לפעמים...

יחפון

New member
לפעמים...

זה יותר מפנטזיה... כעובד משמרת שירות לקוחות-תורן יחיד. אני מסיים משמרת בחצות. באותו לילה,נרדמתי על הספה שבחדר לאחר יום מטורף.. והנה חלפה לה השעה והגיעה המחליפה,בחורה רוסיה משיכמה ומעלה... שלום אמרה,אך לא נענתה..

יחפון

New member
המשך- 1

היא קלטה מיד,שהלילה יהיה נחמד,נעלה את המשרד,ומיד חלצה את חולצתה ומכנסיה,כעת עם הסט האדום ופס התחרה,החלה לפתוח את שרוכי הנעל שלי,מנסה לבדוק אותי אך הייתי סחוט ללא תזוזה,חלפה לה שעה ועדיין שקוע בשינה,אזרה אומץ ואת ידיה שלחה לשחרר את מכנסיי מעליי על הריצפה ולמולה התגלו תחתוני הניק הצהובות שלי... ועוד לא חלפה לה השעה וכבר היו התחתונים זרוקים על הספה...

יחפון

New member
המשך- 2

לולא ידיה הקרות,מי יודע מה היתה עושה,אך שוב לא היססה ושלחה את ידיה לשחק עם שקית הביצים הרדומות מול הזין המכווץ (10 ס"מ..) ולפתע כנשוך נחש התעוררתי מהרעד וקור ידיה,המום ומעורפל,לא יודע איפה אני נמצא,משפשף את עיני ובבת אחת העיפה את החזיה,ושוב לא הייתי צריך לומר מילה... האיבר הכפיל את עצמו בין רגע,וזאת לא טמנה ידה בצלחת,התיישבה על הזקירה ותוך כדי טמנה את ראשי בשדיה,הריחה מבושם משכר כאילה הכל תוכנן מראש... הרגשתי זרמים נוטפים בין רגליי החלקות,אך כזו מציצה בחיים לא היה לה...

יחפון

New member
המשך- 3

כבר לא מתוך שינה... החלטתי לעשות לה הפתעה! זיון אנאלי וחדירה לכוס שניהם יחד,יצאתי להשתין,וחזרתי עם מלפפון קר וטרי מרוח בשמן סיכה,הפכתי אותה על השטיח,מפסק את ישבנה הרוסי,החלק והסקסי,,, לא נותן לה להסס וכבר חדרתי לטוסיק שלה תוך גניחה,ואז לפתע שלפתי את המלפפון והשחלתי לה אותו לכוס הרטוב בתנועה סיבובית ... ותיכף היא גמרה,גונחת,רוקדת עם ישבנה שצובט לי את הזין המנופח,ואת המלפפון נענעתי כמו ויברטור בטירוף חושים,היא מתיזה לכל עבר,ומתחננת,עוד עוד,לא מחזיק מעמד ומשפריץ לה בתחת ותוך כדי יצאתי. חסר אונים נשכבתי על הריצפה,והנה החתיכה לעטה עליי,ינקה לי את החיים,לא הירפתה.שפכתי 3 פעמים,לא השאירה טיפה,נרדמנו אחד ליד השניה... לכו תגידו,זה שירות לקוחות או לא?! שלכם-יחפון,תתחדשו!

למעלה