American Girl
New member
לצחוק או לבכות?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כריסטי הודתה שהיא וניקי ביחד..... ואני לא יודעת עם לצחוק על מה שהיא אמרה או ליבכות בגלל שזה נכון... תתכוננו..... מוכנות..... at least nick is going out with a real woman and not a little girl". I love him and I'm hoping we'll end up together for good. we joke a lot and he loves kids מעניין אותי רק לדעת מה היא אמרה לבת שלה כשהיא הכירה לה את ניק, "מתוקה, הנה החבר החדש של אמא ואיתו את תוכלי לשחק כי הוא כמעט בגילך..." אוקי אני צחקתי כשקראתי על זה אני לא יודעת מה איתכן?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח