לצאת עם החברה של החבר?

Jupadela

New member
לצאת עם החברה של החבר?

אם חבר שלי יצא עם מישהי במשלך שבועיים וחוץ מנשיקה לא היה בינהם כלום וראיתי אותה חודש אחרי זה ושכבתי איתה במשך שלושה חודשים זה נקרא שתקעתי לחבר שלי סכין בגב?

ליאן.

New member
תלוי.

התכוונת לתקוע לו סכין בגב? יצאת עם הבחורה כי אתה מעוניין בה או רק משום שאתה מנסה לעצבן אותו ?

BOLDER

New member
זה נקרא

זה בסך הכל קטע רומנטי ללא כל קשר לחבר ובלי שום בולשיט פשוט יצאתם שכבתם נהנתם והחבר לא היה בינכם כל שלושת החודשים . אפיךךו לא אויר...

כוכבונת

New member
לדעתי....

אני חושבת שכן בגדת בו ובאמון שהו נותן בך! זה לא מוסרי לשכב עם מישהי שהייתה בקשר כלשהו עם חבר שלך לא משנה אם היה משהו ביניהם או לא זה פשוט לא במקום מה שעשית לדעתי עשית טעות גדולה ואם זה יוודע לחבר שלך הוא יפגע קשות לתקן כבר לא תצליח אבל לרכח את המכה אולי כן....

haim9798

New member
זה סתם משהו שלא עושים

חשבת אולי לדבר איתו ולשאול אותו מה הוא חושב על זה לפני ששכבת איתה ? אולי יהיה לו בעיה אם זה ואז אתה בצרות איתו , אבל מה שיותר סביר זה שהוא היה אומר לך , סבבה , בהצלחה , ולא היה חושב על זה פעמיים,לפחות ככה אני עושה , אז לסיכום, היה עדיף אם היית שואל אותו .

gerry

New member
תשאל היפוטתית..

תשאל אותו ב"תמימות" מה דעתו על הנושא, חבר טוב לא?, הוא יביע את דעתו על הענין, תספר על כמה בא לך על ההיא שהו יצא איתה, שמע תגובה, אם אין לו בעיה, חכה שבוע ואז ספר לו שאתם בקשר שבוע.. פשוט לא ?

אחול-שלוקי תקעת לו סכין!

מה אתה, תינוק? אתה לא מצליח לשלוט בעצמך? לכולנו יש חברים עם בנות זוג לשעבר שממריצות לנו את הדם (כשבחלק מהמקרים זה רק בגלל שהן לא היו שלנו, בלי שום ערך מוסף)... אבל מה לעשות?! או יותר נכון... מה לא לעשות... וזה לא לזיין את הבנות האלה. זה חוק לא כתוב. אני, במקומך, אני נפטר מהשטות של ה-"יפה נפש", ושותק. אם וכשיגיע הזמן, יש לך יופי של תירוץ על למה העדפת לשתוק.

orit74

New member
לא עושים כאלו דברים

לדעתי , זה משהו שבהחלט לא עושים , ובכל מקרה היית צריך לדבר איתו לפני שאתה עושה אתה מה שאתה עושה . אכן , אין קשר מה היה בניהם וכמה זמן . לי קרה מקרה כזה , למרות שהסיפור שם נגמר בחתונה , מה שהכי הציק לי זה שלא דיברו איתי לפני זה , ואז הביאו לי אותה בהפוכה . לא נעים ולא מומלץ , ןאם כבר הגעת למצב כזה דבר עם החבר לפני כן.

Jupadela

New member
לא התכוונתי

לתקוע לו סכין בגב, אנחנו חברים הרבה זמן וכל השנים אני דואג לו ומגונן עליו , בין השאר מסדר לו בנות כיוון שהוא קצת ביישן. במשך שלושת החודשים הבחורה הודתה שמההתחלה היא רצתה אותי והיא יצאה איתו כי ידעה שרק כך היא תוכל להשיג אותי, אני לא מצטער על מה שהיה כיוון שאני לא מצטער על שום דבר שעשיתי בחיי כי אינני יודע איך היו מתגלגלים חיי אם הייתי פועל אחרת. בכל זת תודה לכם על חוות הדעת. זו פעם ראשונה שאני משתתף בפורומים וזה די נחמד לקבל חוות דעת אובייקטיביות מאנשים שונים

neuron

New member
תשמע...

כעיקרון, אם מישהי יצאה עם החבר שלך, זה לא הצליח, והם נפרדו... אז אני לא מוצא בעיה בזה שאתה יוצא איתה. הפגם היחידי במקרה הספציפי הוא- הבחורה בעצם הכריזה בגלוי שהיא השתמשה בחבר שלך ככלי להשיג אותך. מסיבה זו בלבד הייתי מעיף אותה לקיבינימט! להשתמש בחבר שלי ככלי (ואולי לשבור את ליבו תוך כדי תהליך)! היא פשוט לא ראויה!

למעלה