לפתוח יומנים!!!!!

לפתוח יומנים!!!!!

כן... כן.... זה כבר מגיע... הסמינר של השנה .... לפתוח יומנים בתאריכים 16/17 לאפריל (4)... אתם שם... עושים את אחד הדברים המשמעותיים ביותר שתעשו השנה או בחיים בכלל.... י"ב... י"א... וי'.... יש למה לחכות....כי יש מה לעשות... סמינר תנועה- לצאת מהמסגרת... כי התנועה היא של הנוער ולא הנוער של התנועה..

פושונית

New member
זה קצת יותר מידי קרוב ליום השואה..

ולטיסה שלי לאנגליה..

מאוו Boaz

New member
יום השואה זה היומולדת שלי!!../images/Emo8.gif!!

אבל רק בתאריך העיברי.. התאריך הלועזי למי שמעוניין הוא ב... 6.5

kedeman

New member
אני מקווה רק שלא תהרגו את עצמכם

בין הבגרויות המתכונות והימים המרוכזים.....

א ל ו ש ה

New member
ווא? מי האיש שמאחורי הפרסום?....

ביי דה וואי, הישיבה הבאה בגולן!!!! אנ'לא צריכה לנסוע!!!! פנאן!!!!

מה?! הנסיעה זה הקטע הכי כיף!!!!

טוב בעצם מן הסתם לא ה-כ-י כיף כי כמובן אחרי הנסיעה מגיעים (!!!!!!!!!) אבל ללא ספק זמן כיף במיוחד!!!! ובעיקר אם את מוכשרת במציאת שותפים טובים לספסל (ווי טיול חנוכה ... עברתי מוייצמן אחד לשני בהלוך ובדרך חזור ישבתי עם בינימין!!! היה כזה כיף!!!)

א ל ו ש ה

New member
באמת?

נראה אותך קמה בשש בבוקר, נוסעת לבצפר, לומדת 8 שעות, נוסעת לטבריה מחכה שם כמו מפגרת לאהוד, אחרי איזה שעתיים עולה על אוטובוס לגבעת אבני, יושבת בתחנה למטה איזה 20 דקות עד שטיילר מחליט להגיע, מחכים עוד איזה רבע שעה עד שמגיע האוטובוס שיביא אותנו לאחוזת ברק, מחכים בצומת שם איזה עשר דקות- אולי יותר עד שגל יגיע עם האוטו שלו ונוסעים לחיפה.... ישיבה באורך הגלות, שאחריה נסיעה לגבעת אבני בניידת (שדרך אגב, רק בשביל זה היה שווה לבוא...) אה, כן... וכמובן שחזרתי הביתה רק למחרת ב-12 בצהריים...... אל תבינו לא נכון, אני נהנת בישיבות האלו. מאוד! אבל הנסיעות האלו ממש מתישות

אממ ... לא בדיוק לזה התכוונתי ..

אני התכוונתי לנסיעות מאורגנות - לטיולים שנתיים, טיולים של התנועה וכו' נסיעות באוטובוס (ולא של אגד) עם חברים לטיולים לא טרטור היסטרי במטרה להגיע לגל ... אבל העיקר שנהנית ...

א ל ו ש ה

New member
חחח... אני בטח נשמעת פול ממורמרת...

אז אני לא... סתם משועממת ועייפה............

במומולדת שלי.. ../images/Emo4.gif

מה שאומר שכמעט אףאחד מפה לא יהיה פה ו לא יבואו לבקר אותי.. והסמינר גם לא לט'ניקים כלומר אני גם לא אהיה בסמינר הזה.. חוץ מזה אני בטח אהיה בבית.. לבד.. משועממת.. יאיי איזה כייף! בכל מקרה תהנו.. אגב.. אם כבר הגבתי.. אז שאלה.. - איפה זה?

kedeman

New member
אנשי הסמינר היקרים

כבר כמה פעמים אמרתם שאתם רוצים לפרסם באתר ואמרתי שתשלחו אלי לאימייל יקרה עם זה משהו יום אחד??? אני ממליץ לכם לעשות את זה בקרוב.... יש תקופה רגועה עכשיו - תנצלו אותה!!! תשלחו את הדף עם כל הפרטים שאתם רוצים לאימייל שלי וכדי שאפילו לא תצטרכו לחפש באתר מהו (למרות שיש אותו בדף הראשי...) [email protected] לילה טוב ושבוע מהנה לכם

א ל ו ש ה

New member
מי שאמור להעביר לך נמצא בטיול שנתי

(אני לא זוכרת מי מהם, אבל גל או מתן- אחד מהם אמר שהוא יעביר לך.) בכל מקרה, תפסיק להתלונן!

kedeman

New member
הפעם לא התלוננתי!!!!

אני חושב... וחוץ מזה.... אני נהנה להתלונן!!! יש למישהו בעיה עם זה????????????? בכל אופן פשוט גם גל אמר שהוא רוצה להעביר לי דף, גם שבס אז אני חיכיתי להם!!!! ובאמת עדיף שזה יגיע בזמן הכמה שיותר קרוב כי עכשיו יוצא קצת שיש לי זמן פנוי אפילו ואני יודע פשוט שבדיוק ברגע שבו אני אתחיל להיכנס לכל מני בעיות והכנות לפסח (מתחילים את השגעון בשבוע הבא) אז תרצו גם שאני אעלה את הדף ואני לא לגמרי בטוח שבאמת יהיה לי אז זמן

rinani

New member
וואי אחלה אני בטוח באה ...

ניראה לי לפחות עדין לא בדקתי ביומן אבל אעשה הכל כדי לבוא זה נשמע אחלה רעיון!

איזה כייף!!!!!!!

סוף סוף!! :))) ווי איזה נחמד.. חודשיים לפני היומולדת שלי..חח עכשיו אני בטוח אזכור אתזה!!

למעלה