חמודה..
אני יודעת שאת אולי תשנאי אותי בגלל מה שאני אגיד לך אבל, את עכשיו כנראה מרגישה בעננים ושאת שומעת את קולו את הכי מאושרת בעולם, א ב ל ... זה זמני בלבד, הרי תחשבי עם כל זה שרע לו בבית, ונניח שהוא שונא את אשתו ולא אוהב אותה ועוד הרבה דברים, הוא לא יעזוב אותה כל עוד יש לו אצל מי להתנחם, ולמה לו לעזוב ? מצד אחד יש לו בבית משפחה שמחכה לו עם ארוחה חמה, בית מסודר ומצד שני מתי שהוא מרגיש רע רוצה אותך וחסר לו את מה שהוא לא מקבל בבית הוא בא אל אהובתו היפה והמושכת, הרכה והמבינה... תקשיבי, אני אומרת לך את זה מתוך נסיון אישי אני לא יכולה לפרט עוד הרבה, אם תרצי אני אשמח לדבר איתך ולעזור לך, אני מאוד מבינה אותך כי עד לפני חודש גם אני ההיתי כזאת אבלצריך להתעורר מהאשליה הזאת, יש עוד כ"כ הרבה בנות כאלווהלואי שההיתי יכולה ליצור איתן קשר ולעזור להם. אני זוכרת שברגע שההיתי שומעת את קולו כל הבעיות היו מתגמדות, ברגע שההיתי רואה אותה , ההיתי מוכנה לעשות הכל בשביל פגישה אפילו של חצי שעה, כי כ"כ אהבתי אותו, אם תרצי בכל אופן אני אשמח לשוחח איתך אני מקווה שלא הרסתי לך את היום ביי מתוקה, דרך אגב סתם מעניין אותי אם לא אכפת לך. בת כמה את?