לפעמים

Ricca

New member
לפעמים

אני מרגישה שאני מעבירה את כל החיים שלי שיכורה ורק כשאני שותה אני מתפכחת. ההרגשה בבוקר למחרת היא כנראה אחד הדברים האיומים ביותר שניתן לחוות. שילוב של בחילה, כאב ראש, זכרונות עמומים ותחושת המציאות שסותרת על פנייך. סתם, למקרה שתהיתם.

קפת

New member
לפעמים

אני מרגישה שאני יכולה ממש לחבב את לריסה. אבל אז אני מתפכחת. ההרגשה בבוקר למחרת היא כנראה אחד הדברים האיומים ביותר שניתן לחוות. שילוב של בחילה, כאב ראש, זכרונות עמומים ותחושת המציאות שסותרת על פנייך. תזמיני אותי לחתונה עם המלגזן?

קפת

New member
וואלה?

ספרי לי, לריסמותק. שתפי אותי. אני הקהילה התומכת שלך, אחרי הכל. ואת הרי יודעת לדמיין כמה זה גרוע, אבל זה מה שיש...

Ricca

New member
אני חוזרת למיטה. תעירו אותי אחרי

שהחיים שלי יסתדרו.

Madcurius

New member
לא תהינו

ישנן דרכים לברוח מהמציאות היום-יום המבחילה גם בלי לעורר בחילות בבוקר שלמחרת. כל מה שאני יכול להציע לך זה לחקור אותן ולגלות דרכים חדשות להעביר את החיים גם בלי האכזבה שמגיעה עם ההתפכחות המגעילה. לשתות זה כיף (טעם מגעיל, ההשפעה אחלה), להשתכר זה מצויין לפעמים אבל להתפכח? זה כאילו חבורת מלאכים לקחו אותך לטיול בשמיים אבל בדיוק באמצע הטיול החליטו לדפוק אותך קצת ולהשאיר אותך ככה על הכביש באמצע שומקום (למלאכים יש חוש הומור מעוות קצת). במיוחד במקרה שאת הולכת לישון עם מה שנדמה לך שהוא Prince Charming אבל מתעוררת ליד איזו קרפדה מצחינה. אז תמצאי משהו אחר חוץ משתייה. רצוי משהו יותר מועיל.

קפת

New member
מה זה משהו יותר מועיל?

רעל? מים סגולים? סמים בדרגות קושי שונות? טבליות SSRI? יוגה טיבטית? אתה מוכרח להיות יותר ספציפי ומדויק. ובכלל, מועיל למי? כי יכולה להיות איזו סתירה בין מה שמועיל ללריסה לבין מה שמועיל לאנושות*, למשל. *אנושות** זה אני, למשל **אנושות זה לא פטר חמור***, למשל ***פטר חמור הוא לא אני, למשל**** ****ל-מ.ש.ל

כמו lsd למשל?

מה דעתך בכלל על הנזק המצטבר של הכימיקלים על המוח, בהשוואה לאלכוהול (שגומר על הכבד),והאם תימצא אי פעם פריצת דרך לנטרל את ההשפעה שלהם לטווח הרחוק? שאלה שניה שרציתי לשאול את כבודו, זה האם הוא חושב שיש ליו"ר הנכבד של ארגון הג'וינט העולמי, מר גראס, איזה קשר (עקיף או ישיר) לאגודת אל-סם. בתודה מראש, אנה ליזה כותבת מושפעת.

קפת

New member
כפרות

גם אלכוהול דופק את המוח, ולא בכדי נודע היין הנודע כיין פטישים. הכבד זה בונוס.

למעלה