לצערי אני חדשה פה

buba57

New member
לצערי אני חדשה פה

אז ככה אני בת 31 ובן זוגי בן 36 אנחנו נשואים 13 שנים עם עליות וירידות כמו בכל מערכת נשואים אנחנו הורים ל2 ילדים אחת בת 6 והשנייה בת חודשיים. לצערי אני נכנסת לפה מכיוון שאני מרגישה שאני עומדת לעשות צעד שהייתי רוצה להתייעץ פה איתכם מה עלי לעשות. לצערי בשנה האחרונה אני אינני מוצאת את עצמי במערכת הנישואים שלי . בעלי הוא אדם מפנק קונה מתנות לא שוכח יום הולדת וימי נישואים אבל מסתבר שזה לא הכל מעולם לא סבלתי מחוסר ומתנות לא עושות לי את זה אני זקוקה ליד מלטפת לנשיקה לחיבוק ולבעל אוהב אני בסה"כ חודשיים אחרי לידה וכאילו לא הייתי בהריון גבוהה נראית מעולה ככה אומרים אנשים. למרות היותי נשואה גברים מנסים להתחיל איתי אבל אני לא מעוניינת אני רוצה את בעלי אוהבת אותו. אבל אני סובלת . כל יום שישי מסתגרת בחדר עם התינוקת ובוכה בוכה הדמעות לא מפסיקות לרדת . אנחנו זוג שנראים מעולה ולמרות זאת בעלי הגבר שאומר שהוא כל כך אוהב אותי נועץ את העיניים שלו בנשים . ואלי הוא לא מתקרב אז אייך זה שהוא אוהב אותי ולא מנסה אפילו לנגוע בי על מין אני כבר לא מדברת כי בעלי אפילו לא מנסה לנגוע בי. אני נקייה מבריקה בגוף . חטובה בצורה מדהימה . הקטנה שרק נולדה לנו הגיע אחרי אין ספור של טיפולים והוא מה היה לו לומר לי שהייתי בהריון? ששמנתי ושגדל לי הישבן. חתיכת טיפש אני כועסת כי יצאתי מבית חולים עם מכנסים מידה 26 אני עוברת ברחוב וגברים מסתכלים מנסים להתחיל איתי שאני הולכת עם העגלה. רק הוא רק בעלי שלא שוכח להתקשר 20 פעם ביום לומר לי כמה הוא אוהב אותי לא מתקרב אלי. לפני שבוע הוא נכנס הבייתה חיבק אותי ואמר לי שהוא אוהב אותי והדמעות התחילו לרדת לו אז למה ואייך זה יכול להיות שהוא לא נוגע בי ? מה רע בי מה טוב באותן נשים שהוא מסתכל עלים ורק עלי לא . אמרתי לו שאני רוצה להתגרש שנמאס לי לבכות שאני עצובה ולא טוב לי אבל כאילו שאני מדברת לקיר שהייתי בהריון סילקתי אותו מהבית אחרי שרבנו. למחרת הוא בא והתחיל לבכות שהו אוהב אותי ולא יכול בלעדי. אבל בפנים בלב ריק ועצוב לי נמאס לי שבמשך שנה שלמה אני אומרת לו שאני לא רוצה אותו והבית הזה עומד בפני פרוק בגלל שהוא קר אלי. אני לא רוצה שעונים שבאלפי דולרים שהוא קונה לי אני רוצה להרגיש אישה. רוצה להרגיש את החום שלו אייך זה שהוא אומר שהוא אוהב אותי והולך לישון עם הגב אלי. את הכלבים שלו הוא מנשק בלי סוף ואת אישתו שהוא כל כך אוהב הוא לא מסוגל? מה לעשות וכבר אמרתי לו את כל זה בשקט ובשיחות אבל זה לא עוזר הוא לא משתנה ולא עושה כלום . מה לעשות?

dorit124

New member
את אומרת שאת חודשיים אחרי הלידה!?

לדעתי יש לך קצת דכאון של אחרי לידה, ואחרי כל מה שכתבת לא ראיתי אפילו פעם אחת שכתב שאת נגעת או את יזמת... מה היה קורה אם את היית יוזמת הוא היה מעיף אותך או משתף פעולה? איך הוא היה לפני הכל יוזם? לדעתי המבטים על נשים אחרות זה נובע מהמצב של אחרי לידה כי אני יודעת שיש קנאה מאד חזקה של נשים לגבריהם אחרי הלידה... לדעתי זאת תקופה שתעבור, אך תשקלי ייעוץ זוגי...

buba57

New member
יש לך טעות

יש לך טעות גדולה אינני סובלת משום דכאון אחרי לידה . המצב הלא טוב הזה שתארתי התחיל הרבה לפני שנכנסתי להריון. ואת רומזת לי למה אני לא יוזמת כי אולי נמאס לי להיות זו שתמיד יוזמת? חשבת על זה? כי לפני שנכנסתי להריון הייתי זו שתמיד הייתה היוזמת עד שהחלטתי מספיק להיות היוזמת וראיתי שאם אני לא יוזמת לא ינסה ליזום בעצמו שום דבר. ולמה בכל זאת רציתי כן להיות בהריון זה היה כמו ניצחון בשבילי ההריון הזה וגם בן זוגי מאוד רצה עוד ילד בבית. אני אדם מאוד חם מאוד אוהבת לחבק ולנשק . אני בעלת עסק עצמאי מאוד מוכר בתחום היופי וכל זה לא מונע ממני להשקיע בבית ובבעלי לפנק אותו באוכל חם ולהגיש לו למיטה ולחבק אותו. אני אתן לך דוגמא יום אחד קניתי נרות והדלקתי אותם מסביב לג'קוזי בבית והצעתי לו להצטרף אז הוא שאל אותי מזה כל הנרות האלו ? ובדרך מסויימת הוא התחמק . אז בואי תגיד לי איפה יש לי בדיוק דכאון אחרי לידה?

adam33

New member
מסכים איתך

לפעמים אנו רק רוצים את תשומת הלב את הפרגון את ההקשבה כאילו שמה שאנו אומרים זה הדבר הכי חשוב בעולם ולא שיזלזלו בנו ולא שיגידו לנו שוב פעם התחלת? וכן!!! לפעמים מה שחשוב זו לא המתנה שנתנת לאחר יד אלא הדברים הקטנים שאנו זקוקים להם באמת החיבוק...השיתוף במחשבות ובהתלבטויות...הדברים שאומרים לנו הינה בן זוגנו שהוא דבר ראשון החבר הכי טוב שלנו...המאהב שלנו וגם בן זוגנו מתוך בחירה...

seeyou

New member
הייתי תמיד היוזמת !../images/Emo24.gif

ומה רע בזה? אדם מתרגל לדברים-במיוחד גברים! מנסיון יכול להגיד לך שלגברים אין מיגרנות-מצב רוח-הילדים יושנים-יש מחזור ועוד כמה עשרות סיבות שיש לנשים.. מספיק שהאישה תזרוק מבט נעים על מנת להדליק את הפתיל... מצד שני-ישנם מצבים שהגבר מתרחק מאישה בתחילת הריון וגם אחרי זה... שוב חוזר-זאת דעתי--הכול בידיים של האישה... נכון רצוי להרגיש רצויה והרבה חיזורים,אבל לא כול הגברים קיבלו שיעורי בבית הספר של החיים... תמיד קיבלו "מוכן".

הרגשה

יש לי הרגשה שבעלך כן אוהב אותך אבל, שכן יש לו איזושהי בעיה איתך. אני גם חשה שהוא פועל מתוך פחד מלאבד אותך (הטלפונים עם ההצהרות והמתנות) - מה את חושבת? אני בכיוון? כווני אותי. האם את תמיד היוזמת והוא פסיבי? האם תמיד הוא הביע אהבה כלפייך בצורת מתנות או שהשתנו דרכיו? בהצלחה.

s h o o s h a

New member
גבר הולך לאיבוד

מתוך כל מה שאת מספרת זועקת אל מול עיני חוסר תקשורת את מניחה מתוך התנהגותו הנחות כאלו ואחרות הוא מניח שאת מניחה כך או אחרת ומפצה אותך בדברים גשמיים את מנסה לדבר, הוא נאטם הוא נאטם, את כועסת ומכנה אותו "טיפש" הרצונות שלך לחום, חיבה ואהבה הם אלמנטריים וברורים מאליהם אלא שכנראה הדרך בה את מבקשת אותם לעצמך אינה ברורה ונהירה לו. לא כולנו נולדנו זהים ויש בינינו את אלו שזקוקים ל"יד מדריכה". והרי גם הוא זקוק לחום ואהבה. לדבריך, הוא מקבל זאת ממך, אולם, לדבריך, הוא גם מאד מפרגן לך, אבל בדרכו שלו. מכירה את שירו של שלמה ארצי "גבר הולך לאיבוד"? אז באחד מבתי הפזמון הוא שר: "...הוא בא אלייך לפעמים, את נרגעת כשהוא מלטף, יש לו דרכים משונות, לומר לך שהוא אוהב." אז כנראה שגם בעלך הוא מסוג הגברים שיש להם דרכים משונות לומר לך שהוא אוהב. ובגלל שדרכיו שונות, אין זה מעיד כי אינו אוהב. גם מבטיו הנשלחים אל נשים אחרות אינו מעיד על חוסר אהבתו אליך (בעיני מעיד על כי יש לו שתי עיניים להתבונן בהן, בדיוק כפי שיש לגברים האחרים אשר מסתכלים עליך בעוברך ברחוב). תנסו לפנות לייעוץ זוגי תנסו להיפתח אחד בפני השניה משהו שם מפריע, כמו מין קוץ קטנטן כזה שמציק נורא. יוצר תחושת אי נוחות וקל מאד להיפטר ממנו, צריך רק לגשת לרופא שישלוף אותו. אז תפנו ל"רופא" הזה. הוא יעזור לכם. והכל בתנאי ששניכם רוצים לעזור לעצמכם לשמר את הזוגיות שלכם. כי בלי הרצון ואמת הכוונות של שניכם פשוט חבל על הזמן.

buba57

New member
איזו תגובה יפה s h o o s h a

וכן היינו היום אצל רופא השיניים ובדרך אליו הוא התחיל לדבר לומר שהוא אוהב אותי ומאוד לא רוצה להיפרד שהוא מרגיש מאויים ממני ושאני אחת ויחידה אמרתי מה שמציק לי והוא אמר את שלו אני מקווה בכל ליבי שזה יצליח כי הוא חשוב לי מאוד. המון תודה לך את אישה עם שפה מדהימה . תודה לך. חג חנוכה שמח

shirony

New member
מתי התחילה הקרירות הפיזית הזו?

האם זה התחיל בתקופת ההריון שלך או לפני כן? אני שואלת כי הרבה פעמים גברים עוברים משבר לא קל בתקופת ההריון ואחרי הלידה. האם הוא נכח בלידה? חווית הלידה היא משהו שלהרבה גברים לא קל איתו. קשה להם לקשר בין חווית ומראות הלידה, למיניות האישה שאיתם. זה לגיטימי. אני יכולה לומר לך מניסיון שגם אצלי זה קרה ובעלי לא ממש נגע בי אחרי הלידה ואחר כך הדברים השתפרו בתחום המיני. (אבל אני זאת לא דוגמא, אצלי המצב הרבה יותר קשה). אולי פשוט כדאי לתת לו עוד קצת זמן? לא להלחיץ? לתת לו להתרגל לתינוק החדש, לנוכחות החדשה בחייכם? ואם גם זה לא יעבור, האם שקלתם ייעוץ סקסולוגי או זוגי? אולי הוא מפחד להגיד לך שהלידה או ההריון גרמו לו לטראומה ולדחייה מחשש שזה יפגע בך? אני יודעת שזה טבעי וקורה להמון גברים. אם הוא באמת אומר שהוא אוהב אותך ולא רוצה להיפרד, הוא כנראה מתכוון לכך. הוא כנראה נקלע לקשיים רגשיים אולי בעקבות הלידה או ההריון שלך או התינוק, שהובילו אותו לבעיה כלשהי או לחששות או אפילו מחרדת ביצוע, אולי הוא חש שאת מצפה ממנו וזה מלחיץ אותו קצת? (סתם זורקת השערות בעלמא כרגע) אני מעלה השערות כאלה ואחרות, אבל את בהחלט יכולה ללכת איתו לייעוץ זוגי ולנסות להגיע לשורש הבעייה.

buba57

New member
לא קשור בכלל להריון

בעלי מתאר את יום הלידה כאחד מהרגעים הכי יפים שהיו לו בחיים. הוא אומר שזו המתנה הכי יפה שנתתי לו בחיים . ההריון היה הריון מאוד קשה שהתחיל בתאומים כאשר אחד מהתאומים הפסיק לו הדופק בשבועה 14 זה היה משבר מאוד גדול שלו של ביתי וכמובן שלי . 3 חודשים לסרוגין הייתי מאושפזת והרופאים לא האמינו שההריון יחזיק מעמד . אבל תודה לאל הוא החזיק . בעלי אומר שאני בניתי מאין חומת מגן סביבי וכל ההריון הוא רק הסתכל עלי והתמוגג מאושר כאשר הוא היה מסתכל עלי. בשבוע שעבר בעלי הגיע מהעבודה וחיבק אותי באותו רגע הרגשתי את האהבה שלו מציפה אותי החיבוק היה כל כך אוהב וירדו לו דמעות הוא אמר לי שהוא מאוד אוהב אותי והוא לעולם לא יתן לי ללכת. אתמול הוא יזם שיחה ודיבר איתי ליבנו את הרגשות מה שמציק לי ומה שמציק לו. ואני מקווה שעלינו שוב על דרך המלך . כי בסה"כ יש לנו מערכת נישואים מאוד חזקה . ושנינו מקווים לטוב. הוא אף הציע שאם אני רוצה אפשר גם ללכת ליועץ נישואים ואני לא שוללת את זה. בעלי גם אמר לי שרוב היום אני עסוקה עם התינוקת ו 99 אחוז מהזמן היא בידיים שלי והוא חשב שאני לא רוצה אותו יותר הוא לא ידע עד כמה אני אוהבת אותו. אבל אני שמחה שדיברנו ושוב מקווה לטוב.

סמפטומים של דיכאון לאחר לידה...

את זקוקה כרגע ללכת לטיפול משולב כנגד דיכאון שלאחר לידה... לפי כל הסימפטומים יש לך כנראה בעיה הורמונלית שמשפיעה על התפקוד הנפשי והרגשי שלך... ממליצה לך בחום לפנות לטיפול פסיכולוגי בנושא אך קודם רצוי שתלכי לרופא המשפחה וספרי לו את הבעיה ... שיפנה אותך למומחה בנושא... רצוי שתקחי את בעלך אני בטוחה שהוא יכול לעזור...זה לא בושה דרך אגב , הרבה נשים לוקות בתסמונת הזאת , ברוב המקרים לאחר מס' חודשים התופעה נעלמת... מאחלת לך הצלחה והמון בריאות.

buba57

New member
תגובה ללויאלית

אני אדם עם רגליים על הקרקע ואם הייתי מרגישה שאני מדוכאת הייתי פונה לטיפול פסיכולוגי עקב הלידה. אבל ממש לא. וספרי לי מתי בדיוק סיימת את תואר הפסיכולוגיה שלך או את התואר הרפואי שלך שאת כותבת כאלו מילים? אני מודה לך על התגובה שלך אבל את רחוקה מהמציאות. ההריון היה החוויה הגדולה של חיי ושל בני משפחתי אני פרחתי בהריון למרות כל החששות והפחדים. אני אדם עם כבוד עצמי ולא מוכנה שיפגעו בכבודי. אני אינני מוכנה שבן זוגי ישב ויסתכל על נשים בזמן שממש ליידו יושבת אישתו שנראית סוף הדרך. בעבר הייתי דוגמנית והחלטתי שאני פורשת לטובת חיי משפחה ועסק עצמאי בתחום היופי . אני בחורה שמביאה הבייתה משכורת של גבר ומעבר לזה מחזיקה את טיפול הבית והמשפחה ביד רמה. אני אדם מפרגן ושאני רואה בחורה אישה או ילדה יפה אני אומרת לבעלי להסתכל ואני גם מפרגנת אבל יש להסתכל ויש להסתכל.

סתוית2

New member
../images/Emo65.gifbuba57

שלום לך הייתי חיבת לתת תגובה. אנשים פה מנסים לעזור לך. ליעץ.ולתמוך. אבל ראיתי שלאורך התגובות שאים לא מתאים לך או מבקשים שתיבדקי את עצמך כמו דיכאון.או ליזום את ישר עונה בציניות. לא תמיד נעים לשמוע מה אחרים חושבים. או מגיבים. ודפוס קבוע מהנשים שנותנות תגובה יותר מידי אתם מנסים להבין את הגבר אולי מה שהאשה מרגישה היא האמת שלה והמציאות שבה היא חיה. עצות בשפע ניתן לתת.אבל בשביל לרקוד טנגו צריך שניים. בהצגה הזאת משחקים גבר ואשה. והאמת נמצאת באמצע.רק הם יוכלו לטפל ולהתגבר על הבעיה הזמנית ולך שיהיה בהצלחה הרבה אושר עים התינוק החדש ולשוחח לא להשאיר בבטן

תגובה לבובה!!!!

את מאוד תוקפנית !!!! וחבל . א. לא ברור לי בשביל מה נכנסת לפורום הזה...אף אחד לא זלזל בכבודך, בכדי לקבל כבוד , ידידתי צריך לדעת לתת כבוד לאחרים ... את נוטה לזלזל ולקטול כל עצה שנותנים לך , אז אם את כל כך חכמה , יפה , ורגישה ... ויודעת הכל...תמצאי פתרון לבעיותך בכוחות עצמך. ב. את התואר בפסכולוגיה סיימתי לפני 19 שנים לידיעתך. ג. אבל " האוניברסיטה " שממנה למדתי הכי הרבה היתה " האונברסיטה של החיים " ואחד הדברים החשובים שלמדתי הוא: " שיחס גורר יחס ". אז עם את מתנהגת ככה לבעלך ואלה התגובות שלך כלפיו זה אומר דרשני... בכל מקרה מאחלת כל טוב.

buba57

New member
נעלבת?

למה? ממש לא הייתה לי כוונה לפגוע בך ואני מקבלת כל תגובה בהבנה ומתייחסת לעצות . מאותו יום שכתבתי פה תודה לאל עשינו שינוי של 360 מעלות ושנינו מנסים להשקיע כי המערכת נישואים שלנו חשובה לשנינו. אני מאוד מתנצלת אם פגעתי בך כי לא הייתה כוונה לזה. אינני סובלת מדכאון לידה אני ידעתי באיזו מערכת נישואים הייתי ואינני מוכנה להתפשר על פחות . בעלי מבין את זה ומאוד משתדל עכשיו ואני מקווה מאוד שאנחנו על דרך המלך. חג שמח ושוב סליחה.

למעלה