לצעוד בגאווה

לצעוד בגאווה

ביום שישי התקיים מצעד הגאווה בתל אביב. השנה צעדתי עם מקום עבודתי בית דרור- בית זמני לנוער הומו לסבי בי וטרנס. היה מאוד מרגש לראות עשרות אנשים, רוקדים, שמחים, מאושרים, מקבלים את עצמם ואת האחרים שלידם. הדרך עוד ארוכה לשוויון זכויות מלא, אבל נראה לי שזה משמעותי בתור התחלה שאפשר להרים את הראש ולומר אנחנו כאן בגאווה. אז לכל אותם בני נוער שאין להם את היכולת להנות מקבלה, אהבה, אושר והשלמה עצמית אני מאחלת שימצאו לפחות אדם אחד בעולם שיוכל לומר להם שהם בסדר והכי אני מקווה שנוכל להגיע לימים המרגשים שבמקום כמו בית דרור יהיה מיותר, כי באמת נוכל לאהוב את ילדינו באשר העדפתם המינית תהיה.

א ט ו

New member
לא הייתי רוצה למצוא את עצמי

בנעליו של הורה כזה! אינני רואה דבר שיש "להתגאות" בו בסטיה כל כך חמורה של הטבע. גם לא אמצא את עצמי בין אלה שיתמכו בשוויון לתופעה הזו. אם אינך יודעת אזי את ההלכה היהודית לא ניתן לשנות בדיוק בגלל התופעה המוכרת - מרגע שנשבר טבו אחד ממתין הטבו השני בשער. - מכאן שלדעתי לפחות היו צריכים להשאיר את "הגאווה" בארון. באופן כללי אין לי בעיה אם גבר אחד מעדיף שיקרעו לו את הרקטום או מעדיף למצוץ מקל, שיהיה לו לבריאות, אבל בביתו בד' אמותיו (כנ"ל לגבי נשים לסביות).

5halo

New member
אתה יודע מה

אני מרחמת עליך באמת שכן להיות כול כך צר מוחין וכול כך חסר סובלנות וסבלנות תודה על כך ששימשת לי דוגמה איך לא להיות ושהזכרת לי עד כמה אני שמחה שבחיי אין אנשים כמוך הלוואי ותחווה יום אחד על בשרך מה זה אומר להיות שונה ושאנשים יתייחסו אליך כמו שאתה מתייחס אלינו (כן כן אלינו אני ביסקסואלית ולחלוטין חלק מהקהילה הגאה) אולי אז תלמד קצת חמלה וענווה. לי ראובני אני מבקשת ממך לא למחוק את ההודעה הקודמת שהוא כתב דברים כאלו צריכים להישאר מתועדים בשביל שאחרים יראו איך הם מתנהגים שהם מוציאים מהם את הצד השלילי והדוחה הזה.

א ט ו

New member
מעניין... האם מצאת בן זוג סטרייט

המקבל נטיה זו? או שזה יחייב אותך לחיות בשקר? או אולי למצוא מישהו שגם הוא במצבך, כלומר בי? לא מצב נוח במיוחד לבנות חיים הייתי אומר!!! בכל מקרה - מאחל לך כל טוב ונוחות בחיים שבהחליט לא כל כך נוחים. אגב בקשר לבקשה שלא למחוק - אני לא חושב שהנהלת הפורומים יקבלו מחיקה זו או כזו בהבנה רבה.

5halo

New member
אני בחיים לא אהיה עם בן זוג

שלא יקבל אותי כמי שאני כמכלול אני לא מסתירה דבר מבני הזוג או בנות הזוג שלי אין לי צורך בזוגיות אשר לא תקבל אותי כמי שאני. ולגבי התשובה שלך ללי ראובני זהו פורום מיניות נשית! כלומר מקום בו
נשים
מביעות את דעתן, גברים אשר באים לפה מוזמנים כול עוד הם לא מותחים ביקורת ומתנהגים בדרך ארץ וסבלנות. אתה מוזמן להישאר פה, אבל בתנאי שתשאיר את השיפוטיות ומתיחת הביקורת (כן כן גם אם זה הדעה שלך) מחוץ לפורום.

סליחה גברתי המלומדה...

לא שאני חסיד של אטו אבל אין הפורום מוגבל לנשים בלבד ומותר לכל גבר להכנס ולהביע את דעתו המלאה ללא התחסדות או שקרים. ועוד, אינני מוצא בדבריו של אטו לאורך כל הדיון הזה כל פגם, גם אם אינני מסכים איתו. כי זה בדיוק מהותו של הפורום כפורום. אגב הפורום הוא מיניות נשית ולא פורום נשים מביעות דעתן ואיפה ימצא הגבר (הסטרייט כמובן) שלא מתעניין במיניות נשית? ושוב אני מסכים עם דבריו של אטו שהוא כמו כל אחד מאיתנו משמש כמראה לאחרים ואם דברים כאלה או אחרים מסעירים את רוחו של קורא יפשפש נא אותו קורא עמוק בפנים וינסה לגלות מה השתקף לו במראה שהוא לא אוהב, בלשון המעטה, במיוחד. אה כן, אם את כבר מציע לאטו לנהוג באורך רוח, בסבלנות ובסובלנות כלפי אחרים מין הראוי היה שגם את תאמצי את המלצתך ותנהגי כך גם כלפי אטו, או דעותיו של אטו וכמוהו. להשכלה כללית, דעותיו לא פחות חשובות מדעותיך!!! יום טוב לך

5halo

New member
סלח לי אדון זכר יקר

שהעזתי נקבה שכמותי להרים את קולי ולהגיד תכבד את המרחב המקודש שלי! זהו פורום מיניות נשית!!!!!! זה כול כך מפריע לך שאין לגברים (סטרייטים? למה הומואים לא יכולים להתעניין במיניות נשית? מוזר אני מכירה כמה הומואים שמאוד מתעניינים דווקא מתוך רצון לדעת יותר) אז לך תפתח פורום מיניות גברית. אתה מדבר איתי על מראות? תחשוב בעצמך למה התגובה שלי עצבנה אותך... אולי בגלל שאני צודקת?! ויש לי המון סבלנות ואם זה היה פורום מיניות נקודה אז לא הייתי מגיבה כמו שהגבתי, אבל זהו פורום מיניות נשית... מקום שאמור להיות מקום מבטחים בשביל נשים להיות עצמן להביע את המיניות שלהן בצורה שתתקבל ללא שפיטה וללא העברת ביקורת. אישית אני לא אוהבת את זה שגברים נכנסים לפה נקודה אבל כפי שציינת זהו פורום פתוח לכן אני לא יכולה לעצור בעדם אני כן יכולה לגנות אותם שהם מעבירים ביקורת ולא מכבדים את הנשים שכותבות פה. וכן יש לי חדשות בשבילך בשבילי לפחות דעת גברים בפורום הזה הרבה הרבה הרבה פחות חשובה מאשר דעות נשים. אבל זה בשבילי ודעתי בלבד יכול להיות שיש נשים שחושבות פה אחרת או שיש נשים שחושבות בדיוק כמוני..... מה שבטוח הוא אתה לא יכול לדבר בשמן שיהיה לך המשך שבוע מצויין

נו אם את חייבת להיות "צודקת" אז

"הנה ביום הזה נתתי בידייך את הצדק ואת הנצחון".
לגבי עצבנות, כאשר תרגעי תנסי לקרוא שוב את הכתובים ואולי, רק אולי, תביני מי עצבני ומי עינייני. לא באת לדבר בשם אף אחד או אחת אני כאן לדבר בשם עצמי בלבד ולהביע את דעותיי וזכותך המלאה שלא להסכים איתם או כן להסכים איתם, כל כיוון הוא ביידיך. או נכון יותר כל כיוון שהמראה לוחצת אותך. אגב כדאי לבדוק מה בדיוק יש לך נגד גברים ולמה? לי למשל אין נגדך דבר כאישה.
אחלה יום שיהיה לך.

למה שאני אמחק?

ראשית, צריך לעשות הפרדה בין האישי לבין הציבורי העובדה שמותר לקיים כאן דיון לגיטימי אם כי מקבל בסוגיית הנטייה המינית היא חשובה מאין כמוה. יחד עם זאת, אני חושבת שאין מקום לאמירות אישיות או פוגעניות זה ממש לא עניין שלך האם היא מצאה בן זוג סטרייט שמאוים מהנטייה המינית הבי סקסואלית שלה או לא זה שאתה עשוי להרגיש חשש מכך, לא אומרת שאין גברים אחרים בעולם שיחשבו אחרת. הרצון לגלות פתיחות משמעותיים כאן ממקום שאיננו שיפוטי ויפה שעה אחת קודם!

א ט ו

New member
סליחה בפעם הבאה אם וכאשר יתעורר דיון כזה

אכתוב כך - האם יכולים גבר או אשה סרייטים להתחייב לבן/בת זוג שיש להם משיכה מינית גם למין האחר? או האם אדם אשר נטיתו היא בי-סקסואלית יש לו סיכוי לבנות מערכת זוגית עם סטרייט, או שזה יחייב אותך לחיות בשקר? או שמא עליו/עליה למצוא מישהו שגם הוא/היא הם בי-סקסואלים? שאישית אני לא רואה את האידיליה בסוג זה של יחסים. מצב לא נוח במיוחד לבנות חיים הייתי אומר!!! בכל מקרה - מאחל לאלה גם לאלה כל טוב ונוחות בחיים, שבהצצה מהחוץ פנימה, בהחליט שלא נראים כל כך נוחים. בכל זאת אינני רואה שחטאתי במשהו למעט העובדה שלגב' הנכבדה (אוף אני לא מצליח לזכור את שמה) נלחץ כפתור ההפעלה. ולתשובתך על שאני עלול להרגיש חשש - את טועה טעות ענקית, אין דבר הגורם חשש במין - הדבר היחידי שיכול להתעורר זה הסכמה או אי הסכמה. בהחלט שלא ארצה אשה אשר נעלמת לי מפעם לפעם למיטתה של אישה אחרת. גבירותיי - זה ממש לא זה!! אגב ההוכחה הטובה ביותר שזה לא עובד תמצאו בחילופי זוגות. ערב טוב

5halo

New member
א' אינני מבינה מה השם שלי כול כך משמעותי

אבל אם זה משמעותי בשבילך אז הוא הילה. ב' אני צריכה להבין משהו זה שאני דו מינית אומר באופן חד משמעי שאני אבגוד בבן זוג שלי עם אישה??????? על ימין ועל שמאל?????? תעשה לי טובה נטייה מינית לא אומרת אוטומטית שאני לא יודעת להשאיר אותו במכנסיים (אם היה לי מה להשאיר שם). נטייה מינית אינה אומרת שאני לא יודעת להיות בזוגיות מונוגמית. זה רק אומר שאני מסוגלת לבנות זוגיות גם עם נשים וגם עם גברים. יצאתי עם גברים שהיו סטרייטים לגמרי, בי בעצמם ועם נשים שהם גם סטרייטיות וגם בי וגם לסביות ואם אף אחד לא היה פחד שאני אבגוד בהם או בהן עם המין השני. נטייה מינית זה בדיוק מה שזה נטייה מינית העדפה למין מסויים (או שניהם במיקרה שלי) ולא אומר יצר מיני בלתי נשלט שאני לא יכולה לעצור מעצמי לבגוד. ולי מאוד נוח בחיים האלו מה שלא נוח לי זה שמעבירים עלי ועל נשים אחרות כמוני ביקורת במקום שאמור להיות מפרץ מבטחים בשבילי לקבל תמיכה והבנה מנשים אחרות. כמו שאמרתי לאדון השני כול כך מפריע לכם שאין לכם לאן לפנות לגבי שאלות מיניות תפתחו פורום מיניות גברית. וכול עוד אתם פה בפורום מיניות נשית! תתנהגו בכבוד וקבלה של הנשים שכותבות בפורום הזה. וכן תחשבו אפילו 4 פעמים לפני שאתם כותבים משהו .

א ט ו

New member
מקום שהוא "מפרץ מבטחים" עבור אדם ../images/Emo13.gif

לאחר שחשבתי יותר מ-4 פעמים, אוכל לאמר בודאות מלאה שחשבתי כמעט 5 פעמים ומצאתי כי: "ההערכה העצמית של אדם התלויה בדעתם של אחרים והמבקש את הגנתם של אחרים מבוססת רק על דעתו החיובית של ההמון (ראה מפרץ מבטחים), ולכן ברגע שאדם זה נקלע אל מקום או מצב בו נפגעת הערכת הציבור, לאותו אדם נעלמת גם הערכתו העצמית, למרות הצהרותיו". יתרה מזאת: כאשר אדם מצהיר בככר הכפר שהעדפותיו מאוזנות - כלומר אין הוא מעדיף גבר יותר מאשה או אשה יותר מגבר, כדאי לתת את הדעת ולהבין שאין בנמצא חיה כזו ששמה העדפות מאוזנות.משמע: אם אדם כזה יוצר מערכת יחסים עם אחת מהעדפותיו, לא ירחק היום, מעצם עוצמתו של הדחף המיני, בו תגבר העדפתו השניה על הקיימת ו"הבגידה" תתפוס מקום של כבוד בחייו. אבל אם בכל זאת יצליח לשמור "נאמנות" ויפעיל כוח נגדי לדחף הטבוע בו יהיו חייו אומללים ביותר ויובילו אל קיצם את מערכת היחסים בה הוא נמצא (כמובן שכל זאת אם בן/בת הזוג מתנגדים להעדפותיו של בן/בת הזוג) בנוסף עולה בראשי שאלה תמוהה. היתכן לדרוש כבוד לעצמי תחת כיסוי והגנה של כולם, או לפחות כולם מאותו המין? הרי בדיון אין פנייה לכלל המשתתפים הפנייה בדרך כלל היא לנושא שאחד המשתתפים העלה ולא הגיוני כלל אם ברצונו של מגיב לכנות מישהו בכינוי כזה או אחר לצאת לככר הכפר ולצעוק, למשל, שכל הנשים הן .....! לא כך? ואם יצעק הנ"ל שכל הנשים הן ..... אז מה עם אמו או אחותו? או שיצעק שכל הגברים הם ..... אז מה איתו, מה עם אחיו, אביו - היש בכך הגיון בכלל? נראה שהמצב מתעתע הרבה יותר מכפי שאפשר לראות בעין בלתי-מזויינת - מזויינת מהשורש זין כשהמשמעות היא מצוייד בכלי נשק או מכשיר בדיקה
. לכן הצעתי לכל מעדיף ומועדף - אהוב את חייך אם האחרים מקבלים זאת או לא - תהנה מכל רגע אפשרי כי רגע חולף לא שב ושים קצוץ על מה שאחרים חושבים - אך בעיקר כדאי לחדול לחפש "מפרץ מבטחים" כי אין מקום כזה אלא בביתך ובד' אמותיך כי אומרים שיתכן ושם אף אחד לא ירדוף אותך אם לא תרדוף את עצמך כמובן! יאללה ערב טוב לכל השלמים באשר הם

נטייה מינית ביסקסואלית

יקירי אני מצטטת "כאשר אדם מצהיר בככר הכפר שהעדפותיו מאוזנות - כלומר אין הוא מעדיף גבר יותר מאשה או אשה יותר מגבר, כדאי לתת את הדעת ולהבין שאין בנמצא חיה כזו ששמה העדפות מאוזנות. משמע: אם אדם כזה יוצר מערכת יחסים עם אחת מהעדפותיו, לא ירחק היום, מעצם עוצמתו של הדחף המיני, בו תגבר העדפתו השניה על הקיימת ו"הבגידה" תתפוס מקום של כבוד בחייו. אבל אם בכל זאת יצליח לשמור "נאמנות" ויפעיל כוח נגדי לדחף הטבוע בו יהיו חייו אומללים ביותר ויובילו אל קיצם את מערכת היחסים בה הוא נמצא (כמובן שכל זאת אם בן/בת הזוג מתנגדים להעדפותיו של בן/בת הזוג)" וחשוב לי לומר כי מדובר בשטות גמורה. העובדה שיש לי יכולת משיכה לשני המגדרים לא אומרת שהדחף המיני שלי פועל כל הזמן ואני זקוקה לממש אותו באופן תכוף בכל רגע נתון. כשאדם ביסקסואלי נמצא בקשר זוגי, אני מניחה שהוא מאוהב, אוהב, נמשך ורוצה לקיים יחסים רק עם בן זוגו. מדי פעם מתעוררת משיכה או הדלקות על אדם אחר אבל זה עדיין לא אומר שזה גורף!!!!! גם גבר/אישה סטרייטים שנמצאים בקשר מונוגמי לא ירצו כל הזמן לבגוד גם להם מדי פעם יש יכולת להשאר במקום רגוע. ועוד נקודה, זוגיות זה לא רק דחף מיני זה גם אהבה, הערכה, כבוד, חברות ועוד. לא הכל מבוסס על סקס.

א ט ו

New member
כל התגובה הקודמת היא על בסיס פלסטי-הומוריסטי

ויש מקומות שבחרתי למתוח אותו מעט יותר והרשתי לעצמי להתעופף מעט עם דמיון. האמת היא שרציתי לקרוא את התגובות, גם את תגובתך וגם את תגובת הילה (זה הוא שמה אם אני לא טועה), אך היא כנראה שהחליטה, בינתיים לפחות, לאכזב אותי. אני מסכים שזוגיות היא לא רק דחף מיני אבל אין לי ספק שדחף מיני מותאם ותקשורת טובה הם מרשם מצויין לתחזק זוגיות מאושרת.

yanivhayoun

New member
מגיע לך לצחוק קצת :)

אתר מצחיק חדש וגאוני בפשטותו! notsofunny.net מצאתם סרט מצחיק? שתפו אותו בפייסבוק שגם חברים שלכם יצחקו!!! תהנו :)

גם אני לא בעד חילופי זוגות

אני גם לא בעד קשר פתוח בעיקר כי לי זה לא היה עובד. אני חושבת שזה אף פעם לא יהיה ממקום נקי ונטול מורכבויות. בכל מקרה, נראה לי שהעובדה שאני בי סקסואלית לא אומרת שאני רוצה לממש את הנטיות שלי בכל רגע נתון. תיקח לדוגמא גבר ואישה בקשר, האם העובדה שאחד מהם מרגיש מחויב לשני, מונעת ממנו לחוש משיכה לשאר הגברים או הנשים בעולם?. כלומר אם להיות לרגע סטריאוטיפית, גבר לא בהכרח יחוש סיפוק מלשכב למשך שנים עם אותה אישה ועשוי לחוש פספוס מכך שאינו שוכב עם נשים אחרות ועדיין הוא לא יוותר על קשר מונוגמי, יציבות, נישואין ומחויבות. בקיצור, כל אחד עושה את הבחירות שלו ואנחנו לא הינו שורדים בקשר אם כל הזמן היינו בחשש שאנחנו לא נבגוד או נהיה נבגדים בתור מי שהיתה בקשרים עם שני המינים, אני יודעת שאנחנו ללא ספק מתאהבים בבן אדם ולא במגדר שלו.

א ט ו

New member
אני לא בטוח בהצהרה הזו

לא שאנחנו מתאהבים במגדר אבל יהיה מעט בעיה להתאהב באדם שמחוץ למגדר - כלומר, יתכן אפילו שהמגדר צריך לבוא בראש, אולי אפילו בלי להרגיש בכך.

יש לך עוד הרבה ללמוד

גם על מיניות האדם וגם על דרך ארץ בפורום הזה אנחנו מתייחסים לכולם בקבלה אם זה קשה לך, אתה לא חייב להכנס לכאן אבל בבקשה, לכבד

א ט ו

New member
אינני מבין ../images/Emo42.gif

אני סה"כ הבעתי את דעתי על נושא. האם פורום קיים רק על מנת שכולם יסכימו עם כולם? כאשר עולה נושא לפורום זכותי המלאה להיות ישר עם עצמי ועם האחרים ולהביע את שאני רוצה להביע, גם אם זה לא בדיוק נוח למישהו. אני סך הכל מראה משקפת, ואם זה הקפיץ מישהו הרי המישהו הזה ראה את צדדיו האחרים, אולי הלא כל כך אהובים, דרכי.

למעלה