לצערי הרב חדשה פה

לצערי הרב חדשה פה

הכל טרי טרי
אני בת 20
קמנו מהשבעה לפני שבועיים
אימי צעירה ונפטרה בפתאומיות איומה

מחבקת אותך מאוד

הייתי גם אני בגילך כשאיבדתי את אמי היקרה שלי לפני שלוש וחצי שנים,
תרגישי חופשי לשתף בהכל אם יש רצון כזה...

אשבל1

New member
אני מאוד משתתפת בצערך

עצוב לשמוע על המוות הפתאומי של אמך, ספרי לנו מעט עליה ועלייך, ככל שמתאים לך לשתף כמובן...

תודה רבה

לגברת מכינרת , אני אשמח לשמוע איך זה עכשיו, כמה שנים אחרי - האם העצב אותו דבר, הגעגוע פוחת או גובר? הזכרונות מיטשטשים או שזוכרים כמו עכשיו?
אימי הייתה אישה מתוקה, טובת לב ברמות יוצאות דופן. נעימה מאוד. חכמה. בעיקר הלב הרחב שלה איפיין אותה. אנו רוצים לכתוב עליה ספר

יקרה

אני יכולה לספר לך מעט איך זה אצלי, אבל כל אחד עם האופי שלו ועם הסיפור המשפחתי שלו.. כל דבר כל כך משנה.
בגדול אני מרגישה שהזמן מזקק, הדברים הטובים שאהבתי ואוהבת באמא שלי התגברו והתחדדו והדברים שלמדתי ממנה משפיעים עלי מאוד בהתבגרות שלי.
הגעגוע קשה מאוד... אני לא חושבת שזה עובר מתישהו

אבל כן לומדים יותר איך לחיות עם זה. איך לשים בצד כשצריך לתפקד, לא למחוק או להדחיק אבל לתת לעצמי זמנים שבהם לא מתמודדת עם הרגשות הקשים, בהתחלה הייתי מאד מוצפת כל הזמן.
מה שלומך בינתיים? את בקשר טוב עם אבא שלך? יש לך אחים ואחיות?

תודה רבה

מתגעגעים אותו דבר? באותה עוצמה בדיוק?
יש לי קשר טוב עם אבא וגם אחים ואחיות אבל עדיין זה מאוד עצוב לכולנו. אבי סובל מאוד מאוד

לא אותו דבר.
משתנה ומקבל צורות חדשות.. ויש גלים של געגוע וכאב (בדר"כ סביב ימי ההולדת שלנו ויום הזיכרון שלה) ויש גם זמני רגיעה.
אבל שוב, כל אחת יש לה המסלול שלה..
שמחה לשמוע שיש לכם קשר טוב בשמשפחה, אחים שלי (והמשפחה המורחבת יותר) הם ללא ספק הדבר שהחזיק ומחזיק אותי.
את נמצאת במסגרת כלשהי? חזרת לשגרה יחסית? יש לך מקום (פיזי וגם נפשי) שיכולה לאוורר את הרגשות?
אשמח ממש לשמוע ולשתף עוד במה שתרצי,
שירה

למעלה