לפתוח פורום

access

New member
לפתוח פורום

שלום ואהלן כולם אומרים שמלח"ע III תתחיל ולי אין בעיה עם זה איכשהוא אני אולי בעד אפילו אבל אין לי מושג מה דעתכם?

לא נראה לי שתתחיל...

לדעתי כבר נלמד הלקח משתי מלחמות עולם, לאף אחד אין רצון להתחיל שלישית. אולי לטרוריסטים יש, אבל לארה"ב בטוח אין. למה אתה בעד מלחמת עולם? אתה אוהב הרס עצמי או מה? מלחמת עולם בימינו לא תהיה ברמה של השתיים הקודמות - יש גישה רחבה יותר לנשק אטומי מאשר פעם. תחשוב קצת.

one1

New member
מלחמת עולם שלישית

אני לא חושב שיש סכנה למלחמת עולם שלישית. רוסיה כל הזמן נותנת איתותים לכך שהיא מנסה להתקרב לעולם המערבי, אין שום סיכסוכים אמיתיים בין מדינות אירופה לבין עצמן או בינן לבין ארה"ב. הסכנה היחידה היא מדינות האיסלאם הקיצוניות מיליטנטיות, וההתחמשות שלהן בנשק גרעיני. יש לקוות שבעיקבות הפיגוע הנורא בניו יורק תבין ארה"ב שיש לפתוח במלחמה נקודתית נגד מדינות אלה ונגד האירגונים הפועלים בתוכן, שכן הם מהווים איום על הקיום האנושי בעולם כולו
. ולמה את בעד מלחמת עולם שלישית
יום טוב, ובהצלחה לפורום. (רק לי לא נותנים לפתוח פורום משלי
)

אתה צודק בהחלט

גם אני הייתי ממש פסימית בהתחלה- דיבורים על מלחמת עולם ||| וכו´...אבל עכשיו לא.. ארה"ב חכמה מספיק כדי לא לפתוח במלחמה "רצינית" כביכול אלא לפגוע במדינות מסוימות- שפגעו, או שעוזרות ותומכות בטרוריסטים מסוימים (ע"ע בן-לאדן....) ולכן הם יתקפו נקודות מסוימות ולא יגררו את כל העולם למלחמת עולם |||. יעלית

שני~!

New member
אני ממש לא חושבת שתהייה מלחמת עולם

שלישית ורק אם בוש יעשה קואליציה יש סיכוי קטן שתיפרוץ מלחמה

ACCESS, אני חושבת שאתה לא מבין ....

מהי משמעות מלחמת עולם... אני בטוחה שכשתבין את התוצאות ואת ההקרבה וכל מה שכרוך במלחת עולם, אתה לא תרצה מלחמה! וכרגע הסיכויים לדעתי למלחמת עולם 3 הם בהחלט קלושים, מקווה שלגמרי אפסיים!

שס

New member
מלחמת עולם שלישית

לפי דעתי לא תהיה מלחמת עולם שלישית אבל מלחמה כלשהי בטוח תהיה כי ארה"ב תיכנס חזק מאוד באפגניסטן...וטוב שכך

Raven claw

New member
נראה לי שדווקא תהיה מלחמת עולם

שלישית ואני גם די בעד זה כי תחשבו קצת לארצות הברית יש את הכח למחוק את עירק ונקווה שגם את אירן ודבר כזה יכול לשמח אותנו (אותי לפחות)

אני מסכימה איתך ולא.... ../images/Emo67.gif

אני חושבת שמלחמה אכן תיהיה וגם אם לא יקרו לזה מלחמה... במקור עכשיו (וסליחה שאני מבטא את זה ככה אבל זה נכון) האמריקאנים מודעים ומרגשים את ההרס והמצב שאנחנו נמצאים בו כל יום, בעבודה, בקניות, בלימודים, בטיולים ובכל מקום אחר... אפילו בבית שלי אישית אני לא מרגישה בטוחה...תאמת. אני חושבת שבוש הגיע למצב שגם כל אמריקה (רובם) בעד למלחמה למרות האו"ם שבעצם בעד שלום, אני בטוחה שלא יגנה את מעשי ארה"ב אבל בוש יחשוב טוב טוב לפני מעשיו...הוא יחזיר ויפגע אבל לא יגרום למלחמת עולם 3.

Moran84

New member
אז ככה...

עד כמה שאני לא רוצה שתהיה מלחמה כי זו בכל מיקרה מלחמה וזה אומר הרוגים, פצועים, בעיות כלכליות (לפעמים, אני חושבת שזה קרה במלחמת עולם I, אם אני לא טועה), אבל תהיה מלחמה כי ברגע שארה"ב תפגיז או תעשה משהו לאפגניסטן, מדינות שתומכות באפגניסטן שזה אורמ מדינות ערביות עם הרבה טרוריסטים כמו אירן, עירק וכו´, הצטרפו ויעזרו לאפגניסטן ואז מדינות שתומכות בארה"ב יעזרו לה, וזה יגרום למלחמת עולם, כמו מלחמת העולם הראשונה, עם שלושה צדדים מדינות ההסכמה, נטרליות והשם השני שכחתי (הי, תתחשבו, למדתי את זה לפני שנתיים בערך) בקיצור אלו יהיו אותן נסיבות כמו במלחמת העולם הראשונה.. בקיצור תהיה מלחמה!

למעלה