לצאת מן הכלל למען הכלל

החוקית

New member
ירושלים היא בירת ישראל

מה יותר הגיוני מלצעוד בה? והשונאים, לא צריכים סיבה מאיתנו על מנת לשנוא.

יודיX3

New member
XXX בינתיים העובדות מראות אחרת

מי שמקניט, מקנטר מעורר ריב ומדון בין אחים זה אתה ושכמותך שאין להם סבלנות כלפי השונה, כלפי מי שאינו חושב כמוך. אני לא מצפה שתאהב אותי אבל כשם שלך יש מקום בעולם גם לי יש- ואין לך שום זכות יתירה עלי. על כן- קח את כל השנאה התהומית שאתה מגלה ודחוף אותה אתה יודע לאיפה.

mohini

New member
לכבוד XXX

זוהי לא הדרך להגיב אני מבינה שאתה מתנגד למצעד אבל את קיומו אין להכחיש אני מבינה שזה מפריע לך אבל אולי גם כדאי גם להתחשב באחרים חשוב על השונות בין המצעד בת"א לבין ירושלים ותראה שאולי המצעד הזה אינו עד כדי כך פרובוקטיבי ואם בכ"ז אתה לא מסכים עם זה עדיין זוהי לא דרך להגיב אם חשבת לזעזע או לגרום לאנשים הירהורי חרטה הרי שעשית בדיוק להיפך...פשוט תחשוב על זה.

mohini

New member
לכבוד XXX

זוהי לא הדרך להגיב אני מבינה שאתה מתנגד למצעד אבל את קיומו אין להכחיש אני מבינה שזה מפריע לך אבל אולי גם כדאי גם להתחשב באחרים חשוב על השונות בין המצעד בת"א לבין ירושלים ותראה שאולי המצעד הזה אינו עד כדי כך פרובוקטיבי ואם בכ"ז אתה לא מסכים עם זה עדיין זוהי לא דרך להגיב אם חשבת לזעזע או לגרום לאנשים הירהורי חרטה הרי שעשית בדיוק להיפך...פשוט תחשוב על זה.

בבון35

New member
לצערי משאין אתה חושב. אלא מקבל

את כולך מרבניך ומאחרים. הואיל הכך...מצעד שהוא כוריוז או כל הצהרה אחרת... הנערך בי-ם. משמעו הכרת העיר כבירת ישראל!אבל אתה יותרחכם

בבון35

New member
לדעתי...

XXX ילקק את התח... של כל מי שיתן לו או שיעשה לו/לה טובה!

החוקית

New member
לצאת מן הכלל למען הכלל

לצאת מן הכלל למען הכלל "בת קול", אירגון לסביות דתיות, שם לו למטרה לפתח סובלנות בקרב החברה הדתית ולעודד את קבלת האחר/ת והשונה . חברות "בת קול" מזמינות את מי שחש/ה בצורך להביא לשינוי בחברה הדתית, להצטרף ולצעוד עמן במצעד הגאוה בירושלים ביום חמישי כ"ג סיון 30/6/05 ב- 19:00 ניפגש במדרחוב (פינת ההסתדרות) משם נצעד בלבן עם בלונים סגולים דרך הרחובות בן יהודה, המלך ג`ורג`, קרן היסוד, ונסיים בסביבות 20:00 בגן הפעמון, בו יתקיים הפנינג. אנחנו מקוות לפגוש בקהילה שמחבקת את השונה ולא דוחה אותו. להתראות קישור לפורום "דתיות גאות" : http://forums.nana.co.il/Forum/?ForumID=2338 (הכתיבה בפורום מיועדת לנשים בלבד)

יודיX3

New member
כל הכבוד. לצערי לא אהיה במצעד

מכיוון שאבא שלי ביקש ממני ואני מכבד אותו.

dkey

New member
אני מקווה להגיע

אייצג אותך נאמנה (אבל יש לך עדיין 9 ימים לשכנע את אבא
) ואם לא, אז לשנה הבאה בירושלים במצעד הגאווה העולמי. אני מאוד ממליץ לבוא למצעד המרגש בירושלים. הוא משהו מאוד שונה מתל אביב. הוא עושה המון טוב על הלב. אני מאוד התרגשתי בשנה שעברה. ולא חובה להשתתף, אפשר לעמוד מהצד, להביט ולהתרגש בפנים.

בריה

New member
מותר לשאול

למה הוא ביקש ממך לא ללכת למצעד? ולמה אתה "מכבד" את הבקשה הזו? לא חייב לענות אם לא רוצה.

יודיX3

New member
היי בריה מזמן לא ראיתיך! מה קורה?

ולגבי תשובה: הוא ביקש משום שברגע שיצאתי מהארון הכנסתי את ההורים שלי לארון. נתתי להם רשות מפורשת לספר למי שהם רוצים, ובינתיים רק סיפרו לאחותי הגדולה שיהיה להם עם מי לדבר ולחלוק את הדברים ולהתייעץ, אבל לשאר אחים ואחיות הם לא מספרים. ק"ו שלא יספרו לקרובים וחברים במעגל היותר רחב. אבא ואמא שלי מתביישים בזה. למה אני מכבד את בקשתו? מאותה הסיבה שבבית אני שם כיפה ואפילו הולך לבית כנסת בשבת כשאני בבית: כיבוד הורים. לא בגלל מצוות האל ולא בגלל שזה כתוב בתורה אלא רק בגלל שאלה ההורים היחידים שלי- ואוהב אותם עד עמקי נשמתי- ואעשה למענם (כמעט) כל מה שביכולתי ואלך לקראתם. כשיגיע היום שההורים שלי ישמעו על עצת נפש וזה יעורר אצליהם תקוות (שווא) אלך גם לזה- העיקר שיראו שאני לא בא ומתנגח נגדם אלא חי את החיים שלי, על פי מצפוני ועל פי מי שאני. לכן.

בבון35

New member
אני מבין מזה שאתה לא רוצה לענות

כי עדין לא הסברת את הסיבה. ההורים עוד יתנגדו הרבה... כל פעם תכבד אותם? מה עם הכבוד אליך?

יודיX3

New member
בבון יקר -לא ירדת לסוף דעתי

מצאתי את שביל הזהב- וטוב לי עם זה.

mohini

New member
סקרנות גרידא

לכבד את השונה אבל הכתיבה בפורום שלכן מוגבלת מגדרית לנשים בלבד

dkey

New member
קצת רקע

זה אינו הפורום היחידי שמגביל גברים. גם פורום לסביות השכן שם מגביל. הסיבה לכך היא שגברים נוהגים באלימות מילולית גדולה יותר דבר שגורם לנשים לא להאבק אלא להעלם. נשות הפורום היו מעורבות בפורום גאווה בוואלה אך מספר גורמים חברו שם לכך שהן החליטו לפתוח פורום נפרד. העיקרי שבהם כמדומני היה שהן הרבה יותר מתקדמות מהבנים ההומואים הדתיים. לרבות מהן בנות זוג ואף ילדים. זה מאוד לא נעים לבוא לפורום ולקרוא הודעות יומיומיות בגנות חייהן. קשה מאוד להתקדם ולבנות קהילה ותמיכה.

mohini

New member
אני מצטערת...

אבל הטרדות הן מנת חלקם של כל הפורומים באשר הם מה ימנע מאותם מטרידים לפתוח כרטיסים חדשים בתור נקבות ולפתוח שוב במסע הטרדות,חוצמזה נראה לי שאני סתאאאמ מקנאת בהם:)

dkey

New member
את יכולה אכן לכתוב שם

ואני באופן אישי חושב שרצוי שכל גבר יכתוב כאישה מידי פעם... צחוק בצד, אני גם מקנא בהן. בהבנה, בבהירות וברהיטות הכתיבה.

mohini

New member
זה יהיה כמו לזרות מלח על הפצעים

הלוואי,הלוואי...

dkey

New member
את מעלה סוגיה מעניינת

שמראה עד כמה עולמנו מורכב ויפה. אם את טרנסג'נדרית M2F לסבית אז בודאי אני לא רואה סיבה שלא תכתבי שם. אם את טרנסג'נדרית M2F עם נטיה לגברים אז את עדיין נופלת בגדר אישה שרשאית לדעתי לכתוב אם כי אולי תחומי העניין יהיו יותר מצומצמים.

mohini

New member
אני מודה שאני מוסיפה נופך כלשהוא

אבל המחיר כבד מנשוא אני לא שייכת לשום מקום

למעלה