לצאת מעירק!...עכשיו!

סוהי

New member
לצאת מעירק!...עכשיו!

האמריקאים ושותפיהם פלשו לעירק והפילו את משטר הזוועה של סדאם חוסיין.ראשית,מתוך רצון להגן על העולם החופשי ממנהיג ברברי שמעצם טבעו מסוגל היה לפגוע באזרחי מדינותיהם,וכך הוא נהג לאיים,וכן,במדינות השכנות לעירק,דבר שהיה פוגע ביציבות העולמית התחום הביטחוני והכלכלי. המשימה הזאת הושגה.סדאם,בניו וחבר מרעיו אינם בשילטון,וחלקם גם אינו בחיים. למה צריכים חיילי ואזרחי מדינות הברית לספוג אבידות קשות בנפש? יש להשאיר עכשיו בידי העירקים את מדינתם וגורלם,תוך ידיעה טריה מה יקרה אם יחזירו את הגלגל לאחור...

אבו-דני

New member
הידעת או כשמאלנים נעלם מעינייך?

--- שאין וואקום בטבע... יציאה חפוזה תביא לעם לא מאורגן צרה גדולה ממנה, האמריקאים שפתרו את בעיית משטר האימים של סאדם יצאו לאחר מחשבה איך מיישמים שם דמוקרטיה שתעצור את עלייתם של הפאנטים שרק ימיטו שואה

סוהי

New member
אני ממש לא מחסידי "שיטת ברק"...

כשאני רואה את "הכרת התודה" של העירקים,יוצא לי החשק לעזור להם. יציאה מעירק לא חייבת להיות חפוזה.יש לקבוע כבר היום מועד ליציאה בשלבים. הגורמים העירקיים הרוצים ומסוגלים להקים שילטון דמוקרטי,מסודר ויציב,חייבים להתעשת,להתארגן ולהתחיל לפעול במרץ ובאינטנסיביות להגשמת המהלך. ולא,ימצאו את עצמם עם העם שלהם כמו שהוא נראה היום.....אבל בלי צבא מערבי שימות עבורם.

*pank

New member
קורה שאנחנו מסכימים

במקרה זה עם כל מילה שלך.

יציאה עכשיו: ת ב ו ס ה

הם הפילו את המשטר של חוסיין, אבל עוד לא בנו משטר דמוקרטי. אם ארה"ב יעזבו עכשיו אז בעירק פשוט יחזרו לשלטון אנשי סאדם חוסיין. איי אפשר להשאיר עכשיו בידי העירקים את מדינתם וגורלם, כי הם פשוט עוד לא יודעים דבר חוץ מהמשטר של חוסיין וזה כל מה שהם יוכלו לבנות שם.

אין שום סיבה שחיילים אמריקאים יהרגו

כדי "לשחרר" אומה שאיננה רוצה אותם על אדמתה. בוש פישל ועל כך ישלם בבחירות. ממש כמו שרון - הרס את הכלכלה נכשל במלחמה בטירור והשחיתות חוגגת

shy-1

New member
לא מדויק, לא את ולא אני, מכירים את

כל הסיבות ולכן איננו יכולים לקבוע בבטחון שאין שום סיבה. בכל מקרה ארה"ב מספיק מבוגרת בכדי להחליט מבלי שנעזור לה, לנו ברוך השם יש מספיק צרות משלנו.

סוהי

New member
לפי יעלירורק נלסון מנדלה ראוי...

להנהיג את העולם....או יוסי ביילין.....או אורי אבנרי....

למעלה