לפרוסקופיה

ברי 9

New member
לפרוסקופיה

היי לכולן, אני חדשה כאן ושמחה שמצאתי אתכן כי אף אחד לא מבין.... לפני שנה, במהלך בירור פוריות התגלו אצלי ציסטות מסוג אנדומטריוזיס ב-2 השחלות (מעל 5 ס"מ) וסוף כל סוף גם התגלה המקור לכאבי האגן הקשים מהם אני סובלת כבר שנים. בשנה האחרונה התרוצצתי אצל רופאים רבים בכל רחבי הארץ ביניהם גם רופאים המומחים לפריון, מרביתם המליצו לי לעבור ניתוח. האם לניתוח יכולת לשפר את המצב הפריוני או שאולי הוא רק עלול להזיק? אני ממש אובדת עצות. שמתי לב שחלקכן הגדול לא בעד ניתוח , מהן האופציות העומדות לרשותי? אני מעוניינת מאוד בהריון אבל יחד עם זאת לאה רוצה לוותר על איכות חיים טובה ונורמלית.

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שמחה שמצאת אותנו
לפי דבריך, אני מבינה שקראת בדפי הפורום ולכן את בוודאי מבינה שהסוגייה שהעלת אינה פשוטה וכנראה אין לה תשובה חד משמעית. ניתוח לפרוסקופיה יכול להקל אך גם יכול להרע את המצב ולכןיש סימן שאלה לגביו. מכיוון שאת מעונינת להרות, המלצתי לך לפנות אל אחד מרופאי הפריון הגדולים (שולמן, משיח, זיידמן,קלדרון וכד') ולהתייעץ איתו. אני מניחה שאם הייתי במקומך (וממרום ניסיוני
) הייתי מנסה לעשות מספר טיפולים ורק אם חו"ח לא היתה הצלחה הייתי שוקלת את אופצית הניתוח. האם אחד מכל אותם רופאם שפגשת המליץ לך להיות בינתיים בדיכוי?

למעלה