לצחוק או לבכות?

American Girl

New member
לצחוק או לבכות?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כריסטי הודתה שהיא וניקי ביחד..... ואני לא יודעת עם לצחוק על מה שהיא אמרה או ליבכות בגלל שזה נכון... תתכוננו..... מוכנות..... at least nick is going out with a real woman and not a little girl". I love him and I'm hoping we'll end up together for good. we joke a lot and he loves kids מעניין אותי רק לדעת מה היא אמרה לבת שלה כשהיא הכירה לה את ניק, "מתוקה, הנה החבר החדש של אמא ואיתו את תוכלי לשחק כי הוא כמעט בגילך..." אוקי אני צחקתי כשקראתי על זה אני לא יודעת מה איתכן?

Miss Kitty

New member
אני לא מבינה מה מצחיק...

היא סה"כ גדולה ממנו ב-10 שנים..
אולי זה נשמע הרבה, אבל מה אכפת לך? כנראה שלהם לא אכפת מזה.. אולי פשוט תהיי שמחה בשבילו שיש לו חברה שאוהבת אותו? הרי גם ליאן גדולה מבריאן. לא ב-10 שנים, אבל יש בינהם הפרש לא קטן. היו עם זה בעיות? לא. אז למה שגם פה יהיו בעיות?

Miss Kitty

New member
חוצמזה..

הבת שלה בת 7.. ההפרש בינה לבין ניק גדול. אז אני מניחה שכריסטי לא אמרה לבת שלה "מתוקה, הנה החבר החדש של אמא ואיתו את תוכלי לשחק כי הוא כמעט בגילך..."

American Girl

New member
אוקי למה את מתנפלת עליי?

אותי זה הצחיק. וזאת דעתי. לא כל העולם צריך לחשוב כמוך להסכים איתך.

Miss Kitty

New member
לא התנפלתי עלייך.

ולא אמרתי שכל העולם צריך לחשוב כמוני. סליחה באמת.

American Girl

New member
וברור שאני לא...

אפסיק לאהוב את ניק גם אם הוא יתחתן. ואני מקבלת את זה בהומור. ואת לא אמרת שכל העולם צריך לחשוב כמוך פשוט זה נישמע כאילו את חושבת שכל העולם צריך להסכים איתך.

Miss Kitty

New member
../images/Emo4.gif

אז את לא יודעת לקרוא. אני לא חושבת שכל העולם צריך להסכים איתי. אין לכולם סיבה להסכים איתי. אני אמרתי מה שאני חושבת. ולא יותר מזה.

sivanickk

New member
זה קצת מוזר שניק יוצא עם אחת...

שמבוגרת ממנו ב-10 שנים אבל היום כולם עושים את זה וזה נחשב כבר לנורמלי ראו דוגמאות: אשטון קוצ'ר המדהים ודמי מור ג'סטין טימברלייק הלא כל כך מדהים וקמרון דיאז המדהימה. וכמובן בריאן שלנו עם ליאן שלא גדולה ממנו בהרבה. בקיצור העיקר שניקי מאושר

למעלה