלנו סיים הבוקר תרג"ד , עייפים מרוטים אך בטח מרוצים. אבל לא יצאו עד שהמפלצות יבריקו
כך שקרוב לודאי שנאה את זיו פניו מחר.

יום רגוע

מזל-טוב לצפרגולים החדשים ובהצלחה בקמ"ט.

רבקה לאיזה חטיבה אתם שייכים? 188?
היום בצהריים היינו אני ואבא של השריונר שלי בקניון אלונים. פתאום המקום התמלא בהרבה חיילים עם כומתות שחורות. אני כמובן רצתי לבדוק איזה סמל יש להם
וכמובן שהעין שלי צדה את השם והסמל של הפלוגה שלנו. ישר ניגשתי לחיילציק ושאלתי אם חיימקה שלי נמצא. והסתבר שהוא עלה עם המ"פ בחזרה לגדוד לפני כמה ימים.
ואני חשבתי לתומי שהוא מבלה באשקלון .בנופש ככה התפקשש לנו להסניף ילד בהפתעה. ככה זה כשאתה צמוד למ"פ. שלחתי נשיקות עם הבחורצ'יק.

שויו זה מה ששריו צריך? אותך רצה עם מצלמה? הטקס הבא יהיה בשדה התעופה כשיסע לטיול.

שויו

New member
יש כמה אחרות.. אבל זה הכי הכי הכי

מתוקים שם כמו דבש, אחד אחד !

נכון איריס?

עפה לכבס, יש לי סרבל על הראש ועוד מדים ריחניים

מיצי35

New member
ואנחנו היינו היום בסיום מסע כומתה של הצנחנים

היה מרגש ביותר.הדמעות החלו ברגע שראינו אותם צועדים לכיוון גבעת התחמושת עייפים,מזיעים וסחוטים .היה מאד מאד חם מה שהיקשה על המסע.נתנו להם חצי שעה עם ההורים ואז ייבשו אותם שעתיים בחום ובשמש לחזרות,פשוט רחמנות.הטקס היה מרגש מאד במיוחד הרגע בו כולם העיפו לשמים את הכומתות האדומות. אז זהו נראה לי שהצבא האמיתי מתחיל עכשו כשהם עולים לגדודים.

ל י ת י1

New member
היי מיצי

בזמן שהשיריונריות מתווכחות איזו חטיבה טובה יותר אני יודעת לברור את המוץ מהתבן ולהתמקד במה שחשוב באמת - מסע כומתה של האדומים

איזה כיף לכם שהייתם שם לראות אותם מגיעים.
בהצלחה לילד שלך בהמשך וברכות לכל האדומים הצעירים שעכשיו הם ממש אדומים. לא יעזור שום דבר - אין על המראה של הירכית והכומתה האדומה

שיהיה לאדומים הצעירים המון הצלחה בהמשך - הגדודים שמתחילים את החיים האמיתיים עוד יספיקו לנשום כמה שבועות של קו, לגדס"ר עוד צפוי המשך מסלול ארוך - גם להם בהצלחה

מנורה 1

New member
לדעתי כשהייתי בהריון עם הקטנה

ואת עם הקטנה שלך . ( שלי בת תשע וחצי. זה מסתדר?)

katam

New member
סיימתי עכשיו לקרוא את הספר על החטיבה במלחמת

יום כיפור.

כבוד לחטיבה הותיקה הזאת

שבלולי1

New member
בשעה טובה לצפרגולים - והלו..אומנם אני בודדה

במערכה מולכן אבל אין כמו 401

ל י ת י1

New member
שבלולי, זה מה שצריך בשביל להביא אותך לפה?

מריבה בין האמהות השיריונריות?
אם הייתי יודעת הייתי משתדלת לסכסך ביניהן כבר מזמן כדי שתגיעי

מה שלום גארפילד?
ואת? שבוע הבא כבר חופש גדול

נובמבר קרוב מתמיד....אני יודעת כי גם אני סופרת

שבלולי1

New member
אכן נעלמתי קצת

גארפילד בסדר גמור....אני כבר היום יצאתי לחופשה (יום ראשון חופשי ) איזה כיף...

והחדש אצלי זה שהקטנה מצטרפת לשורות צבא הגנה לישראל באוקטובר....

למעלה