לצערי
לא הייתי מחובר אתמול ושלשום לאינפוזית האינטרנט בגלל שנסעתי למרכז. יש לי גם הקלטה עם בחור חביב ומיוחד שעושה מוזיקה מיוחדת. הוא חוזר בתשובה,חסיד ברסלב,מקיבוץ אילת השחר. מה שמעניין בסיפור הוא שאני מנסה לשייך ולהגדיר את המוזיקה שהוא עושה, ואני לא כ"כ מצליח
) אולי אני אבקש ממנו ונעלה לכאן את אחד הקטעים שעשינו (אנחנו בסקיצה השביעית כבר) ואתם תחוו (ככה כותבים?) דעה בעניין
שמעתי קצת מהדיסק החדש של יחיאל (חיליק) פראנק אתמול ונהנתי מאוד
אתמול נפגשתי בחתונה עם אהרון רזאל ושוחחנו קצת על מה שהוא עושה בתחום המוזיקה,אמנם זה לא כליזמרים אבל הסגנון שלו גם מיוחד ושונה. אולי לאחר שנארח את ר´ רונן חזיזה שגם הוא זמר ויוצר מוכשר בפני עצמו, נארח גם את אהרון רזאל כאן בפורום החביב שלנו
את ר´ ישראל דגן שהוא אחד היוצרים המוכשרים של חסידי ברסלב נארח בעז"ה בפורום ברסלב בהנהלתו של ידידי החשוב,היקר והמיוחד ר´ פראזניק הי"ו
לאחר מכן נביא אותו לכאן גם כן. אני מסתפק האם כדאי לפרסם את הדברים בכל הפורומים,או לעשות זאת בלי פרסום בכל הפורומים. יש גם אפשרות ליצור קשר עם משה (מוסה) ברלין (קלרניטן מתלמידיו של ר´ אברום קלינטר) ואני בודק את העניין. מייד בהודעה נפרדת בשרשור הזה נשוחח על אחד הגדולים,אולי הגדול מכולם לעניות דעתי בכל אופן,שכל מי שמוזיקת הכליזמר היא חלק ממנו לא נשאר אדיש כשהוא שומע את השם ר´ נפתלי ברנדווין. כבר הזכרנו אותו כאן כמה פעמים ואני רוצה לכתוב כמה דברים ברשותכם
אני לא יודע כמה זמן יחזיק הפורום המיוחד הזה. אבל בשבילי זה פרוייקט מיוחד, ואני אסביר את עצמי. מערכת הפורומים של תפוז בנויה בצורה מצויינת. דברים שנכתבים נשארים לאחר מכן בארכיון של הפורום.אני חושב שמגיע לנו שיהיה אתר-פורום שיתעד את המוזיקה,את הסיפורים ואת ההיסטוריה,וכל זה יקרה בעברית. אם תעיינו ברשימת הקישורים,תוכלו לראות הרבה אתרי כליזמרים,לצערי בעברית זה לא היה קיים עד שנפתח הפורום שלנו. לכן אנחנו כאן. מידי פעם אני מעיין בארכיון של הפורום שלנו ואני מוצא דברים נפלאים
חשוב מאוד לדעתי העניה להמשיך ולתעד את העניין וזה מה שאנחנו עושים כאן
) אנחנו ממשיכים עם החברים הנפלאים במלאכה
לא הייתי מחובר אתמול ושלשום לאינפוזית האינטרנט בגלל שנסעתי למרכז. יש לי גם הקלטה עם בחור חביב ומיוחד שעושה מוזיקה מיוחדת. הוא חוזר בתשובה,חסיד ברסלב,מקיבוץ אילת השחר. מה שמעניין בסיפור הוא שאני מנסה לשייך ולהגדיר את המוזיקה שהוא עושה, ואני לא כ"כ מצליח