לפרוש בשיא

Giladno

New member
You are not the issue! and it is

correct that there is no alternative. This is the sad stoty of the sport

natyh

New member
בתור חניך לשעבר

של זאב ועמירם , אני א אלכלך אף פעם אל אף מדריך שהוא . מה שיש לי להגיד אגיד לו בפנים לבד בשקט . ויש לי מה להגיד : זאב מדריך ענק שהבין והתחבר לכל חניך ונתן לו להתקדם או לא להתקדם במקרה שלי וחיכה בסבלנות עד שהיה מוכן לכך וברגע המתאים זינקתי זינוק נחשוני , כך ממש כך קרה לי גם בקורס קייקי נהרות לא פחות מסוכן . אני אישית מדריך היום חד אופן ! ומודע לסיכונים שאני לוקח בהדרכה : חניך שעולה על חד אופן יכול בקלות ליפול לאחור ולשבור יד רגל או את המפרקת בתוך שניות ! לא מאמינים נסו פעם נראה אתכם ! למדריך ששולח חניך לאוויר יש השפעה מועטה מאד אם בכלל על חניכו . אני מציע שניתן למי שצריך לחקור ולהוציא מסקנות . נתי

חד אופן - לנתי

כנס ללינק הנ"ל ובחר למטה מימין בסרטון: כולנו חד אופן. http://wow.walla.co.il/?w=/4

natyh

New member
סירטון

שרמי ינאי שלח לכולנו כל מי ששייך למרכז שלו . בסירטון מופיע כריס הולם אלוף עולם וצפון אמריקה ועוד כמה חברה חדשים . רמה שלעולם לא אגיע אליה , אך אחרי סובב כינרת האחרון בו שמתי לי למטרה ועמדתי בה לעבור 25 ק"מ על חד אופן אני בהחלט בתחום גבולת היכולת שלי . ומה שלא אוכל לעשות זה לא יהיה משום שלא ניסיתי . תודה איתי.

avron

New member
האם זה אתה?

ראיתי בסובב משפחה עם ילד צעיר שעשתה את המסלול הקצר. האם זה אתה?

natyh

New member
לא

המשפחה היא רמי ינאי מנהל ובעלים המרכז לחד אופן הישראלי הילד יינון הבן שלו מקום 13 בעולם ברכיבה איטית . אני עשיתי את המסלול הבינוני מצומת יהודיה 25 ק"מ . והגעתי מאוחר יותר . היוזמה להיצטרפות שלנו למסלול בכל מקרה היתה שלי . והביצוע קבוצתי . כנ"ל בגלגלים של תקוה שם היינו יחד כל הקבוצה . נתי

David Gerby

New member
בינתיים ספרתי

גלישה אוירית, קייט (בעתיד), חד אופן, דו אופן, קייקים, ... יש עוד משהו שפספסתי? לא חושב שכדאי לדבוק בספורט אחד וללכת איתו עד הסוף, או שאתה פשוט סקרן מאוד?

natyh

New member
סובל מאסטמה

אז קשה לי להצטיין במשהו מושבת הרבה זמן במהלך השנה . מאד משקיע כרגע בחד אופן ומה פיספסת : לא פיספסת פשוט לא כל כך פעיל : שייט מפרשיות, גלישת רוח , החלקה על קרח,רולר בליידס . ובעיקר הכי פעיל טיולי עומק בעולם. אז האסטמה משום מה לא מפריעה , למה ? אין לי מושג . נתי

singingdavid

New member
אי אפשר לעשות חביתה בלי לשבור ביצים

למעלה