לצחוק או לבכות ???

לצחוק או לבכות ???

זה מה שאני שואל את עצמי 6 שעות לאחר שהחלה מתקפת הטרור הנוראה. במה אנחנו מתעסקים כאן ובחיינו הפרטיים- באיך היא עונה לי?ומה היא חושבת עליי?והאם היא עדיין אוהבת אותי? ולעזאזל נמאס לי מהשיגרה? גבירותיי ורבותיי , התעוררו נא, חיינו אינם שווים ולו פסיק אחד במאמר בן מליון מילים. עולמנו הפך אכזר יותר מאי פעם בו לאף אחד אין ערך לחייו,בו אין ביטחון לחיינו אפילו במעצמת העל הגדולה בעולם. אנחנו יכולים להמריא מניו יורק ללוס אנג´לס בטיול ולהתרסק,כי אנו מוקפים במטורפים. אנחנו יכולים לרדת ברכבת בנהריה ולהתפוצץ,כי אנו מוקפים במטורפים. אנחנו יכולים להיות בקניון בארה"ב ולהיהרג כי מטוס התרסק עלינו,כן נכון,כי אנחנו מוקפים במטורפים. אנחנו יכולים לנהוג בכביש ת"א-חיפה ןלההירג כי זרקו עלינו סלע מהגשר שמעל הכביש,כי אנחנו מוקפים במטורפים. אז תגידו לי אתם,יש למישהו מאיתנו ערך לחייו-אל תשלו את עצמכם. העולם בו אנו חיים הופך מרגע לרגע לחיה הטורפת את עצמה ולא יירחק היום שבו נגיע למצב בו נהיה חרדים יוםיום לחיינו ולחיי משפחתנו. אז בואו ברגעים כל כך קשים ננסה לאחד כוחות ולגלות סבלנות יתרה ולו רק למעננו ולמען ילדנו.

ליידילי

New member
גם לצחוק וגם לבכות, ובעיקר

לחיות. להמשיך בחיים. לא לאבד את הראש, ולא את הערכים לא לשכוח מה חשוב באמת. וחלילה לא לחשוב ש"שברו את הכלים" אז אפשר לעשות כל דבר ושום דבר לא חשוב. לא תזיק נקודת ראות חדשה ואימוץ קנה מידה חדש עם מידה של צניעות, אבל לא ביטול מוחלט של חיינו, וערכם. המצב אכן מחורבן, ומזעזע, ובכלל לא ברור מה הלאה, אבל זה אינו הופך את חיינו, פעוטים ככל שיהיו, ושגיאותינו הענקיות במיקרוקוסמוס הפרטי לחסרי ערך לחלוטין לא ולא! בקיצור: נא לא לאבד את הפרופורציות!

אלה_ה

New member
העולם במשבר ../images/Emo7.gif

אתמול עשינו הפסקה בחיי היומיום. במריבות, בשמחות, בדאגות. עזבנו הכל וישבנו לראות את ההפקה הגדולה מכולן. יצירה אפוקליפטית שכמוה אפילו שפילברג או לוקס לא יוכלו ליצור. יצירה בה הניצבים משלמים בחייהם. ישבנו וראינו שוב ושוב איך בניינים אדירים הופכים לאבק. איך עיר אדירה הופכת להיות העיר בלבן. שמענו משפטים כמו "זו תחילתה האמיתית של המאה ה-21, במלחמה" או "העולם מחר כבר לא יהיה אותו דבר". הכל היה כל כך גדול, כל כך גרנדיוזי, כל כך בלתי נתפש. עשרות אלפים? מה זה? איך מדמיינים עשרות אלפי אנשים? והרשע בלתי נתפס. הטרוף שמביא אנשים למעשים כאלו לא יאמן. ומחר, מקסימום מחרתיים, האבק ישקע (תרתי משמע) ונחזור לסדר היום. והטרגדיה הזו תהפוך להיות עוד קוריוז בהיסטוריה. ראיתם את הסרט "פרל הרבור"? אז חכו לראות את הסרט על מגדלי התאומים. הוא יהיה שובר קופות אמיתי
ונחזור לבעיות היום יום. למריבות, לשמחות, לדאגות. עולם כמנהגו נוהג

מתולתלת

New member
לבכות או לצחוק?

אנחנו אפילו לא יכולים לדעת את גודל האסון ולא נדע עוד הרבה זמן אמר לי חבר טוב אתמול שהיה קצין בחיל אויר אמרתי לו ראית איזה בלאגן והוא אמר לי הבלאגן עוד לא התחיל יהיה הרבה יותר גרוע לכן חבר תחייה את היום כשתרצה תצחק תחייך אתה גם יכול לבכות כי מי יודע מה ילד יום גם מחתונות ודיסקוטקים אנחנו לא תמיד חוזרים

למעלה