לפרידה שלום

נתלי gmnui

New member
לפרידה שלום

אני מבקשת לדעת מה יקרה לי מבחינה זוגית בשנה הקרובה? האם אהבה מהעבר חוזרת לחיי? אני א. 17.12.64 תודה לך.

F r i d a

New member
זוגיות

שנה מצויינת לאהבה, קלף הקיסרית מתאר שנה של אהבה, קשר משמעותי ובכלל יותר איזון בכל המישורים. עד סוף החודש, את עדיין עייפה מהכל ובעיקר מהמתח והשינויים שליוו אותך בשנה האחרונה. קלף אביר המטות מתאר התקדמות והכרויות חדשות, אני לא בטוחה באופן חד משמעי לגבי הדמות מן העבר, אני רואה אותך מתקדמת קדימה ומצליחה להתנתק סוף סוף ממה שהיה. תפתחי את עצמך להכרויות חדשות, ממאי הכל נפתח ויש לך הזדמנות מצויינת לבנות לעצמך קשר בריא.

נתלי gmnui

New member
לפרידה-תודה

אני מודה לך על דבריך האופטימיים.לגבי הדמות מהעבר-אשמח אם תבדקי שוב אם זה הוא.תאריך לידה 16.9.57.תודה וכל טוב

F r i d a

New member
היי נתלי

אני עדיין לא סגורה עם זה עד הסוף, אבל אספר לך מה אני רואה. הוא פחדן, כשטוב לו הוא נבהל, מבחינה ריגשית הוא כל הזמן בבלאגן. ברור לי מאוד למה הקשר טוב עבורו, את עם חוש האחריות שלך, הדאגה שלך, העוצמות שלך, הוא יודע שיש לו על מי לסמוך ודי נתלה עליך, אפילו שהוא מקרין משהו אחר לגמרי. אני רואה אהבה גדולה ביניכם, אני רואה את הקושי להתנתק אחד מהשני ובכל זאת לא ממש סגורה עם חזרה לקשר.

למעלה