לצאת עם גבר נשוי

slslsl

New member
אתה כ"כ צודק

למרות שאני אף פעם לא ביקשתי ממנו מפורשות לעזוב את הבית שלו ידעתי שאם הוא לא יעזוב אני אף פעם לא אוכל להיות מאושרת כמו שאני באמת רוצה להיות אז אחרי כמה פעמים שהחלטתי שאני חותכת את הקשר הזה כי נמאס לי להיות האישה האחרת ולא היו לי הכוחות או האומץ באמת לנתק איתו את הקשר בסוף היה לי אומץ ונפרדנו הוא מייד עזב את הכל ורדף אחרי עד שהסכמתי לקבל אותו חזרה כשראיתי שהוא באמת עזב את הבית ולקח את הדברים שלו חזרתי אליו אבל עכשיו אחרי 3 חודשים כמעט הוא שוב חזר לביתו כי הוא הרגיש שהקרקע קצת רועדת מתחת לרגלינו ואין לו אומץ להתמודד אגב, מה אתה עשית בסוף? נשארת עם אשתך?

slslsl

New member
ויש בזה כ"כ הרבה קסם

הוא כתב לי שיר שביטא את הרגשות שלי כאילו שאני כתבתי אותו ובשיר כתוב שכל פגישה שלנו היא כאילו להיוולד מחדש וזה ככה זה אושר שאין לי יכולת אפילו לתאר אח"כ אני שמה לב לדברים הכי קטנים אני זוכרת את התנועות שלו ולפעמים נדמה לי שאני שומעת אותו צוחק לפעמים נדמה לי שהוא לידי כי מישהו עבר עם בושם כמו שלו אני יכולה לקחת הפסקה מהעבודה ולהסתובב עם המכונית שלי כי יש סיכוי שהוא יעבור מולי אני מרגישה את המגע שלו גם אחרי שהוריד ממני את ידיו והסקס.... כל פעם מחדש כמו בפעם ה- 1 שלנו ביחד כי אף פעם לא יודעים מתי ואם נפגש שוב והרבה פעמים ממהרים והמקומות לא תמיד קונבנציונאלים.... אני יודעת שיש מי שיחשוב שזה חולני לרצות בדבר הזה כמובן שהייתי רוצה שהכל יהיה יפה וורוד אבל יש ריגושים שאי אפשר לקבל בדרך אחרת אני כותבת עליו ומתגעגעת כ"כ......

החתולה

New member
מה, אף אחד לא סיפר לך...

שהוא יבגוד גם בך...?? אני יודעת, יש את המחשבה הזאת שבכל מקרה הוא היה בוגד זה הא אשם לא אני אישתו בכל מקרה היתה נבגדת... אז למה לא איתי? בדיוק. הוא בכל מקרה יבגוד. גם בך גם בה והכי הרבה בעצמו, כי הוא היחדי שבוגד ברגשות שלו. לא את ולא "היא"... אני לא באה להטיף, ולא לנסות להוציא עצה... אבל אני לא יכולה להתעלם כי זה כאב לי פעם כל כך... אני אומנם עדין צעירה רק בת 24 אבל היה לי קשר עם בחור מאורס ואבוי גם הכרתי את אישתו... היא היתה מן "שידוך" שהמשפחה שלו עשתה כדי שיתחתן עם ה"עדה" המתאימה.. את האמת? אני נהנתי יותר מהסכנה מאשר ממנו... אבל אני יודעת שלא משנה מה... גם אני לא הייתי בסדר בסיפור הזה... אני לא הייתי רוצה שיעשו לי את זה.. אני לא עושה את זה יותר... בהצלחה עם הרגשות .... חתולה

אורחת!

New member
לצערי את צריכה להתעורר../images/Emo18.gif

אני יודעת שעכשיו קשה לך כי את אוהבת אותו ואת רוצה להיות איתו אבל את צריכה להבין שמי שמסוגל לבגוד איתך יבגוד גם בך .... ולא יעזור כמה שהוא חמוד מתחשב או מבין.

את לא נורמלית!!

זה בגידה עם גבר נשוי ואם הוא בגד באישתו הוא בטח יבגוד בך!!!!!! תכניסי את זה לראש שלך!! תמציאי רווק ובגילך! אל תבזבזי את החיים על קשר שלא יצא ממנו כלום או שיצא שהרסת משפחה אישתו צריכה לדעת איזה נבלה הוא וגם את!!!!! קחי את עצמך בידיים!!

למעלה