לפרשני חלומות...

לפרשני חלומות...

חלומות אצלי לא מקריים אנא עזרו לי להבין מה מעבר אז ככה אני עומדת בין שני ביניינים רבי קומות ובין הבניינים אני רואה מצד אחד את הים כשבו אני רואה אוניות וספינות שטות ומצד השני בין הביניינים יש שולחן שבו יושב דודו טופז עם אישה אוכלים אני מפנה את מבטי לים ומרגישה שמשהו לא בסדר ואומרת זאת בקול לפתע רואה שספינה הולכת וטובעת כשאין כל גל או סערה ואני המומה ומבוהלת ממשיכה להביט ואני רואה עוד ספינה גדולה יותר הולכת וטובעת ושוב אין סימני סערה גלים בים בעודני צועקת תראו משהו קורה בים, באופק מעבר לכל האוניות והספינות מופיע בניין רחב וגבוהה שעומד על פני הים שט לעברי לכוון הבניינים כשביניהם אני עומדת וסוחף בים את כל האוניות והספינות מחזה נורא מפחיד ומתקרב לבניין שאני עומדת בו לפתע מצד אחד של הבניין נסגר שער מתכתי ענק שסוגר את הרווח בין הבניינים שעמדתי והשקפתי לראות את הים כמגננה עלי המשכתי וצעקתי בבהלה ורציתי להכנס לבניין שילדיי היו שם ואז ראיתי שדודו טופז מגונן על בת הזוג שלו מגבר אחר שהתחיל איתה ואני צועקת את שם בני הבכור לקראת שמו של בני הצעיר והשעון צלצל ונתק את החלום ונכנסתי למציאות היום מה דעתכם על החלום? מה הוא מבשר לי? אודה לכם על פרשנותכם?

זה מבשר ש....../images/Emo3.gif

שאת רוצה שדודו טופז יחזור לשדר בטלויזיה.... אז אני שמח לבשר לך שהחלום שלך עומד להתגשם... דודו אכן חוזר לשדר השבוע. כל החלום הזה בשביל דודו טופז??...

באמת עם כל הפחד מהחלום צחקתי...

מה הקשר שלי לדודו טופז אצלי בחלום אין לי לאיש הזה מהומה איך שדברים מתערבבים

זה עדיף מלחלום על רפי גינת.לא?../images/Emo3.gif

תארי לך שבאמצע החלום, רפי היה דופק על השולחן ומעיר אותך בבהלה..
ותוך כדי מודיע לך שבארוחה האחרונה שלך היו 2 מיליון קוליפורמים..

רחלי228

New member
אילנה-מזכירה לך

בפעם האחרונה שחלמת חלום, זה היה יומיים לפני הצונאמי הגדול והנוראי... תבדקי מהר את המשמעות...

G a v ® i e L

New member
ג'ונגל עירוני,

אמא לביאה מגוננת על ילדיה, אלה הולכים ונטמעים בתרבות המקומית, בג'ונגל שמסביב, הם גדלים ואת מרגישה שהולכים לך לאבוד, דודו כסמל התרבות הרדודה, את רוצה להעניק להם ערכים רוחניים, ולא נושאת פרי, מביטה לים, המקום היחיד שעוד מרגיע, נוסך בך שלווה, והנה גם בחלקת אלוהים הזו משתלט הרוע, ההמוניות, לאן את יכולה לברוח עם המחשבות, נקרעת בין תפקידך כאמא מגוננת לבין הצורך שלך בשלווה ובבריחה, את בוחרת להיות אמא. בחרת נכון.

ozzz64

New member
בפעם האחרונה שחלמת...

הבאת עלינו את הצונאמי . שווה לאו"ם להשקיע בחלומות שלך מאשר לתקן את הנזקים לאחר מכן ,אולי תעשי הסבה לאירוטיקה לא עדיף ?

מיKה

New member
מישהו כאן

או מישהו בכלל...יכול באמת לומר לך מה מבשר חלום או מה מבשר כל דבר אחר?

למעלה