לצאלה יש מומולדת!!!!!!!!!

efratushke

New member
לצאלה יש מומולדת!!!!!!!!!

מממממממממממממזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזלללללללללללללללללל טטטטטטטטטטוווווווווווובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הברכה תבוא בהמשך.. אני צריכה זמן לחשוב

1Reebok

New member
וגם ירדן מוסרת מזל טוב!

והנה מה שהיא אמרה לי להגיד: אלונ- יש לי בעיות באינטרנט, ואני עוברת בית (בתוך כוכב יאיר) עוד 3 ימים אז אין טעם לתקן אותם כי יותקנו חיבורים חדשים בבית החדש אתה יכול לעשות לי טובה ענקית? לכתוב לצאלה בשמי מזל טוב ולמסור לה הרבה אהבה, ולהסביר למה אני לא יכולה להיכנס לפורום

טרושקה

New member
לצאלה לה לה ../images/Emo13.gif

מזל טוב מתוקה!!!!! שתהיה לך בננה צהובה והרבה אהבה!!! וש.... תמשיכי להיות כזאת בובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שתהיה לך המומולדת הכי סבבי אין דה וורלד!!!!!
מאאאאאוווווווווווווה

EdEn and NiCkY

New member
צאלהההה

מזל טוב לךךך עד 120 שנה המון אושר ועושר בריאות וכושר שכל משאלותיך יתגשמו וחלומתיך יפרחו שיהיו לך את החיים הכי טובים בעולם ויום הולדת שמייחחח מזל טוב

Peach 17

New member
צאלהההה../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

המון המון המון מזל טובבבבבבבבבב אהובתי
את יודעת שאני לא טובה ממש בברכות אז רק שתדעי שאני מתה עלייך
ונתראה עוד מעט!!!

Shani Tzi

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo85.gif../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

papal

New member
צאלולה!! המון המון המון מזל"ט

רק אושר ועושר ןחיםם טובים טהורים ושמחים והכי חשוב הרבה הרבה הרבה בריאות

יוסדוס

New member
מזל טוב!!!

מזל טוב לרגל יום הולדתך ה-__ כן ירבו מצוותיך.....סתם בלי כל הבלה בלה...חח קיצור מזל טוב עד 140+!!!!

Sn‡ƒƒ

New member
מזל"ט..../images/Emo160.gif../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב לילדה הכי מגניבה בפורום!!!!

שיהיו לך חיים ארוכים ומאושרים, ושתהני מכול רגע!!! אוהבת אותך המון המון המון, ירדן

למעלה