לצאת עם גבר נשוי

slslsl

New member
לצאת עם גבר נשוי

ולא לדעת מתי נצליח להפגש שוב כל שבוע הוא תעלומה בפני עצמה

אתי@

New member
יש לי רעיון בשבילך

אולי תצאי עם גבר פנוי??? תעשי לעצמך, לו ולאישתו טובה גדולה מאוד!!!

slslsl

New member
אוהבת רק אותו

רוצה רק אותו הוא גורם לי להרגיש כמו שאף אחד אף פעם לא גרם לי

J-סיקה

New member
אז מה התלונה??

את לא מצפה שיעזוב את אשתו והמשפחה שלו ...

J-סיקה

New member
אשריך..!!

אני מקווה שלא תתאכזבי יותר מהאכזבה הנוכחית שלך שיגיע רגע האמת והוא יגיד לך תראי ... תשמעי ... לא מתאים מחזיקה לך אצבעות

J-סיקה

New member
זה מה שנקרא

להכניס גוף בריא למיטה חולה למה את צריכה את זה ? לא מגיע לך מישהו שיפנק ,יחשוב, יאהב אותך אותך אותך ורק אותך ??? לא נמאס לך לחכות ?? למה שמישהו לא יחכה לך ויפרגן לך כל פעם שתרצי ולא כשנוח לו דווקא ... לדעתי שווה לברוח כל זמן שאפשר ...

gafi

New member
חמודה..

אני יודעת שאת אולי תשנאי אותי בגלל מה שאני אגיד לך אבל, את עכשיו כנראה מרגישה בעננים ושאת שומעת את קולו את הכי מאושרת בעולם, א ב ל ... זה זמני בלבד, הרי תחשבי עם כל זה שרע לו בבית, ונניח שהוא שונא את אשתו ולא אוהב אותה ועוד הרבה דברים, הוא לא יעזוב אותה כל עוד יש לו אצל מי להתנחם, ולמה לו לעזוב ? מצד אחד יש לו בבית משפחה שמחכה לו עם ארוחה חמה, בית מסודר ומצד שני מתי שהוא מרגיש רע רוצה אותך וחסר לו את מה שהוא לא מקבל בבית הוא בא אל אהובתו היפה והמושכת, הרכה והמבינה... תקשיבי, אני אומרת לך את זה מתוך נסיון אישי אני לא יכולה לפרט עוד הרבה, אם תרצי אני אשמח לדבר איתך ולעזור לך, אני מאוד מבינה אותך כי עד לפני חודש גם אני ההיתי כזאת אבלצריך להתעורר מהאשליה הזאת, יש עוד כ"כ הרבה בנות כאלווהלואי שההיתי יכולה ליצור איתן קשר ולעזור להם. אני זוכרת שברגע שההיתי שומעת את קולו כל הבעיות היו מתגמדות, ברגע שההיתי רואה אותה , ההיתי מוכנה לעשות הכל בשביל פגישה אפילו של חצי שעה, כי כ"כ אהבתי אותו, אם תרצי בכל אופן אני אשמח לשוחח איתך אני מקווה שלא הרסתי לך את היום ביי מתוקה, דרך אגב סתם מעניין אותי אם לא אכפת לך. בת כמה את?

אינוש

New member
תגובה

לבך השבור - מבקש עזרה אך יהיה זה לא אחראי לשפוט אותך ואותו - זה לא תפקידנו, ועל סמך מה .. אנשים ממהרים לייעץ ... כל אחד מניסיונו האישי ... את צריכה לעמוד מול הדברים - רק את יודעת את שעלייך לעשות . ואם נתקעת באיזושהי נקודה - תכתבי עליה ונוכל להתייחס יותר ברצינות . (כותבת בלשון רבים כי נראה לי שכולם פה רוצים לעזור )

slslsl

New member
אינוש

האמת היא שכתבתי לפורום לא בגלל שרציתי שייעצו לי אלא בגלל שאני הולכת עם האהבה הזאת והכאב שנלווה לה בפנים אני לא מספרת לחברות שלי וגם לא לידיד שלי בטח ובטח שלא להורים שלי אז הפורום הזה הוא דרך להוציא קצת דברים מהלב

gafi

New member
slslsl

מתוקה.... אנחנו כאן בפורום ניסינו ליעץ לך ולהיות הגונים, בסופו של דבר את היא זו שתחליט מה לעשות ואיך להתייחס לעניין עם מה שתחליטי אני מאחלת לך בהצלחה, מי יודע... אולי הכל יסתדר בסוף ואולי את פשוט סתם תתאכזבי. אל תפתחי הרבה תקוות וציפיות, אני חושבת שזו העיצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך....

slslsl

New member
gafi

אני יודעת ואני מודה לכל מי שמייעץ הוא כבר עזב את הבית שלו בשבילי פעם אבל אז דברים לא הסתדרו והווא עשה את טעות חייו וחזר לשם שוב אני סלחתי לו והבנתי את מניעים שלו היום יש לי יותר כח מבעבר להתמודד עם הקשיים שעומדים בדרכנו ומכאן נובעת האופטימיות שלי

shoshi1

New member
טעות ברת תיקון

אין צורך לאמר לך שאת עושה טעות , את הרי יודעת. את עושה את זה במודע. מה שבתת מודע שלך ואת מדחיקה , היא העובדה שכנראה הוא לא יעזוב את אשתו לעולם. אני לא מכירה אותך אבל גם לא אותו , וכרגע אנחנו מדברים עליך - נכון שטוב לך בהווה , אבל לא יצא מזה שום דבר ותעשי חושבים ותחליטי שאת מתנתקת , תכיני את עצמך לתקופה קשה אבל יהיה שווה. את שווה יותר מגבר של אשה אחרת.. (או שלא?!)

slslsl

New member
אני שווה הרבה יותר

מגיע לי הרבה יותר מזה - אני יודעת אבל נסחפתי לתוך זה הוא היה האוזן השבת שלי ואני בעיקר שלו והוא תפש אותי בתקופה שנראה לי שהכל רע סביבי ושום דבר לא הלך לי הייתי מאוהבת בחבר שלו והוא ידע את האמת שאין לי סיכוי הבטחון העצמי שלי שאף לאפס באותה תקופה והוא פתאום התחיל עם החיזורים המדהימים שלו והשירים שכתב לי והמוזיקה ששם לי בטלפון עם כל צלצול של בוקר טוב הוא היה מחכה לי שעות בדרכים שידע שאני נוסעת בהן הוא נסע אחריי לאילת כשהחלטתי שאני בורחת מהכל אני כ"כ לא טפשה, אני אקדמאית ועובדת במשרה בכירה, אני מטיילת בעולם ואפשר לשוחח איתי על כל דבר שבעולם הוא בא מהקצה השני לחלוטין אין ביננו כלום משותף חוץ מאהבה גדולה ותשוקה שאין מספיק מילים או מקום כדי לתאר וככה מתוך כל העצב שהיה בי ומסביבי הוא הופיע וגרם לי להתאהב בו כמו שאף פעם , אף פעם לא אהבתי אני מודה על העצות אבל אל תשפטו אותי אני רק בן אדם אולי עם טיפ-טיפה יותר מידי רגש והרבה פחות היגיון אני חייבת לסיים עכשיו אבלאני חוזרת מחר מקווה שליום טוב יותר...... אוהבת....

אם את "שווה הרבה יותר" אז..........

למה לך??? כתבת שאין ביניכם שום דבר משותף מלבד אהבה גדולה ותשוקה. מבלי להקל ראש בחשיבות 2 הפרמטרים הקושרים ביניכם - החיים בשניים דורשים עוד נקודות מפגש.... היחסים ביניכם כיום אינם יחסים זוגיים אמיתיים- ואת מסוחררת מהחיזור והרומנטיקה... אבל החיים בשניים הם הרבה מעבר, סביר גם שיש לך איזושהי תוכנית לגבי החיים העתידיים שלך... האם את רואה אותו משתלב בתמונה? שיהיה לך רק טוב.

Fa

New member
עדיף לברוח

היי עדיף לברוח - זה טוב רק לצד הנשוי מניסיון- דפקתי לי את החיים בגלל נשוי היום אני ממש לבד והחיים עברו לידי.............!!!!! לא חיים ולא אהבה ולא כלום רק אכזבה

kobo

New member
תלחיצי אותו

לי היה מקרה דומה רק שאני במקרה הזה הוא הגבר אני רציתי אותה אני אהבתי אותה אבל לא היה לי את האומץ לעשות מה שהייתי צריך ולעזוב את אשתי. תמיד ניסיתי לדחות זאת אבל לה לא היתה סבלנות ובצדק לכן אני מציע לך קודם כל שלא ירגיש שאת בכיס שלו תלחיצי אותו ותני לו להרגיש שהוא מאבד אותך כך זה יגרום לו לעשות מה שהוא צריך לעשות ואם לא אז את לא חשובה לו מספיק. במקרה שלי לא ידעתי את מי אני אוהב יותר ידעתי רק במי אני מאוהב יותר לכן אם הוא אוהב גם את אשתו אז המצב מסובך מאוד.

למעלה