לצומת ההיא..

לצומת ההיא..../images/Emo99.gif

לצומת ההיא-המרומזרת של חייך.. הגחתי סתם כך,כשהיה אור כתום.. האור שבך סימן לי לבוא לפני שהפך לאדום. אז באתי בלי נים... ונותרתי שדוד בקסמך ומאז אני כלוא בנשמתך כלוא מרצון,כלוא מבחירה. מהצד שלך-אין נראים עוד רמזורים מהבהבים יש רק "אין-כניסה"..לעבריינים מועדים נותרתי איתך,שזור בליבך,מתעטף בחומך.. שבוי לא מכורח,שבוי מבחירה מתכסה באורך,מתכרבל בזיוה לא מחפש עוד מפלט אחר לנשמה במקומות אפלים,בחורים מפתים.. חיבוקך-מעורר בגופי רעידה חיבוק של ליטוף,ליטוף של שקיקה אוהב כך לתור בנפשך,בצלילה... אהבה פשוטה ויפה,בלי סיבה אהבה שעליה מגיעה רק תודה. ותודה.. מרק.

../images/Emo23.gif מרק ../images/Emo23.gif

...."ועדין היא טסה ומשוטטת בעולם, משוטטת ותועה ואינה מוצאת תנחומין, ובלילות הצנועים שבתחתית כל חודש, בהתפלל העולם עלי פגימת הלבנה, היא מתרפקה בכנפה עלי שער האהבה, מתרפקת, דופקת ובוכייה בחשאי, ומתפללת על האהבה..." (ביאליק) רק טוב!!!

*pank

New member
על לא דבר קוץ!!!

תבוא כל יום!!! (רק תתאם עם צאר)

יש בעיה,פאנק..../images/Emo8.gif

בחושך,אני עלול להתבלבל וללטף בטעות את צאר במקומך נכון,שלא תכעסי ? מרק.

הייייייייייייי ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif רגעעעעעע

ומה אני?? ומה איתי?? ומי זה צאר לכל הרוחות והשדים מה אני חיפושית זבל??
סתאאאאאאאם מחפשת תשומת לב רק טוב!!!!

*pank

New member
גחלילית מלכת בעלי הכנף!!!

צאר הוא המנהל החמוד והמקסים של ארבעים פלוס, ואת המנהלת המדהימה של תקוות גדולות, פורום שאני מקווה שילווה אותי כברת דרך. וקוץ הוא קוץ!!!

פאנקושששששששש../images/Emo24.gif

אממממממממ ואם אני הייתי נראית כך אממממממממממ בוודאי הייתי תלויה כל היום על אחד העצים של גן עדן מפצחת גרעיני כוכבים מרגישה חשובה ליד רשימת מכובדים שכאלה רק טוב!!!

*pank

New member
האמת שהפיה בתמונה דווקא לא מספיק

קסומה בשבילך, אני בטוחה שהתמונה הזאת הרבה יותר משקפת אותך

אממממממממ פאנקקקקק

אין ספק שזנבו של הסוס דומה מעט לזנב שלי...... למרות ששלי לא לבן והוא הרבה יותר קצר....
אוהבת את התמונות שאת שולחת מאאאאאאאאאד רק טוב!!!

למעלה