לצערי

לצערי ../images/Emo7.gif

לא נזדמן לי להיות אתמול בהפגנה, למרות שמאוד רציתי. מכיוון שההפגנה תוכננה להערב, תכננתי כך שהעבוד ביום ראשון בערב כדי להיות פנוי ביום שני בערב. מזלי הרע (ובעקבות הגשם-מזלכם הטוב) שמועד ההפגנה שונה. לא נשאר לי אלא לראות את האירוע המשמח בטלביזיה. וראו זה פלא!! בהפגנות השמאל דאגו אנשי החדשות לחזור שוב ושוב לכיכר. והנה, אתמול, בערוץ 10 הראו פעמיים את הכיכר בזמן החדשות, והערוץ הראשון פעם אחת בלבד. אבל אנו כמובן לא נעיז לאמר שהשמאלנים שולטים בטמבליזייה!!

רונאל1

New member
אל תבכה מרכזון ../images/Emo13.gif

תבין את הטלוויזיה - בהפגנות השמאל ממלאים כיכרות וגם באים חברה רציניים ולא בליל של תמהונים עם ילדים קטנים שיוצאים נגד הממשלה שהם עצמם חברים בה או הצביעו לה. אין ספק שאין עניין לציבור באותו קומץ מוזרים.

MS6

New member
קומץ של 150 אלף...

ועל כל אחד שהיה שם יש לפחות 5 תומכים בבית.. בהפגנה, לשמחתי , ראיתי הרבה חילונים מרחבי הארץ, טעות לחשוב שהיו שם רק מתיישבים. ובעניין ה"תמהונים".. הנוער הציוני, שמתיישב וחולם על ארץ ישראל השלמה, משכיל וברובו הולך ליחידות מובחרות הוא נוער מובחר שאין כמותו. בטוח יותר מועיל מנוער אחר שהיינו רואים בעבר בהפגנות, נוער העגילים והאנרכיה של השמאל. מלא מסוממים, צפונים ואליטות. ברובו הגיע מאיזורי השמנת במדינתנו, לא מוכן לשמוע על ציונות, הגשמה, היסטוריה, והדבר היחידי שמעניין אותו זה מתי אביב גפן מוציא דיסק חדש או מתי מסיקת הזיתיים הבאה בשומרון. אהבת הארץ שלו מתבטאת בטיולים לתאילנד והודו וירידות מהארץ ל"מקום טוב יותר"

תודה רבה שיש לך ציפיות טובות

בשבילי לעתיד. דווקא כשאני רואה את הפאנטים שלכם אני חושב מה הם לקחו לפני.

shaynemet

New member
למה אתה מתכוון אחי

נכון אני עוד קטן אבל אני צריך חברים טובים וזה טוב וזה מציין תודה חמוד. ביי ביי נתראה בשבת במעוז בית שמש ובתל-חי ובמסע הבוגרים הבא. ביי אח שלי אוהב אותך אח שלי כל כך עד השמיים.

shaynemet

New member
אני מסכים איתך

יגיעו להפגנה רוב מתנחלי יש"ע וחברי תנועת ביתר והליכוד ורובם משרתים ביחידות הכי קרביות בצה"ל ומגנים על הארץ הכי טוב שיש.

ראליסט

New member
באמת...

לאן הגענו... "הימין" מפגין כנגד ממשלת הימין... ועוד משתתפים בהפגנה שרי ממשלה. אתם מבינים? שרי ממשלה מפגינים כנגד עצמם!!! שכחנו מהי אחריות קולקטיבית? שכחנו שכל מה שראש הממשלה אומר,מקבל גיבוי אוטומטי מכל שר ,אלא אם כן הוא מתפטר!!! אבל הכסא של שרי המפד"ל ,האיחוד הלאומי וחלק משרי הליכוד,חם וחשוב אפילו מ"האידאולוגיה" שלהם,שהיא מס שפתיים שהם משלמים לתומכיהם.

למעלה