לצערי לא אוכל

leehee1

New member
לצערי לא אוכל

להגיע מחר, ואני אעניש עצמי על כך, אבל בכל אופן: מתי האירוע הבא? ואל תגידו לי שנה הבאה!

ארזירון

New member
זה כבר עניין של דעה אישית...

אבל אני יכול להבין איך מישהו לא נהנה.... אם באו לצנוח, והלכו אחרי צניחה אחת ביעף 4 כי היו צריכים לחכות ליעף 12 מפאת חוסר מקום ויעפים מלאים.. אם באו לצנוח במבנים גדולים, שהארגון שלהם לא היה מה שקיוו. ואם נעבור לדברים יותר שוליים אז המוזיקה שהייתה פחות טובה ממה שיש בד"כ במועדון - או רעש התופים שלא תמיד היה ברור לכולם.. בקיצור, לדעתי האישית, בסופשבוע רגיל שאין "הפנינג" לפעמים נהנים יותר, כי האווירה הכללית יותר טובה, ויש אמנם קצת פחות אנשים אבל אני נהנה יותר. לא יודע מי זה rainman אבל אני יכול להסכים.

תשתשתש

New member
מסכים לגמרי

ואם כבר מפרסמים ´הרבה צניחות´ אולי כדי לוותר על הטנדמים ליום אחד (כן, כן, כולנו קיימים רק בגללם, או.קיי, אבל אם מישהו רוצה לצנוח, הוא יבוא גם בשבת, או בשבוע הבא), כדי שבאמת יהיה אפשר לצנוח. רוב האנשים צנחו אפילו פחות צניחות מביום רגיל!!!

ארזירון

New member
יותר פירוט

אז כמו שנאמר, במהלך היום היו המון אנשים שבאו לצנוח ולהנות. באמת כמות הצנחנים שהגיעו הייתה מרשימה. עקב כך, נוצרה בעיה של מקום במטוס שמכיל רק 14 מקומות ... היעפים התמלאו במהרה, ואני למשל שהגעתי כשיעף 2 התארגן, יכולתי להרשם ליעף 6. כשירדתי מיעף 6 נרשמתי ליעף 11... הגיעו כמה אנשים שהעדיפו לא לחכות כל כך הרבה בן יעפים, ולכן קיפלו את חפציהם אחרי צניחה אחת (שלעיתים גם לה היה צריך לחכות לא מעט) ונסעו אחרי צניחה אחת. בנוסף לכך הייתה כמות של טנדמים, אבל על זה אני לא מתלונן. הרביעיה החליטה להתאמן דווקא ביום שישי, וכשהרביעיה עולה על 5 מקומות במטוס נתפסים, ואנשים שבאו לצנוח ולהנות מיום צניחות זול כביכול (מחירי אמצע שבוע, ארגון יעפים על ידי המדריכים - שאני לא ראיתי דרך אגב) לא יכלו לעשות את זה. (אבל הרביעיה והאיגוד זה כבר נושא אחר) האיגוד ארגן בורקסים ואבטיח - ממש נפלא - ודי.ג´י שידאג למוזיקה ולמצב רוח. המוזיקה הייתה לוקה בחסר (מה שיש בדרך כלל כבר יותר טוב) ורוב היום גם לא נשמעה מוזיקה כי ישבו כמה אנשים עם טרבוקות ותופפו להם להנאתם בדשא. בקיצור, היום עבר לאט כי לא צנחו הרבה, האווירה הייתה נחמדה, כי אפשר היה לשוחח עם אנשים שלא נפגשתי איתם מעל שנה, אבל ביום רגיל אני בדרך כלל נהנה יותר. ארז

noamk

New member
אם האנשים....

"תופפו להנאתם", אז לפחות הם נהנו, לא ?

ארזירון

New member
אבל למה אני צריך לסבול??

מי שתופף לא בהכרח בא לצנוח, אלא בא לתופף... ואם הם כל כך נהנו, למה הם עשו את זה על חשבון הכאב ראש שלי?

noamk

New member
על טעם וריח אין להתווכח

אני משוכנע שאם היו מנגנים שם ג´ז גם היה למישהו מה להגיד. . . . בפעם הבאה תודיע שאתה בא לצנוח, ונביא את הדיסקים האהובים ע ל י ך. . .

ארזירון

New member
לא מתווכחים

ולכן ראה ערך את התגובה הראשונה שלי, הכל עניין של דעה אישית. אני לא מתלונן, אבל אני יכול להבין מדוע ולמה היו שלא נהנו.

למעלה