לצערי---

La Gamba

New member
לצערי---

לא הפגנתי נוכחות רבה בפורום בעת האחרונה, והדבר קצת ניכר. לצערי, נוכחות דלה זו כנראה תמשיך, כיוון שבקרוב אני עוזב ל8 חודשים לקיבוץ קטורה שבערבה. עדיין יהיה לי שם חיבור לאינטרנט ואני אוכל לנהל את הפורום. אבל כנראה שלא אגיע למפגשי הפורום הקרובים (אלא אם כן תעשו אותם בדרום, ולא באיזה מקום צפוני כמו באר שבע)

TheBursar

New member
קטורה זה עולו שעתיים מב"ש

סמוך עליי. אולי שעתיים וחצי באוטובוס

python 4

New member
לחיות זה חשוב../images/Emo45.gif

משום מה חשבתי שבקטורה מקטרים.

כן, לחיות זה נחמד../images/Emo54.gif

היתה איזו שחקנית כסילה שאמרה: "כשמתים מאבדים חלק חשוב מאוד מהחיים".

Knotted String

New member
יא מתנחל. ><../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

סתם. אני יודעת שזאת לא התנחלות. דיברנו היום על קטורה. כי יש מישהי שקוראים לה קטורה. והיא יצאה עם מישהו שקוראים לו בנייה. [שזה כמו בני, רק עם יה.] לא משנה. ><

BaTaTaיאמי

New member
רגע, עברת בית כי פינו אותך?

אם כן, אני משתתף בצערך. ד"א: אני קיבוצניק שחילק סרטים כחולים בצמתים! וחשב שהכל נכון... ועכשיו נחזור לנושא הפורום! אני חדש פה! דור, 14, שכנראה לא ייפגוש אתכם לעולם עם המפגשים שלכם הם במקומות כלכך רחוקים! אני גר בעמק בית שאן! מצד שני יש לי המון משפחה בבאר שבע... אז מי יודע...

Mystic Dragon

New member
ברוך הבא!../images/Emo13.gif

תהנה בפורום, הוא אחלה. קצת רדום, אבל יתעורר מתישהו. ובקשר למפגשים - אני לא מאמין שנעשה מפגש בב"ש, זה היה בצחוק.

majere the mage

New member
אתה כרגע אמרת

שאתה קיבוצניק שמחלק סרטים כחולים בצמתים? או שאני מתפגר..[טוב זה בכל מקרה]

Knotted String

New member
פינו אותי ולא ידעתי?!../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif

חוצפה!

BaTaTaיאמי

New member
חחח. תודה

אכן אמרתי את זה... אבל זה לא סותר את זה שאני בהחלט משתתף בצערם של המתנחלים! ובתור אחד שמאד מאד קשור לגולן! אני גם יודע שהיום הזה יגיע. ואז אני אכאב את אותו כאב. מה הקשר גוואטמלי מסריח?! חחח, לא נורא אני אוהב אני לא קשורים! וגם אני מרבה ביציאות כאלה... ו... טוב אני מקווה להשתלב...

חיח../images/Emo54.gif

הוא לא אמר את זה לך... וחוץ מזה, למה להשתתף בצערם של המתנחלים? אני משתתפת בצערם של הערבים שהמתנחלים גירשו אותם מהאדמות שלהם ובנו עליהן בתים.

La Gamba

New member
אתה בהחלט נשמע קצת מוזר

א) "גוואטמלי" היה מופנה אלי. ב) לא, לא פינו אותי מהבית (כי אני גר באזור השרון, לא השומרון), אבל בסופו של דבר אם אל הייתי יוצא לבד היו מוציאים אותי בכוח היות שזה חלק מהשירות הצבאי שלי. נ.ב. אני אנסה לכתוב בתדירות יותר גבוהה, אולי אני אביא מחשב לקיבוץ.

למעלה