לצאת מהארון

לצאת מהארון ../images/Emo34.gif

לכולנו די ברור שהסדרה שלנו לא משקפת את המציאות. היא מתרחשת בעולם האופנה ואין גיי אחד לרפואה. אפילו ג'ארד, הכתב המעצבן של eye on fashion, מגלה נטיות סטרייטיות ומשיכה לכתבת המתלמדת שצמודה אליו ועדיין לא זכתה לשם. איזה דמויות הייתם מוציאים מהארון? האם רידג' עם החזה המרוט הוא הגיי האולטימטיבי? או שאולי דווקא ת'ורן הנחבא אל הבדים?

sashkashurik

New member
קודם כל, נשאלת השאלה המתבקשת:

למה זה כל-כך מעניין אותך???
דבר שני, עם נטיה לכיוון גברי לאחרונה, לא נשארה סחורה טובה לנו, הנשים.
לכן אני מעדיפה לחשוב שכל הגברים של הסידרה הם דווקא סטרייטים (במיוחד ניק
) על מנת לא לאבד עוד סחורה...
ו
קטן: בדיחה על הארי פוטר שקראתי באיזה אתר רוסי: הארי ישן בלילה ושומע שרון צורח מתוך שינה. הארי מתעורר, מעיר את רון ורון מספר: חלמתי סיוט! חלמתי שאתה-יודע-מי הכניס לי את אתה-יודע-מה לתוך האתה-יודע-איפה!

זה מעניין אותי

כי יש לי מבחן בית ב"העולם היהודי מסוף מלחמת העולם השניה ועד לימינו" לכתוב. מה את מעדיפה? שאחזור לנתח שירים של טייק ד'את?

sashkashurik

New member
דווקא

"העולם היהודי מסוף מלחמת העולם השניה ועד לימינו" מאוד מעניין אותי, כפי שכבר אמרתי לך, אבל אם אותך יותר מעניין מי הגיי ביפים ומי לא, מי אני שאתווכח איתך.

דפנטלי ת'ורן.

[אבל הקודם. הוא כזה גיי שחבל על הזמן...
] לא הייתי מתנגדת שברוק תצא מהארון. בחיים האמיתיים, כלומר. ותגיע לישראל. ו...
וברצינות- אני חושבת שברוק תצליח לשדר סקסיות ותצליח לחשמל כל אחד, ולכן גם כל אחת. איתה זה באמת יהיה אמין. [מצד שני, ככה לוותר על חלום "ברוק ורידג' לנצח"? לא.......] ואם כבר, למה באמת אין שום יחסים חד-מיניים בסדרה? חוץ מהרמיזה, או החשש, של סטפני לגבי פלישיה כשזאת חזרה לסדרה עם דומיניק, לא זכור לי שהיה שום דבר אמיתי בכיוון.

Shiri from the block

Active member
סליחה?../images/Emo12.gif את מעזה לגנוב לי את ברוקי שלי?? יש לי זכויות בלעדיות עליה כבר שנים../images/Emo11.gif אבל מסכימה עם זה "אני חושבת שברוק תצליח לשדר סקסיות ותצליח לחשמל כל אחד, ולכן גם כל אחת" ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

S c a r l e t t

New member
לדעתי דווקא רידג'

רדיפת השמלות שלו כנראה מכסה על משהו אחר...ולכו תדעו אולי דווקא השנאה התהומית לניק היא בעצם תשוקה סודית בלתי ניתנת למימוש...

S c a r l e t t

New member
חמודה זה היפים והאמיצים

אם היה משהו בינו לבין ברידג'ט הכל יכול לקרות...

Shiri from the block

Active member
ברוק כדי שלי יהיה סיכוי../images/Emo152.gif ואחרי המהפך שעשו לדיקן לא הייתי מתפלאה גם עליו.. המראה המלוקק הזה שעשו לו../images/Emo5.gif

לא רוצה הומואים בסידרה

הבעיה שהיום יש יותר מדי סדרות בטלויזיה שמכניסות הומואים לסידרה וזה נראה לי כפתרון תסריטאי זול לעורר ענין בסידרה שמוציאים מישהו מהארון וזה משהו שחוק לגמרי. אני למשל שמח שהיפים שבה אני צופה מדי פעם היא סדרה מאוד סטרייטית וככה זה צריך להיות מערכות יחסים יפות בין גבר לאשה ולא הומואים שמה לעשות מגעילים אותי אין לי שום דבר נגדם ושיחיו כרצונם אבל אני מעדיף לראות רומן חביב בין גבר לאישה מאשר עוד הומו שחי בהכחשה וצריך לצאת מהארון או זוגיות של הומואים מוצהרים תסריטאי טוב יכול לעשות סידרה מענינת גם בלי טריקים שחוקים כאלה.

ואיפה אתה בדיוק חי?

הכנסת הומואים לסדרה היא לא "פתרון תסריטאי זול", היא הכרה במציאות. פתרון תסריטאי זול זה להחזיר אנשים מתים לחיים או להשתמש בחייזרים. ג'יזס, אתה בכלל מודע לכמות ההומוסקסואלים בתעשיית האופנה? שהיא להזכירך הבסיס לסדרה בה אתה צופה? (אלא אם כן אתה טרול כמובן
)

נו אז

הומואים יש בכל מקום אבל הטריק של "בוא נכניס הומו לסידרה ונצא מגניבים" מוצה עד תום ותכלס מה שיפה ביפים זה שבלי להשתמש בטריקים סנסציוניים מדי הם מצליחים להחזיק סדרה משהו כמו 20 שנה אם אני ארצה לראות סידרה סנסציונית וביזארית עם מוזרויות אני אראה ניפ טאק.

אני לא יודע אם זה עצוב או מעצבן

שאתה חושב שהומוסקסואלים זה סנסציוני ו/או ביזאר. בהנחה ואתה לא טרול, אני אלך על האפשרות של העצב. ואתה צודק, היפים באמת לא משתמשים בטריקים - אף אחד לא נפל לפיר בוער ושרד, אף אחת לא חזרה מהמתים כי נסיך מרוקאי החליף אותה בבובת שעווה. אכן, רק תסריט טוב. זה מה שסחב את הסדרה 20 שנה.

למעלה