לפרש

מצב
הנושא נעול.

menimor

New member
לפרש

לפרש אני מסכים אתך שבכל שוק יש מניפולציה הבעיה אצלנו שברב הזמן במניפולציה יש שוק, והסביר. אין שום שוק בעולם שהיחס בין נכס הבסיס לאופציות הנסחרות עליו מתקרב ליחס השורר בשוק בת``א אתה חייב להבין ששוק האופציות בת``א הוא אחד הסחירים בעולם ולעומתו שוק המניות שלולית יבשה. ומכך התשובה לגבי הדולר שם המחזורים בנכס הם בין חצי מיליארד למיליארד דולר ביום ובאופציות כלום כך שמה ההיגיון לנסות להשפיע (מעבר להשפעה נקודתית יום יומיים לפני הפקיעהוגם זו השפעה מינורית)

prtz

New member
הבעיה גם קשורה למספר השחקנים

לפרש אני מסכים אתך שבכל שוק יש מניפולציה הבעיה אצלנו שברב הזמן במניפולציה יש שוק, והסביר. אין שום שוק בעולם שהיחס בין נכס הבסיס לאופציות הנסחרות עליו מתקרב ליחס השורר בשוק בת``א אתה חייב להבין ששוק האופציות בת``א הוא אחד הסחירים בעולם ולעומתו שוק המניות שלולית יבשה. ומכך התשובה לגבי הדולר שם המחזורים בנכס הם בין חצי מיליארד למיליארד דולר ביום ובאופציות כלום כך שמה ההיגיון לנסות להשפיע (מעבר להשפעה נקודתית יום יומיים לפני הפקיעהוגם זו השפעה מינורית)
הבעיה גם קשורה למספר השחקנים אם נניח 100 אלף אופציות ליום. ואם 15 שחקנים סוחרים ב 40 עד 50 אחוז ממספר האופציות ברור שהמניפולציות קיימות ובגדול. אבל אם יש עשרות שחקנים גדולים וממוצע האופציות לשחקן בינוני הוא רק מאות עד מספר אלפים קטן אז אין מניפולציה. אין לי נתונים אבל אני מעריך שרק 15 עד 20 שחקנים עושים חצי משוק אם אני טועה אני מפסיק לתמוך בתאורית הקונספירציה

menimor

New member
אתה טועה

הבעיה גם קשורה למספר השחקנים אם נניח 100 אלף אופציות ליום. ואם 15 שחקנים סוחרים ב 40 עד 50 אחוז ממספר האופציות ברור שהמניפולציות קיימות ובגדול. אבל אם יש עשרות שחקנים גדולים וממוצע האופציות לשחקן בינוני הוא רק מאות עד מספר אלפים קטן אז אין מניפולציה. אין לי נתונים אבל אני מעריך שרק 15 עד 20 שחקנים עושים חצי משוק אם אני טועה אני מפסיק לתמוך בתאורית הקונספירציה
אתה טועה אתה טועה .כמות השחקנים הגדולים נמוכה בהרבה 3-5 כך בחשבון שחלק גדול מהאופציות נקנה/נמכר באותו יום יש בשוק מאות חשבונות שעושים 100-200 אופציות ביום ויש חשבונות ארביטראז נטו

למנימור

למנימור מאחר ואני דוגל באימרה,שהמסר הוא על המוסר,ואם לא הובנתי אזי האשמה היא בי!לכן אסביר שוב. הבנתי מהנאמר בפורום, שהשוק לא יורד משום שמישהו או מישהם, מארגנים מניפולצייה ולכן השוק לא יורד,(תקן אותי אם אני טועה)ולכן השתמשתי בדולר כהיפכא מסתברא,ואתה רק מחזק את עמדתי,השוק בדולר הוא גדול והמסחר בנגזרות הוא קטן יחסית,והעובדה היא שהדולר לא עולה,למרות,שלאור המצב הוא היה אמור לעמוד על לפחות 4.25!לכן יש גם רגליים לסברה,שבעצם יש מספיק אנשים בשוק, שחושבים שכל הרע כבר מגולם במחירים,ייתכן והם טועים, וייתכן והם צודקים,אבל ההנחה האוטומטית,שאם השוק לא מבצע,את מה שאנחנו חושבים שהוא אמור לבצע,אזי המשמעות היא, מניפולצייה!נראית לי קצת מופרזת

מצב
הנושא נעול.
למעלה