לפרידה

talia3

New member
לפרידה

הייי פרידה לפני חודש הכרתי מישהו שנראה לי מאוד רציני לפחות בדיבורים שלו עד שהגיעו מים עד נפש והחלטתי להציב לו תנאים שאם מתאים לו בתנאים נמשיך ואם לא אז כל אחד יפרד לדרכו יש בנינו התאמה ששווה לי להמשיך לחשוב עליו? ואם לא מתי תגיע האהבה שלי? אני 8.9.1982 הוא 27.4.1980

longshut1

New member
כמה תשובות,שאף אחד לא אוהב...:)

סיפור קצר: היה היה אדם שנסחף בנהר גועש. אנשים שראוהו הושיטו לו את ידם ,והלה מסרב לקחתה! אומר הוא,אלוהים יצילני! במורד הנהר ראוהו שוב עוברי אורח,והשיטו לעברו סירה. הממזר בעט וצווח:הנני מאמין,הנני! אלוהים,שאותו עבדתי כל חיי,יצילני! עיניו היו האיבר היחיד מעל נהר המוות,ועודו זועק למראה גזע עץ מיטלטל לעברו. שילח הפוחז את הגזע מבוייש לעולמו,וצווח את ציווחתו האחרונה:אלוהים עימי! ומת. לכשהגיע למנהל העסקים המוכשר שגם נקרא ב3 ספרים קדושים אלוהים(באחד גם יש לו בן,מעניין מאוד),השתלח בו: הרי עשיתי מה שביקשת,לעזאזל איתך, אלוהה! שאף מלוא ריאותיו(הוליסטיות למחצה) האל מעשן הסיגר (קובני),הישיר עיניו(ירוקות) להדיוט,השפיל שוב מבטו אל ספריו(הוא מנהל עסק די גדול),עילעל בדפים,עיניו מתרוצצות(אך לא בחוריהן), ואמר: מה אתה רוצה,אחי? שלחתי לך את האנשים,ואחר כך את הסירה,ואחר כך את גזע העץ! אני צריך לבדוק אצל המלאכים האלו,שוב הם בשביתה? כי אחרת,אני לא מבין מה קרה! יום נפלא

שנטי 30

New member
מבלי לפתוח בטארות אבל עם קצת

הבנה בחיים ברגע שמתחילים קשר עם התניות הקשר לא מוביל לשום מקום זוגיות בוגרת מתחילה בקבלה, אהבה ולא בלנסות לשנות. בהצלחה

למעלה