לפרידה פרידה שלום שמי מיכל תאריך לידה 3/12/75 רציתי לדעת מה צפוי לי במישור האישי בעתיד הקרוב תודה
M michal3y New member 4/4/02 #1 לפרידה פרידה שלום שמי מיכל תאריך לידה 3/12/75 רציתי לדעת מה צפוי לי במישור האישי בעתיד הקרוב תודה
F F r i d a New member 4/4/02 #2 שלום מיכל לא ברור אם אישי הכוונה היא זוגי. בכל מקרה, את נמצאת בתקופה של יוזמות חדשות עם צורך ליצור שינוי במצב בעקבות תהליכים שעברת בשלוש השנים האחרונות.
שלום מיכל לא ברור אם אישי הכוונה היא זוגי. בכל מקרה, את נמצאת בתקופה של יוזמות חדשות עם צורך ליצור שינוי במצב בעקבות תהליכים שעברת בשלוש השנים האחרונות.
M michal3y New member 4/4/02 #3 לפרידה תודה על תגובתך. אשמח לדעת האם צפוי לי קשר זוגי בתקופה הקרובה, מתי, והאם יהיה קשר רציני. תודה מיכל
לפרידה תודה על תגובתך. אשמח לדעת האם צפוי לי קשר זוגי בתקופה הקרובה, מתי, והאם יהיה קשר רציני. תודה מיכל
F F r i d a New member 6/4/02 #4 היי מיכל האפשרות להתפתחות של קשר זוגי קיימת במהלך השנה הקרובה אבל נראה שיותר יציבות סביב מערכת זוגית לקראת סוף השנה
היי מיכל האפשרות להתפתחות של קשר זוגי קיימת במהלך השנה הקרובה אבל נראה שיותר יציבות סביב מערכת זוגית לקראת סוף השנה