לפעמים

מעגלים

New member
לפעמים

לפעמים העצב שלי הוא לא רק עצב לפעמים השמחה שלי היא לא רק שמחה מתחת לכל רובץ הכעס בוער ולא נותן לי מנוחה לפעמים השלווה שלי היא חוסר שקט האמת שלי היא לא תמיד ערומה לפעמים בא לי לצעוק לשמיים לפעמים בא לי להשיב מלחמה לפעמים הבדידות שלי היא הקושי להגיע לפעמים השנאה שלי היא מתוך אהבה לפעמים הרצון החזק שלי לחבק מגיע דווקא מהפחד שלי מקירבה סתם משהו שכתבתי לפני זמן מה והרגשתי צורך להביא אותו לכאן היום.. משה

משה משה משה <תשואות>

כל מה שאתה חושף כאן בא מהמקום בו באים כל החלומות, כל התקוות וכל האהבה זה הכל אתה, אדם נפלא שכמותך שלא תעז להפסיק ולו לרגע. נו בואו ניפגש כבר............. אני לא יכולה לחכות. אוהבת טל

Mאיה

New member
והסתם משהו הזה...

הוא ממש לא סתם!! אני חושבת שהוא מתאר תחושות של רבים מאיתנו אם לא של כולם... ואם הרגשת צורך להביאו לכאן...זה רק סימן לתחושה של הקרבה, הבטחון שכאן הלא סתם שיר הזה!!! יקבל מקום של כבוד. ומגיע לו!!! אהבתי! Mאיה.

סיון b

New member
טוב, משה,

קודם כל מה זאת אומרת "סתם משהו שכתבתי...."?!?! זה מ-ד-ה-י-ם !!! באמת. נורא אהבתי. נורא הזדהיתי. זה משהו אמיתי, משהו שבא מהלב וקל להרבה אנישם להתחבר. משה, אפילו אם כל כך תרצה זה לא יוכל להיות סתם משהו... זה נפלא! סיון

נגע בי.. ככ..

רוצה את היום שלא אהיה עצובה. שלא אכעס. שלא אפחד. שאצא מהדממה. אולי היום הוא רק תקווה.. ואולי היום כבר הגיע. אהבתי. שני.

גליל2

New member
המשפט האחרון כל כך נכון

"לפעמים הרצון החזק שלי לחבק מגיע דווקא מהפחד שלי מקירבה" איזה יופי של שיר

deep ocean

New member
משה, שיר יפיפה ומתאר באופן

כך כך רגיש ואמיתי חלקים שקיימים גם בי. זה נהדר. -מתה כבר לפגוש אותך- מיכלי.

ג.

New member
מעגלים... ../images/Emo12.gif

אתה מ - ד - ה - י- ם!! ופשוט אין לי יותר מילים!!

למעלה