לצאת לבד?

almosthere1

New member
לצאת לבד?

בהמשך לשרשור מלמטה על מקומות בילוי בתל אביב, יש לי שאלה קשורה: בתור מישהי חדשה ב"סצנה" שרוצה להתחיל להכיר, ביררתי מהם מקומות הבילוי הרלוונטיים ומהם הימים הרלוונטיים, אבל אני מתבאסת לצאת עם חברות סטרייטיות (שזה מה שיש לי כרגע, מה לעשות) ויודעת שאם אצא לבדי אעמוד בפינה בחושך ואשתוק (שזה לא כיף כמו שזה נשמע). מה אתן עשיתן לפני שהיה לכן מעגל חברות לסביות או בת-זוג? האם אתן מכירות מקומות שנחמד לצאת אליהם סולו?

כלעוד

New member
מרוצה מאד מהשאלה הזו יש לי מה לענות

כשחזרתי לבלות קצת הייתי כבר בת ארבעים פלוס. בהתחלה הלכתי לבד לברים וזה היה על הפנים כי לא שתיתי ולא עישנתי אז מה יש לי לעשות שם? אח"כ הכרתי ידידה בליינית היסטרית, ועוד אחת ונהפכנו לחבורה ויצאתי איתן. ובין לבין עם מערכות יחסים שהיו לי קצרות.

בכל אופן תראי: לא מציעה לך ללכת לבד לבר או דאנס בר קטן, אלא אם כן את אוהבת לשבת על הבר לשתות ולעשן. אחרת תשתעממי ותחושי בודדה. וגם די תבלטי. אחרי כמה זמן זה מעיק מאד. ועלול לשבור לך את כל הבטחוון. אלא אם כן את כוסית על ואז תוך שנייה יעוטו עליך.
אך למועדון גדול את בהחלט יכולה לצאת לבד כי אז את יכולה לרקוד או להסתובב קצת. להיטמע בקהל ולהנות מהאווירה, המוסיקה וכו'.

חוץ מזה תצרי איתי קשר בלי נדר אולי אקשר אותך לחברות בלייניות קבועות אולי תוכלי לצאת איתן. כידידה. וגם איתי אם כי אצלי נמצאת בגמילה מבילויים.

אך מה שרציתי לאמר לך שורה תחתונה הכי אהוב עלי לצאת למועדון, רצוי גדול ואפל כמו פעם נניח הקומפורט, לבדי! גם החברות שלי יודעות שלפעמים אגיע לבד אפילו אם לא קבעתי איתן קודם. חולה על זה. זו כזו הרפתקאה וזה כיף. לא מפריע לי גם לרקוד לבד בפינה שלי עפה על המוסיקה וכמה גולדסטאר.

מעדיפה כמובן לא לחזור הביתה לבד בלי להכיר מישהיא, אך האמת שלרוב זה מה שקורה. וזה החלק המבאס. אבל גם עם החברות לרוב חוזרים לבד ממילא. בקיצור אשה לבדה מבלה, כמובן עם שמירה על כללי זהירות שהייה לך איך להגיע ולחזור בבטיחות וכו' - זה קול ומדליק. זה מראה על בטחון ואומץ. לדעתי. תנסי פעם. בילוי נעים.

mariposa30

New member
גם לבד, גם עם חברות, וגם את מוזמנת

להצטרף !!! בשמחה :))
את מעגל החברות שלי הכרתי דרך האקסית שלי ולאט לאט גיליתי שיש סביבי כל כך הרבה לסביות !!! WTF !!! מהלימודים, חברות, מהחדר כושר אפייילו מהמשפחה .... ואוואו זה לא נגמר !! :))
אז לאט לאט מכירים והולכים פעם אחת עם זאת, ופעם עם האחרת ... סבבה.
אני הייתי לא מזמן במסיבת חוף לבד, היה אש מצוין לגמרי תענוג. הייתי צריכה את השחרור הזה, לא באתי לדבר עם אף אחד, רק לשמוע מוזיקה, לשתות משהו ולהנות מהאווירה. הוואיב היה כל כך טוב, יצא לי לדבר עם כל כך הרבה מהממות כי את משדרת "רוגע"
חוצמזה שאת מוזמנת להצטרף אלי ! גם לבד וגם עם חברות שלי בכיף.
אני יוצאת לתל אביב.

בואי נלך למהיר ועצבני בסינמה סיטי?

אני מאוד רוצה להרחיב את מעגל הנשים סביבי
שכיום סובב סביב 2 חברות ילדות ועוד נספחים מעבודה וכאלה..
אבל לא מהחוג הגאה.אז מה את אומרת ? יש מצב לעוד חברה

למעלה