לצייר כמו ילד

לצייר כמו ילד

התחלתי לחזק את הילדה הקטנה, לתת לה מקום אצלי בלב.
כתבתי דיאלוג נחמד בין הקטנה לגדולה (שם הסתבר שדווקא הגדולה מתנהגת כמו ילדה קטנה והקטנה מתנהגת כמו בוגרת), והצלחתי להגיע לכמה הבנות עם עצמי.
בנוסף, החלטתי לתת מקום לילדה הקטנה בעוד תחומים. למשל, ציור. הצייר פיקסו אמר פעם שלקח לו חיים שלמים כדי ללמוד לצייר כמו ילד. אז ניסיתי גם אני לצייר כמו ילד: בלי חוקים, עם כמה שפחות סינון ותחושת ביקורתיות כלפי התוצאה. סתם להנות מעצם היצירה.
מוכרחה לומר שזה היה כיף.
גם כיף מעצם ההתנסות בלי להתייחס לאיכות התוצאה, וגם כיף מזה שנתתי לילדה הקטנה לעשות משהו שהיא אוהבת. זה לא אומר שלא הייתי רוצה לצייר ברמה גבוהה יותר. זה רק אומר שכרגע זה מה שאני יודעת לצייר, ומותר לי גם לצייר ברמה הפשוטה הזו, בלי לחשוב על הצופים והמבקרים את התמונות, ולהנות מכך.

(מי שירצה לראות את הציורים שהספקתי לצייר עד עכשיו, מוזמן לבלוג שלי http://mydreamhouse871.blogspot.co.il/
)

סף40

New member
מקסים

אהבתי את הציורים של הילדה הקטנה והאישה הבוגרת.
שיתוף פעולה מוצלח.

לקחת חופש לשחק

שלום מרתה
משמח כל כך לשמוע! מקסים שאת משתחררת ומשחררת כוחות יצירה בתוכך, נותנת לעצמך חופש להשתעשע בחומרים ובמלים, לצייר ולכתוב שירים. תודה! זה מעורר השראה!!

isola bella

New member
ציורים יפים מאד מרתה

אני לא כל כך כותבת בזמן אחרון
חולה כבר 10 ימים ועם זאת מוכרחה ללכת לעבודה
כי לחוץ מאד אצלינעת, כי המנהלת 'לקחה אותי לשיחת מוטיבציה' אצלה
לפני שבוע שמאד זקוקים לכל אחד ו בלה בלה
אז אני שותה בעבודה גלונים של תה לוקחת כדורים וויטמינים שונים ראיתי פעמיים
את הרופאה שלי ו-עובדת פול טיים ג'וב (אין ברירה אני חייבת בין היתר
לשמור על המקום עבודה שלי)
אני כן קוראת בפורום עד כמה שמתאפשר לי
אני מחזיקה לך אצבעות עם התהליך שהתחלת כאן בעידוד וחיזוק של תמר נעמי
והגולשים שתומכ בך כאן מכל הלב
&nbsp
שאי ברכה
ורק טוב שיהיה
&nbsp
איזולה בלה
&nbsp

מקסים

בהחלט רואים שנהנית לצייר אותם

ואני כל כך שמחה שאת נותנת לילדה מרחב התנסות ומקום להביע את עצמה.
המשיכי כך, את נהדרת

אכן ציורים של ילדה. איך הצלחת להכנס להלך הרוח הילדותי?

וכמה הם אופטימיים: פרחים באגרטל, בית עם עץ ירוק וילדה, ספינה עם דגל מונף מפליגה בין מים לשמיים.

תודה, פנתרית

לשאלתך, זה היה משהו קצת מוזר. הילדה והגדולה דיברו ביניהן, ואז גיליתי שהילדה הקטנה היא נורא בוגרת וחכמה והגדולה מתנהגת בילדותיות מזוויעה כשהיא כועסת על הקטנה. הייתה "לנו" שיחה ארוכה (טריק שלי - לכתוב בשני צבעים כשכל צבע מייצג דמות אחת, וככה זה בולט מי אומר מה) בה הקטנה ביקשה שיתוף פעולה מהגדולה. עדיין הן "לא קבעו" מי אחראית על מה, אבל הפעלתי קצת את הקטנה לעשות "לשתי הילדות" כיף. וככה יצא הרעיון לדרך.

למעלה