לפרידה שלום רב

meravsl

New member
לפרידה שלום רב

פרידה שלום רב, פעם ראשונה שלי בפורום והוא נראה לי ממש נחמד אז אשמח לשאול אותך כמה שאלות אם אפשר. קודם של אתן לך פרטים שמי מירב ותאריך לידתי הוא 17.9.1973 ושם בן זוגי בועז ותאריך לידתו 7.6.1971. מה שרציתי לדעת האם בזמן הקרוב הוא ימצא עבודה? הוא כבר חצי שנה לא עובד בעקבות פיטורין. ומה צופן לי העתיד מבחינת עבודה. אני מסיימת בחודשים הקרובים תואר ראשון וחשוב לי לדעת האם אעסוק בתחום הלימודים או לא? בברכה, מירב

F r i d a

New member
ברוכה הבאה

נושא העבודה אצל בועז מתחיל לזרום יותר מיוני והלאה. נראה שקורה הרבה אבל לא קורה כלום, יש הצעות, תנועה, נסיונות אבל ללא מימוש. מיוני- יולי הוא נמצא בתקופה של מימוש וכניסה למסגרות. יתכן וזו עבודה זמנית או תפקיד זמני ובתחילת השנה הבאה הוא נכנס למקום הנכון מבחינתו. בנוגע אלייך - יש לך יכולת מצויינת להגיע למטרות שלך, את מוכשרת, מגלה אחריות רבה ונראה לי שאם זו המטרה את תגיעי אליה. השנתיים הבאות חשובות מאוד מבחינה מקצועית ויש לך אפשרות לקדם את התחום המקצועי בצורה יוצאת מן הכלל.

meravsl

New member
פרידה תודה רבה זה נשמע מאוד מעודד../images/Emo9.gif

עוד שאלה תוכלי לאמר לי אם את רואה משהו על הריון? אני מקווה שבועז באמת ימצא משהו בקרוב כי אכן הוא הולך לראיונות עבודה ומתקשרים אליו מחברות כוח אדם אבל לא יוצא מזה כלום. זה עשה לי מצב רוח אופטימי מה שכתבת לי. בברכה, מירב

meravsl

New member
היי פרידה ממתינה לשאלה הנוספת ששאלת

תודה וסליחה על הנודניקיות.

F r i d a

New member
עוד לא

הריון מופיע אבל לא בשלב הנוכחי ולא בשנה הקרובה. זה זמן להתפתח, לבנות את עצמך מבחינה מקצועית ואחר כך הריון.

למעלה