לצביקה הג'ינג'י

לצביקה הג'ינג'י

מקרים רבים אה ?... אולי תספר רק אחד מהמקרים " הרבים " אותם בדקת. בענין הכוס המלאה... - אולי אתה מדמיין את המלאה ? סוכני הביטוח ידועים בהחמלת כסף מראש ונסיון מניעת תשלום או ניסיון להפחיתו כאשר צריך. אין כאן ענין של סודיות אם לא מזכירים שמות.זה אינטרס עליון של הסוכן לספר לכולם " הנה ראו אני שילמתי למדריכים בשנה זו או בעשור זה כך וכך כסף " או מה שנקרא בעיברית - איי אם פור ריל ! וחוץ מזה, מה אתה תוקף אותי בשקט שטני שנקרא - פאסיב אגרסיב- בזה שאתה מאשים אותי שהשמש זורחת, כאילו שאצלי חושך כל הזמן ורק אתה האגואיסט מסוגל לראות זאת ולתת עצות מתנשאות ? אתה בעצמך פוסל חצי ממה שיש בזה שאתה בוחר רק במלא. התשובה הנכונה היא צביקוש : הכוס היא חצי מלאה וגם חצי ריקה באותו הזמן ! רואה שמרלינג

כן יש לי עצה טובה בשבילך :

אחרי כתיבת התגובה, תשמור אותה ב - " מסמכים שלי " ולך לישון. למחרת בבוקר קרא תגובתך שוב, והיה אים עברה מבחן ה - OVER NIGHT - אז תשלח לפורום. כך אפשר להמנע ממצבים שבהם האגו פועל מעבר לאופק עוד לפני שעצמך מגיע. ולא תתנשא על אחרים, ולא תעליב אחרים, ולא תגרום לעצמך צרות. רואה שמרלינג [email protected]

לא יודע במה מדובר אבל....

היתה כאן נימה של איום...? "...תגרום לעצמך צרות...."??? צביקה עד כמה שאני מכיר אותו הוא בסך הכל ילדון בגוף בגודל של פריז'ידר... שצביקה יגרום לצרות??? לא יכול להיות!

למעלה