nice1975guy
New member
לפתות את המעסה
המעסה
שמי אמיר לצורך העניין.. אחלוק עמכם את אחת החוויות שלי. אשמח לשמוע את דעתכם.
בגיל 35 , אני נוהג להתאמן מידי פעם ולשמור על גוף בכושר.. צעיר מגילי.
הייתי בא לסידורים קבועים באיזה מרכז מסחרי על יד הבית. וראיתי שלט "ספא" באיזו חנות באמצע המרכז המסחרי. לא מושך תשומת-לב. אך מה שמשך את תשומת ליבי היו המעסות שיצאו להפסקות בין הטיפולים. הן היו בחורות רגילות למראה ונאות. הספא הוא ספא רגיל..
לאחר כמה ביקורים במרכז.. ביום קייצי אחד החלטתי לפנק את עצמי בעיסוי.
בקבלה היתה בחורה בהירה, עם מבטא זר, קצת מבוגרת ממני שחייכה ושאלה אם אני מעוניין בטיפול. ציינה שיש להם מבצע היכרות.
נכנסתי לחדר הטיפולים וקיוויתי שהיא תבוא לעסות אותי.
הורדתי את כל בגדי כולל בגדי התחתונים והתכסיתי במגבת.
לאחר מספר דקות היא נכנסה והחלה בעיסוי. אתאר אותה ... היא בעלת שיער בהיר עם עיניים בהירות ועגולות.. גוון עור שזוף, רזה עם גוף מדהים על אף שהיתה קצת מבוגרת ממני ולבשה טייץ וגופיה..המגע שלה היה קסום, העיסוי היה באמת מושלם ונוצרה ביננו כימיה.. והרגשתי שאני יכול לנסות לבדוק..
החמאתי לה על העיסוי, ועל איך שהיא נראית והיא נהנתה מכך..
בסוף העיסוי שאלתי אם אפשר לקבל איזו שהיא תוספת.. היא אמרה שהיא יכולה להוריד את החולצה ולעסות אותי.. והסכמתי..
היא פשטה את חולצתה והמשיכה לעסות אותי כשאני על הגב..
השמן המענג עשה את שלו והמגע המטריף שלה, עם הציפורניים שברכות עברו על העור המשומן שלי... ועל איברי החשוף... הטריפו אותי.. היא חייכה, הכימיה זרמה והבאתי את ידי והנחתי על רגלה, ואט אט עליתי לטוסיק השווה שלה...
היא לא הראתה סימני התנגדות וחייכה אלי.. התחלתי לעסות את פלחי הטוסיק שלה.. זה היה מחשמל..
באיזה שלב, היא הפסיקה... והורידה את המכנס... נשארה עם חוטיני שהלם את גופה ..
הבנתי שהעסק מתחמם... והמשכנו כשהיא מעסה את איברי.. שגודל ותופח...
ואני את הטוסיק שלה..
פותח.. ומפסק... והיא נותנת לי גישה...
מעביר את היד על הרגליים החטובות שלה, מחמיא לה... והיא לי..
לבסוף לא יכלתי יותר והשפרצתי.. השפרצתי את כל הנוזל החם עלי ועליה
היא ניגבה אותי בעדינות.. באותו יום הטלפון שלה היה אצלי.
הבנתי שאני צריך לחזור אליה בקרוב. !
מקווה שנהנתם - המשך יבוא.
המעסה
שמי אמיר לצורך העניין.. אחלוק עמכם את אחת החוויות שלי. אשמח לשמוע את דעתכם.
בגיל 35 , אני נוהג להתאמן מידי פעם ולשמור על גוף בכושר.. צעיר מגילי.
הייתי בא לסידורים קבועים באיזה מרכז מסחרי על יד הבית. וראיתי שלט "ספא" באיזו חנות באמצע המרכז המסחרי. לא מושך תשומת-לב. אך מה שמשך את תשומת ליבי היו המעסות שיצאו להפסקות בין הטיפולים. הן היו בחורות רגילות למראה ונאות. הספא הוא ספא רגיל..
לאחר כמה ביקורים במרכז.. ביום קייצי אחד החלטתי לפנק את עצמי בעיסוי.
בקבלה היתה בחורה בהירה, עם מבטא זר, קצת מבוגרת ממני שחייכה ושאלה אם אני מעוניין בטיפול. ציינה שיש להם מבצע היכרות.
נכנסתי לחדר הטיפולים וקיוויתי שהיא תבוא לעסות אותי.
הורדתי את כל בגדי כולל בגדי התחתונים והתכסיתי במגבת.
לאחר מספר דקות היא נכנסה והחלה בעיסוי. אתאר אותה ... היא בעלת שיער בהיר עם עיניים בהירות ועגולות.. גוון עור שזוף, רזה עם גוף מדהים על אף שהיתה קצת מבוגרת ממני ולבשה טייץ וגופיה..המגע שלה היה קסום, העיסוי היה באמת מושלם ונוצרה ביננו כימיה.. והרגשתי שאני יכול לנסות לבדוק..
החמאתי לה על העיסוי, ועל איך שהיא נראית והיא נהנתה מכך..
בסוף העיסוי שאלתי אם אפשר לקבל איזו שהיא תוספת.. היא אמרה שהיא יכולה להוריד את החולצה ולעסות אותי.. והסכמתי..
היא פשטה את חולצתה והמשיכה לעסות אותי כשאני על הגב..
השמן המענג עשה את שלו והמגע המטריף שלה, עם הציפורניים שברכות עברו על העור המשומן שלי... ועל איברי החשוף... הטריפו אותי.. היא חייכה, הכימיה זרמה והבאתי את ידי והנחתי על רגלה, ואט אט עליתי לטוסיק השווה שלה...
היא לא הראתה סימני התנגדות וחייכה אלי.. התחלתי לעסות את פלחי הטוסיק שלה.. זה היה מחשמל..
באיזה שלב, היא הפסיקה... והורידה את המכנס... נשארה עם חוטיני שהלם את גופה ..
הבנתי שהעסק מתחמם... והמשכנו כשהיא מעסה את איברי.. שגודל ותופח...
ואני את הטוסיק שלה..
פותח.. ומפסק... והיא נותנת לי גישה...
מעביר את היד על הרגליים החטובות שלה, מחמיא לה... והיא לי..
לבסוף לא יכלתי יותר והשפרצתי.. השפרצתי את כל הנוזל החם עלי ועליה
היא ניגבה אותי בעדינות.. באותו יום הטלפון שלה היה אצלי.
הבנתי שאני צריך לחזור אליה בקרוב. !
מקווה שנהנתם - המשך יבוא.