לציון החמוד

yamit zada

New member
לציון החמוד

אהלן ציון מה המצב? אני ומאיה מקוות שקיבלת את ההודעה שלנו כי נראה לנו שעשינו טעות בשליחה אז אם זה לא הגיע אנחנו נכתוב שוב: רצינו לדעת מה קורה לגבי ההבטחה שהבטחת לנו ליפני כמה שנים? ( שנתיים) ביקשנו ממך שתביא לנו את הקליפים של גליקריה כולל החדשים ועד היום אנחנו מחכות להם גם לישנים כמובן.. ואתה לא מקיים!!! מה קורה פה? סתם אתה אחלה ואנחנו אוהבות אותך ... אבל עכשיו בשיא הרצינות ציון מה קורה עם זה ? נשמח לקבל תשובה מהירה וחיובית
מאיה וימית

ציון קדם ../images/Emo104.gif

לאיזה חיזוקים אתה צריך?????? אני מקלקלת לך??????? אתה מקלקל ומפריע לכל חברי הפורום שהעירו על השטויות שלך אבל מפחדים להגיד משהו כלפי ההודעות המטומטמות האלה בפורום. כאן זה פורום מוזיקה יוונית ולא מועדון מעריצים של גליקריה או גרוע יותר שלך.חוצמיזה שהיא יכולה להיות הבת שלך תתבייש!!!!!

אשת אהבה היקרה

אם שם כמו שלך את צריכה להיות אוהבת ולא נירגזת, מלבד קצת חוש הומור לא מזיק, דרך אגב עד כמה צריך לכעוס כדאי להזכיר את גליקריה שעשתה לך רע? הפורום נועד גם לצחוקים ביננו ולא מיד לעבור להעלבות אישיות. כל אחד היה מבין שכתבתי בשביל הצחוק ולא בכדאי לגרות את אופייך האוהב...... אז תפסיקי לחפש ריב ומדון,אצלנו בפורום אנו נהנים גם מחוש הומור. שלך ציון

ציון קדם היקר../images/Emo104.gif

אני נירגזת מותק? שלא תיתקל בי ככה. את גליקריה אני אוהבת מאוד (אולי אני אפתח פורום מעריצים שלה) אני לא מנסה להעליב אבל זה נהיה מגעיל ההודעות האלה. זה פורום מוזיקה ולא סקס!!!! ואם היית כמה אהבה יש בי....אולי אתה רוצה לבדוק? אתה ואני ניפגשים בפורום המתאים לכך?

yamit zada

New member
מורדת על כולנו!

שלום לך, כן האמת ששמעתי על מסרים אישיים, אבל יש לי שאלה אליך.... את יודעת את ההבדל בין לאהוב ללא????? בנתיים אני רואה אותך רק מורדת נראה לי שאת במקום הלא נכון... או שתשני יחס, אני בכל אופן לא צריכה ממך שום הצעות , תודה. נ.ב יש פה אנשים שמעבירים שיחות על האהבות שלהם מיום קודם ולא מדברים פה על הנושא הפורום שזה בעצם מוזיקה יוונית אני מציעה לך שלהבה תפני אליהם בהצעה של מסרים אישיים!!!! קחי הכל בסבבה החיים קצרים

ימית להירגע,,,

אין צורך להיגרר,,דברים נאמרים ולא תמיד מתוך כוונה רעה. ציון

למעלה