יותר פירוט
אז כמו שנאמר, במהלך היום היו המון אנשים שבאו לצנוח ולהנות. באמת כמות הצנחנים שהגיעו הייתה מרשימה. עקב כך, נוצרה בעיה של מקום במטוס שמכיל רק 14 מקומות ... היעפים התמלאו במהרה, ואני למשל שהגעתי כשיעף 2 התארגן, יכולתי להרשם ליעף 6. כשירדתי מיעף 6 נרשמתי ליעף 11... הגיעו כמה אנשים שהעדיפו לא לחכות כל כך הרבה בן יעפים, ולכן קיפלו את חפציהם אחרי צניחה אחת (שלעיתים גם לה היה צריך לחכות לא מעט) ונסעו אחרי צניחה אחת. בנוסף לכך הייתה כמות של טנדמים, אבל על זה אני לא מתלונן. הרביעיה החליטה להתאמן דווקא ביום שישי, וכשהרביעיה עולה על 5 מקומות במטוס נתפסים, ואנשים שבאו לצנוח ולהנות מיום צניחות זול כביכול (מחירי אמצע שבוע, ארגון יעפים על ידי המדריכים - שאני לא ראיתי דרך אגב) לא יכלו לעשות את זה. (אבל הרביעיה והאיגוד זה כבר נושא אחר) האיגוד ארגן בורקסים ואבטיח - ממש נפלא - ודי.ג´י שידאג למוזיקה ולמצב רוח. המוזיקה הייתה לוקה בחסר (מה שיש בדרך כלל כבר יותר טוב) ורוב היום גם לא נשמעה מוזיקה כי ישבו כמה אנשים עם טרבוקות ותופפו להם להנאתם בדשא. בקיצור, היום עבר לאט כי לא צנחו הרבה, האווירה הייתה נחמדה, כי אפשר היה לשוחח עם אנשים שלא נפגשתי איתם מעל שנה, אבל ביום רגיל אני בדרך כלל נהנה יותר. ארז