לפרידה היקרה..

לפרידה היקרה..

הי שמי ענבל נולדתי ב25.5.1981 רציתי לדעת האם את רואה בקלפים מישהו שדי מעונין בי במקום עבודתי? ? אם כן איך זה יתפתח?? ממני

XמטאורX

New member
זה מראה המון זילזול

שאת שואלת את אותה השאלה כל הזמן פעם אותי ואז את פרידה.. לא יפה

הי.. אל תפגעי ממני

שתדעי לך שאני מחכה כל יום לתשובה שלך ששאלתי אותך לפני יומים.. ולא חזרת אלי... אז חשבתי אולי את כבר לא רוצה לענות לי. אני ממש מחזיקה ממך ומצטערת אם נפגעת. פשוט לא חזרת אלי ולא הספקתי לספר לך עליו. מטאור, אני מחכה לתגובה שלך. ומאוד אוהבת את התשובות שלך ואותך. אז אל תפגעי ממני. מחכה, ענבל

hadas assodi

New member
../images/Emo151.gif מה הבעיה בעצם

או שאוהבים או שלא אין באמצע! אני אישית נפגעתי מבחור מבוגר ממני ב-18 שנה. האמת שלא מזמן (כך נדמה לי) נפרדנו, אני (בטמטום או שלא) שולחת לו אי-מיילים - אני לא יודעת אם ילדותית אני או שלא אבל כך היה אומר לי ונפגעתי אמר שרוצה אישה ולא ילדה וגם מזה נפגעתי הוא רוצה שאבוא אליו אבל לא מתאמץ לבוא אלי אומר שלא נוח לו בגלל הורי - (נפגשנו בריקודי-עם ב-ק.אלונים!! אמר כמה שאהב את שמחת החיים שלי - אבל בכל זאת אני לא אישה??? לא אמרתי או שאלתי אותו למה בעצם בחר בי אם בכלל (היתה לנו שיחה מעמיקה על החיים וקצת פרטתי וספרתי על בעיותי דבר שאני עושה הרבה!!) לי היתה תחושה שהבין אותי -אפילו הזמין אותי לסרט ב-קרית-שמונה. מאז לא ביקר אותי פעם אחת . (אמרו לי שאני צריכה לתת לו להתאמץ - לא לרוץ אליו כל שבוע לק.אלונים)

XמטאורX

New member
../images/Emo13.gifהדס............. מה הקשר?!

ענבלוש זה בסדר שלחתי לך תגובה ולא קיבלת משום מה נדמה לי שיש לי פאק באימייל..

XמטאורX

New member
../images/Emo16.gifאגב לפי הפריסה האחרונה שערכתי

יצא שתהיה אכזבה כלשהי מהמפגש..את זוכרת מה כתבתי? אמרת שנפגשתם הייתי רוצה לשמוע ממך מה קרה. מטאור

למעלה