לפעמים...

נעמה!

New member
לפעמים...

לפעמים אני פוחדת מהחושך... אפילו שזה נשמע מגוחך..אני יודעת השחור הזה, הפחד, הכאב. לפעמים הכל טוב לפעמים הכל גרוע, היום ג ר ו ע החיים כ``כ רעים ואכזריים שאף אחד לא מבין עד כמה! זה כמו שאתה מרגיש שהתקווה כבר לא תעזור ואין שום דבר שיוציא אותך מזה אתה שומע תהלוכת צער ליד חלונך, ואז אתה יודע שפלוגת הצער נצחה גם אותך... לילה טוב

אלמוגית

New member
נקודת האור

תמיד בחושך יש אור יש תמיד אור בקצה המנהרה יבוא עלייך האושר אני בטוחה שיש אור בקצה איי שם יש שם אור שמחכה רק לך האור שבקצה המנהרה....... למרות שחשוך יש איזה נקודה נקודה של תקווה נק` האושר האור שמחכה רק לך

כמו שבכל טוב...

יש קצת מהרע, אז גם ביומך, אני בטוח, היה רגע נפלא.. אז.. למה לחזות, בכוס הריקה? לידה, שם ניצבת, זו המלאה...

@tagel

New member
נעמונת

נעמונת, זה משהו שכתבתי כאן לא מזמן העליתי את זה מחדש במיוחד למענך כדי שצראי שכולנו חיים את הפחד אפילו אני... זה לגיטימי את תתחזקי אני איתך מתוקונת.... כולנו איתך... =================================== אני לא יודעת מה קורה לי הפחד מנקר בי, כולם אומרים תגל חזקה ואוהבת ותומכת, אבל מה יקרה אם תגל נגמרת? הפחד אוכל אותי מבפנים, ובמצב כזה אני רק יכולה לכתוב שירים. היום כבר אין לי גם מילים, אין שירים. יש רק פחד שמחטט לי בנשמה, פחד מהלא נודע. ואני עצובה, וגם אני נחלשת, וגם אני זקוקה לחיבוקים, להיות נאהבת. אני אוכלת כדי להתחזק ותוך שניה מקיאה כי זה עושה לי רע. קחו את הפחד ממני קחו את החרדה אני לא אוהבת להיות בודדה. תגוש

למעלה