לצבי ברנד

מור אסף

New member
לצבי ברנד

צבי שלום, שמי מור ואני מאזין ותיק לשיריו של מייק...לאחרונה רכשתי את ה dvd "קי סורה" וחבל שאין תרגום בעברית לאלה מביננו שאינם דוברי צרפתית...כמו כן רציתי לברר האם נעשה עיבוד מחודש-לשיריו של מייק....?אם לא הדבר מתבקש נוכח ההקלטות שנעשו למעלה משלושים שנה... דבר נוסף שאני מבקש לדעת...ידוע שלמייק היו עשרות הופעות בפני קהל ברחבי אירופה ואני מניח שלפחות חלק מהן תועד.....כיצד ניתן לצפות בהן ?..(.מעבר למה שמופיע בDVD.)..אודה לך אם תעדכן בנושא..מור

מור, אל תפנה לצבי ברנד כי הוא לא

משתתף בשום פורום או קומונה ישראלית. אם אתה רוצה לראות אותו פנים מול פנים, תגיע לאירועים הגדולים או לבית הקברות. קי סרה לא יתורגם לעברית ( אלא נדב בלבד תרגם אותו ) כי החברות תקליטורים הישראליות לא מעונינות, זה לא כלכלי בשבילן. יש לך את האתר של שונית בקישורי הפורום, שמה יש את התרגום של המילים. יש עיבוד מחודש לשיריו של מייק על ידי מייק שרון ואיציק בן ארי, גם כן בקישורי הפורום. כן, חלק מההופעות של מייק ברחבי אירופה תועד, נדמה לי שיצאו עוד שני קלטות וידאו שלו לפני הרבה שנים, אבל לא בישראל, אלא בצרפת, שוב, מבחינת חברות התקליטים זה לא כלכלי. הכל כסף, אתה מבין. גם החיים של מייק נגמרו בגלל כסף ואובדנו.

למעלה