לפשוש בוקר טוב

חגית...36

New member
לפשוש בוקר טוב

======תקשיב======== לכל אחד יש תאחת שלו שתיסגור איתו מעגל, לכל אחת יש תאחד שלה שיפול איתה בגורל, כמו בגד לגוף, כמו אויר לנשימה...... ממממממממממוווווואאאאאאהההההההההה אמממממממממממממממממממממממממממממממ אממממממממממממממממממממממממ אמממממממממממממממ שיהיה לך יום הכי נפלא שלך חגית...36

סם40

New member
אפרוח

ואאאאאתתתתת.... הנשמה היחידה שלייייייייייי היחידה שמדליקה אותיייייייייייייי ואיתךךךךך אני כל העולם ואיתךךךךך אני כל היקום בילעדדדדדדדדדדדדדדדדיייייייייךךךךךךךךךךךךך אני...................... בילעדיייייייייךךךךךךךךךךךךךךך אני ב.............. כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ב ו ק ר ט ו ב מואהההההההההההההההההההההההההההמואאאאהמואאאהההההההההההה מצורפת מפה אם וכאשר תאבדי את דרכך תדעי את הדרך......... אלי

סם40

New member
אפרוח

ואאאאאתתתתת.... הנשמה היחידה שלייייייייייי היחידה שמדליקה אותיייייייייייייי ואיתךךךךך אני כל העולם ואיתךךךךך אני כל היקום בילעדדדדדדדדדדדדדדדדיייייייייךךךךךךךךךךךךך אני...................... בילעדיייייייייךךךךךךךךךךךךךךך אני ב.............. כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ב ו ק ר ט ו ב מואהההההההההההההההההההההההההההמואאאאהמואאאהההההההההההה מצורפת מפה אם וכאשר תאבדי את דרכך תדעי את הדרך......... אלי

חגית...36

New member
לפשוש

תודה לך פשוש ממש מרגש עד דמעות, וכמו שאמרת ואכן צדקת לא הכמות אלא האיכות, מממממממממווווווווווווואאאאאאאאאאהההההההההההה ועוד אחת כי הרווחת אותה מממממממממממממממממממוווווווווווווווווווואאאאאאאאאאההההההההההההההה מתגעגעת מאדדדדדדדדדד נווווו בוא כבר שלך.....

למעלה