לצערי פוטרתי

מאוד מצער לשמוע

מציעה לך במקביל לחיפושי העבודה לבדוק תביעה מולם, לפחות שתקבלי פיצוי של כמה משכורות חוץ מפיצויי הפיטורין שמגיעים לך.

מילי7777

New member
הכל לטובה מתוקה אבל

בהחלט מציעה לך לבדוק את האפשרות שלך לתבוע אותם. ממה שהבנתי שינו את מקום הישיבה שלך והיית ממלאת מקום של בחור אחר. כ״כ החוק הם אמורים לשמור לך את המשרה שלך ולא לשנות כלום. שינוי מקום פיזי הוא משמעותי. תוכלי לקבל פיצוי יפה. אני חושבת שעו״ד יבקש ממך אחוזים כך שאת לא צריכה לממן אותו מעכשיו. יש לך סיכוי טוב להוציא מהם קצת כסף. אל תוותרי על האופציה הזו. וחוץ מזה עכשיו שיש לך אוצר בבית, כלום כבר לא משנה. את מאושרת. נקודה. ועבודה זו רק עבודה, את עוד תמצאי משהו יותר טוב. קחי את זה כהזדמנות לשדרג את עצמך מבחינת סביבת העבודה והשכר. שיהיה בהצלחה ותעדכנו אותנו

זה לא בדיוק. כששמעתי שהמחליפה נשארת אני ביקשתי לא להיות

בקבלה, אמרתי שיותר אתרכז בחדר. אין לי מה לטעון. החזירו אותי לאותו התפקיד...תיאום מכירות.

מה אכפת לך להתייעץ עם עו"ד לענייני עבודה ?

תנסי.. יש כאלו שנותנים יעוץ חינם..

ממי אחרי שנפגעתי היום מהמנכ"לית שהבנתי שזה משחק מכור

הבנתי שדי. אין לי כוחות. אני צריכה להוכיח שרצו לפטר אותי ואין לי אפשרות. הם נהגו לפי החוק. חיכו לרגע

לבטוח

New member
מצטערת לשמוע

אולי מעבר לפינה מחכה הזדמנות חדשה, טובה יותר. חיבוק.

וואו מותק מצטערת לשמע כל כך

תשמעי מותק גם לי דלק נסגרה בעבודה ואחר כך דלת הרבה הרבה יותר טובה נפתחה, את תמצאי משהו הרבה יותר טוב.

מיה2013

New member
מצטערת לשמוע מה את מחפשת ?

אני מאמינה שדברים קורים לטובה

היום הושפלתי ע"י בעלת החברה שאמרה לי שללא כל קשר

ללידה היו מפטרים אותי...אולי היא התייעצה עם עו"ד. לא נורא, טוב שעבר...
אני עסקתי באדמינסטרציה ותיאום מכירות והייתי טובה מאד. הענין שאצלהם הכסף משחק...

מחכה לאור יקרה

ממש הצטערתי לשמוע על הפיטורים.
אני בטוחה שאת תמצאי משהו הרבה יותר
טוב. לא סתם אומרים שכל בעיטה היא למעלה.
בהצלחה

עוגי555

New member
מחכה יקרה

ממש ממש התבאסתי לשמוע. כל כך קשה עם חוסר האונים הזה וחוסר הצדק הזה!!!
מי שאמרה שאת הכי עשירה עם ילדים בבית צודקת...
קשה לראות זאת עכשיו, אני יודעת... אבל אין דבר כזה שלא תמצאי משהו, וקרוב לוודאי יותר טוב -
ככה זה עם גברים, דירות ועבודות

למעלה