לצאת מעזה לאלתר

מטרניך

New member
גם שלך. היא פשוט שקרית. העירו לך

על זה גם בפורום הבית שלך.

MS6

New member
זה תנועת בית"ר...

תנועה חילונית לגמרי, אך עדיין חברים בה גם דתיים. החתימה שלי מדברת על ארץ ישראל השלמה.. מה ציפית?? שאני אכתוב על "החזרת שטחים" ו"רחמים על העם הנכבש המסכן שכל רצונו הוא מדינה משלו"?? אני לא כמוכם, יש לי טיפת רגש כלפי המדינה הזאת.

אני מזועזע מזה שכתבת

"אל תשירו שיר לשלום". יודע מה? בוא נשיר שיר למלחמה. ניכנס לערים, נהרוג את הגברים, נאנוס את הנשים. כי ככה נראית החתימה שלך. "אל תשירו שיר לשלום". נורא.

MS6

New member
אוקי אני אסביר לך...

אתה צודק שזה מזעזע, כי מי לא רוצה שלום?! רק אדם משוגע לא רוצה שלום!! מה שהתכוונתי כשכתבתי "אז אל תשירו שיר לשלום" אל תשירו את השיר שאתם רוצים לשיר! שלום פחדן, ברחן, שיגרום לזילזול של הערבים בנו והמשך דרישותיהם לטריטוריות. השלום שאני רוצה לשיר אותו הוא שלום אחרי ניצחון מזהיר אותם, שרק אז, כשאנו חזקים ושולטים, הערבים יכירו בקיומנו ויכבדו אותנו כעם שחזר למולדתו.

shaynemet

New member
זאת גאווה להיות ביתרי

זה גאווה להיות בתנועת ביתר תנועה חילונית לגמרי אך עדיין חברים בה גם דתיים ואנחנו אוהבים את ארץ ישראל השלמה ויש לנו טיפת רגש כלפי המדינה הזאת זאת גאווה גדולה להיות ביתרי ולהכיר אנשים מחול ומן הארץ ולהיות חבר בתנועת הנוער ביתר שלא מפקירה את חבריה ויש בה אהבת חינם כלפי חברי התנועה ואוהבים אחד את השני וזאת התנועה שמאמינה באידאולגיה של זבוטינקי ושל טרומפלדור והיא ממשיכה להאמין בזה ואידאולגית ביתר נשארה המון זמן ותמשיך לעד ולכן זה כבוד גדול גם להחזיק באידאולוגיה של ביתר שמראה שבמצב הנוכחי אידאולגית ביתר ממשיכה להיות מובילה וצודקת ואומרת את האמת הנכונה ואמיתית למשל מה שמתקיים באידאולוגית זבוטיסקי הוא הכל ומתקיים קיר הברזל שאומר שאנחנו פה והם שם.

MS6

New member
רשמית-לא.

אבל בהפגנה הימין יראה לשרון שהימין מתנגד לרעיונותיו. כביכול, אריק שרון יכול להסיק שמצביעי הליכוד ברובם מוכנים לפשרה טריטוריאלית, וזאת לאור תוצאות הפריימריס שהיה בינו לבין נתניהו (נתניהו הודיע שהוא מתנגד למדינה פלשתינית ושרון אמר שאין ברירה), אך מה ששרון כנראה לא כ"כ הבין, שרבים רבים הצביעו לו משום שהוא שיקם את הליכוד בצורה פנטסטית מאז שנתניהו הרס את המפלגה. וכמו כן, נתניהו החזיר את המקום החשוב ביותר אחרי מזרח ירושלים לעם היהודי-חברון. לכן רבים איבדו את אמונם בנתניהו, אני מאמין שמצביעי ליכוד רבים יגיעו להפגנה היום.

זה דיי מחזק אותו אתה לא חושב?

כי בעצם העולם יראה ש"שרון מצליח להתנער מהקיצוניים שבמחנה שלו".

אריק ל

New member
קיצוניים? אני לא חושב

מעניין שאצל המוסלמים התודעה שקיימות שלוש ערים קדושות קיימת, גם אצל המתונים ביותר, ואילו אצל היהודים אך ורק ירושלים מוכרת. חבר'ה - יש עוד שלוש ערים קדושות בארץ - חברון, טבריה וצפת. מי שמתנגד לוויתור על העיר העתיקה, חייב להבין שוויתור על כל אחת מהערים הללו שווה. ירושלים קדושה בגלל הר הבית, חברון קדושה בגלל מערת המכפלה, טבריה קדושה בגלל ששימשה בעבר כעיר הבירה של עם ישראל לאחר הרס בית שני (הסינהדרין עבר לשם, והתלמוד והמשנה חוברו שם, ככה שבעצם כל היהדות המודרנית נבנתה בטבריה), וצפת קדושה בגלל ששם חובר ספר הזוהר. למרות שאינני אדם דתי, אני מודה היטב לקדושת ארבע הערים הללו ורואה את דין ירושלים כדין חברון, טבריה, וצפת. מי שמוכן לוותר על חברון או על ירושלים, מוכן לוותר גם על טבריה וצפת.

um21

New member
תנועה חברתית זה טוב?

הגיע הזמן להגיד את האמת להיות חברתי וסוציאליסט זה אומר לטמון את הראש בחול זה לתת לאנשים כמו ויקי כנפו ועוד כמה חבר'ה לנצל את טוב ליבנו ולחיות על חשבוננו הגיע הזמן להגיד את האמת להיות חברתי זה רע רק במדינה קפיטליסטית לעניים יותר טוב כי הם חושבים איך להתקדם בחיים שלהם ולא איך לנצל את המדינה.

למעלה