לצחוק או לבכות?

מורןLA

New member
חוש הומור מפותח

תגיד למה בכלל האמריקאים מחכים? נראה כאילו הם יושבים בחיבוק ידיים, אם הם ימיכו לחכות - נראה לי שגם הבניינים של לאס ווגאס יראו את קו האפס.

Yaniv-DC

New member
למה? כי הם אמריקאים.

מי התלמיד החכם שיזכיר לכל הכיתה כמה סמן לקח לאמריקאים לחקור את סיפור לוקרבי? ואני לא מבקש תשובה מדוייקת, רק כללי. כן, אתה שם בסוף אולי יש לך רעיון במקום לפטפט כל הזמן? נכון! הרבה יותר מדי זמן! אחרי שזה כבר לא עניין אף אחד! בוש אגב החל בקמפיין אדיר להכנת דעת הקהל למלחמה ארוכה, 3 נושאות מטוסים, מבחר B52, מסוקים, F מכל המינים והסוגים יצאו להם בינתיים למפרץ הפרסי, כאשר בינתיים גוייסו 50 אלף חיילים, עוד מיליון צפויים להיות מגוייסים בחודשים הקרובים. ולכמה זמן צו המילואים אתם שואלים? בין 12-6 חודשים. פחות שווה מה-28 יום בישראל... תחנות הטלוויזיה כבר בכינו לוגו מיוחד למלחמה (America Fights Back ילווה את שידורי המלחמה של CBS). ההגדרה של דונאלד ראמספלד, שר ההגנה (או בקרוב ההתקפה) היא למלחמה שתימשך מספר שנים. ומורן - לפני LA נראה לי שבניין סירס בשיקאגו דווקא מהווה מטרה לא רעה בהתחשב בעובדה שהוא הבניין הגבוה בארה"ב, השני בעולם (בלי קשר לתאומים, הוא היה גבוה יותר גם מהם). ואיך אודטה אומרת? בבניין ציון נתברך, יניב.

Yaniv-DC

New member
פצצות (לגבות?)

אז היום קיבלתי מהנהלת בית המשרדים שלנו חוברת קטנה מה לעשות במקרה שאני מקבל טלפון עם איום של פצצה. כמובן שאומרים לי להשאר רגוע, ובשום מקרה לא לברוח. מה כן לעשות? לשאול שאלות כמו איפה הפצצה, כמה נזק היא יכולה לגרום, מה יגרום לפיצוצה, מדוע היא הונחה, וכמובן לבקש מהמטמין את שמו, טלפון, וכתובת. כאילו הלללללללו???????? פצצה?????? אולי גם לבקש ממנו את ה-SSN שלו??? ואיפה הוא עושה את הסדר??? ואם הוא בא לחמין בשבת?? ובשיחה עם חברתי הטובה שרון השוכנת בעיירת ת"א שבישראל, היא סיפרה לי שבארצנו למודת הפיגועים התחילו הבדיחות... כמו למשל "איך אתה מגיע למשרד?" "במטוס" והיה עוד משהו בסגנון של ילד שלא רוצה לאכול ועושים לא "אווירון" ושזה נורא הצחיק אותי אבל אני לא זוכר. היא גם עידכנה אותי בבדיחה מאותו פיגוע בדולפינריום: "איך היה בפאצ´ה?" "פצצות לגבות, רסיסים לריסים". סליחה אם זה קצת חסר טעם, אבל כותב שורות אלה שמע בדיחות שואה מפי סבא שלו (הנושא מס´ על היד). אודטה לנצח. יניב.

blue sky *

New member
לא נעים ........

אבל יש עוד כמה... כמו: אחד מתקשר לחבר שלו מהקומה ה 100 בתאומים ואומר לו: חכה לי רגע...אני יורד עם הבניין. או מזל שהיו רק תאומים ולא שלישיה... זה בדיחות שחורות בסגנון הבדיחות על השואה (שלא נדע..טפו טפו טפו..) ילד בא לאמא שלו ושואל מה יש לאכול אז האמא עונה: "שניצולים". ואם כבר אסקינן בבדיחות: איזה אחד פוגש רועה צאן בדואי ואומר לו: אם אומר לך כמה כבשים יש לך תיתן לי כבש? הבדואי: כן..בבקשה. האיש:..אממממ חושב...ואומר: יש לך 35 כבשים.. הבדואי: וואוו כל הכבוד בבקשה קח כבש. האיש לוקח והולך...פתאום קורא לו הבדואי ואומר לו: אם אומר לך איזה מוצא אתה..תחזיר לי את הכבש? האיש: כן..בבקשה. הבדואי ..חושב חושב ואומר: אתה מרוקאי!!!! האיש: וואווווווו איך ניחשת? הבדואי: כי רק מרוקאי יקח את הכלב מכל הכבשים.

אופס זאת הודעה שלי רק שלא החלפתי

את שם המשתמשת..(חברה שאני אצלה כעת) סליחה

למעלה