לפרעושים וקרציות

shabtai2

New member
לפרעושים וקרציות

לכלב פחות מ - 10 ק"ג לתקופת הקיץ מה הכי יעיל ומומלץ? ספריי כלשהו? רצועה? אמפולה? רוצה לתת לו את הטוב ביותר. מחכה להמלצתכים,תודה.

שלום../images/Emo20.gif

לקרציות - קולאר קילטיקס או פריוונטיק. לפרעושים - טיפות: רבולושן,פרונט ליין פלוס, אדוונטיג' לשניהם: טיפות אדוונטיקס.

וגם

טיפות דאווין- טובות לפרעושים וגם לקרציות. אני משתמשת בהן לכל השלישיה, ואין שום הפתעות. חסרון יחידי- השימוש בהן מעט מסורבל. הן גם יחסית זולות לאחרים.

מ י מ ו ן

New member
ממליץ בחום על טיפות אדוונטיקס

ללאקי היה בהתחלה קולר של קילטיקס אבל הפרווה שלה הייתה מוציאה רייח של K 500. היום עם הטיפות תודה לאל נעלם הרייח. לאחר סיבוב אני תמיד בודק אותה אבל אם אני מפספס קרציה כמה דקות אחרי שלאקי מגיעה לבית הקרציה פשוט עוזבת אותה. ממש חומר מעולה.

שמחה לשמוע שזה עובד ולנסיכה שלכם אין יותר ריח

של חומר הדברה

WTR

New member
שים לב ../images/Emo18.gif אם יש חתול בבית

קולר נגד קרציות יהיה רעל בשבילו, גם אם הוא מונח על הכלב.

The Reuty

New member
לא ממליצה להתייעץ עם מוכר בחנות חיות

הם מדברים בעיקר שטויות כדי למכור מוצרים נדיר המצב שמוכר בחנות חיות באמת מבין, או מודה שהוא לא יודע.. הכי טוב זה להתייעץ עם וטרינר

ברור שהכי טוב להתייעץ עם וטרינר,

אבל בעל חנות באמת יהרוג את החתול שלה רק כדי למכור מוצר? טוב, לא כדאי לקחת את הסיכון.

Noaal

New member
לא נעים להגיד אבל כן..

רק לפני כשבוע הייתה הרעלה של שני חתולים בייתים מחומר נגד פרעושים לא מתאים (קרי חומר המיועד לכלבים). רוצה לנחש מי המליץ על החומר למרות שרשום על האריזה שלו בכל מקום אפשרי "לא לשימוש על חתולים" ?

The Reuty

New member
אין מה להרחיב

הקולר הזה רעיל לחתול... החתול לפעמים מתחכך על הכלב? לפעמים מלקק אותו? עובר לידו ונוגע בו? אחר כך הוא מלקק את עצמו וזה מאד רעיל.

yaelbm

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif כמה זמן אחרי מקלחת אפשר ?

עשתה מיקלחת בשבת. באיזה יום כדאי לשים אדוונטיקס ?

למעלה