לצוות חמר

לצוות חמר

סבבה לגבי התוכנית ביס או מה שזה לא יהייה לא אכפת לנו להיות בטלויזיה או במשהו כזה ופרטים עלינו אז ככה: איתי גולן(שפיצי)-בעל המסרטה,כיתה יב מכפר יונה מטורף אבל אופטימי תומי ברמן(שמלם)-בעל הידע הנרחב בתקשורת והעורך, כיתה י מכפר יונה רז ניר(רזי פזי)-ילד הכי מטורף שאי פעם הכרת הוא על כדורי הרגעה והוא ממש ילד מטורףףף כיתה ט משה דורון(מוש)- גם כן ילד פסיכופט עם קשרים פה ושם(בעיקר בשיער) רעי קציר(רעי קציר)- גם כן ילד מטורף וגם סקייטר שלא כך כך מצליח לו אבל הוא עדיין מנסה כיתה יב אז אח שלי זה הצוות בנתיים אם תרצו להתאחד דברו איתי פה או באיסיקיו למקרה ושחכתם או שאתם לא יכולים ותכלו עוד מעט אז 215923491

AdShEaTaKoRe

New member
שפיצי יבן זונההההההה.....

כולם מטורפים אצלך חוצממני הא? יחראאאאאאאאאא תזכור.... ומי זה רעי קציר? אה ויש עוד אחד שאיתנו שזה גיא נויימן (פלאח-מן) מכתה י ממכמורת... בקיצור אני תומי ברמן כתה י מכפר יונה - מטורף עם ידע רחב בתקשורת, עריכה וחטיפת מכות בביצים!!! ממני שמלם

אנציק

New member
גם טובנה במשהו...

אני טובה בהחטפת מכות בביצים...ככה שהבטן כואבת אחרי זה איזה יומיים... וכל זה מאימונים אגריסיבים על החבר שלי =)

AdShEaTaKoRe

New member
אבל מה הקשר לזה ולג'אקסס...

אם להחטיף מכות בביצים זה ג'אקסס אז כל בת בעולם היא כוכבת... אבל לא!!! חבל... את רוצה להיות מיוחדת וקשורה לג'אקסס תקבלי את קצת מכות, תקפצי על שולחנות או שלפחות תשפכי לך טבסקו על העין... אחרת זה לא ממש מיוחד לפחות זה לא מלהיב אותי סורי ממני תומי "תומאש" ברמן

אנציק

New member
זה נחשב?

יש צלקת באורך של 5 ס"מ על הרגל.....בגלל מספר שדפקתי לי לתוכה.... והיו לי תפרים.. זה נלשב בעיינך????

AdShEaTaKoRe

New member
עשית את זה בכוונה? או שבטעות?

כי המטרה של ג'אקסס זה לא לקבל כמה שיותר צלקות אלא לעשות כיף בלתי מוגדר... כמו לקפוץ מבניין 5 קומות לתוך בריכה או לבנות לופ ליד אגם ולנסות לסוע עליו ולקפוץ ממנו...... זה ג'אקסס דברים מפגרים שהכל במטרה להנות ולהצחיק אנשים ולהציק לאנשים אחרים

למעלה