לפרוסקופיה

לפרוסקופיה

בנות אני חדשה פה. שנה של נסיון להכנס להרהיון, צילום רחם הראה חצוצרה אחת חסומה ועכשיו אני צריכה לעבור לפרוסקופיה ביום חמישי, אבל היום קיבלתי מחזור. מחזור שלי נמשך כ- 6 ימים, זאת אומרת ביום הניתוח זה יהיה יום הרביעי, האם צריך לבטל את הטור שחיכיתי לו כל כך הרבה זמן? אולי משהי יודעת ויכולה לעזור לי?
 
בנות אולי למשהי היה משהו דומה

אני שנה של נסיונות להכנס להרהיון, צילום רחם חצוצרה אחת חסומה, נקבע טור לניתוח לבדיקת מצב של חצוצרה השניה, אבל הוא לא מתכוון לפתוח את החצוצרה החסומה, אבל הבעיה היא כזאת, שהיום קיבלתי מחזור והניתוח ביום חמישי בעוד 4 ימים, המחזור שלי בדרך כלל נמשך כ- 6 ימים, האם הרופא לא יסכים לעשות את הניתוח? ומה סיכויים אחריו להכנס להרהיון?
 

זקיקית

New member
לא יודעת, אבל נראה לי שהכי טוב

להתקשר לרופא או לרופא תורן בקופת החולים ופשוט לשאול. בהצלחה! אגב, גם לי יש חצוצרה אחת סתומה, ובכל זאת הצלחתי להיכנס להריון לפני חמישה חודשים, אבל לצערי, ההריון לא הצליח בגלל סיבות אחרות.
 

מם 1971

New member
האם מדובר בניתוח לפרוסקופיה?

אני הייתי במצב דומה בו הייתי צריכה לעבור ניתוח לפרוסקופיה בתקופת המחזור. אני יכולה להרגיע ולומר כי דווקא אני זאת שניסיתי לשכנע את הרופא שלי לדחות את הניתוח בשל חוסר הנוחות שבדבר, אך הוא מסר כי המחזור אינו מפריע לניתוח. בלי שום קשר לנושא נדחה הניתוח שלי בסופו של דבר לחודש ינואר.
 

לי מ ו ר

New member
אני לא בטוחה

אבל כעקרון אם זה לפרוסקופיה, זה לא אמור להפריע. 'לילך הוותיקה' עברה כריתת חצוצרה במחזור, לפני שבועיים בערך, ולא היתה בעייה. את יכולה לחפש את ההודעות שלה.
 

ginger5

New member
לפרוסקופיה

אין צורך לבטל את התור מאחר ולרופאים ממש לא משנה אם את במחזור. בכל מקרה ממליצה לעדכן את הרופא שלך. בהצלחה
 

מם 1971

New member
עניתי לך בהודעה השנייה

למיטב ידיעתי אין צורך לבטל את הניתוח . הניתוחים נעשים גם בתקופת הוסת.
 

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אני מקוה שהלפרוסקופיה תביא לתוצאות המיוחלות. בהצלחה
נועם ובקשה טכנית, כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות.
 
למעלה