לפתוח חנות חדשה?

olush2

New member
לפתוח חנות חדשה?

שמעתי איפהשהו שאם אין מכירות בחודש-חודשיים הראשונים אז עדיף לסגור חנות קיימת ולפתוח חנות חדשה. האם זה נכון, ואם כן מה הסיבה? פשוט פתחתי חנות לפני שנה אבל לא השקעתי בה ולא היה בה כמעט שום דבר. ורק לפני כמה שבועות מלאתי אותה במוצרים ואני מנסה לקדם אותה. יש לי מכירה 1 מלפני שנה. מה דעתכם, האם במקרה שלי עדיף לסגור את החנות ולפתוח חדשה? תודה מראש.

zMissLiz

New member
לכול צד יש יתרונות וחסרונות

להשאיר את החנות - יש לך כבר מכירה אחת, זה כבר התחלה של משהו, לקוחות יכנסו ויראו שכבר קיימת מכירה אחת וזה יתן להם פוש לקנות עוד. אבל בגלל שלא השקעת בה מלכתחילה זה יכול היה להשאיר סימן על חנות לא מתפקדת. לפתוח חנות חדשה - זה כמו לפתוח דף חדש, יכול להיות שזה מה שיביא לך יותר מזל והצלחה לחנות. לסדר את כל החנות מההתחלה, לעבור על תמונות חדשות וכו'. אבל אם תפתחי חדש, לקוחות יראו את תאריך הפתיחה של החנות, ויעדיפו לקנות מחנות שיש לה כבר ותק באתר. זה רק דעתי בלבד :p יכול להיות שאני טועה

לימיצ

New member
אני אישית נגד פתיחת חנות חדשה. בשביל מה בעצם?

את יוצאת מהנחה שכל הלקוחות מבינים שאם לא מכרת שנה אז משהו בחנות לא בסדר. לדעתי זו הנחה מוטעית..תעבדי ותשווקי אותה נכון ואם המוצר נדרש, המחירים נכונים ואת מגיעה ללקוחות, וגם יש לך טיפת מזל שאף פעם לא מזיקה- לדעתי אין סיבה שלא ילך. בהצלחה!

למעלה