לפעמים...

מישל 27

New member
לפעמים...

לפעמים אני שונאת לחלום בלילות...כשהחלום לא ברור...כשהאגו שלי לא רוצה שאזכור את החלום...אני קמה אפופה עם הרגשה מוזרה. אני עובדת עם חלומות...בדרך מסוימת אני מגיעה דרכם אלי. הם ההתחברות שלי את התת המודע. אני מקפידה לרשום אותם כדי להבין אותם בשלב מאוחר יותר. בשבוע האחרון לא הצלחתי לזכור שום חלום. הלילה חלמתי מספר חלומות שאני זוכרת אחד מהם במעומם. אני יודעם שפיספסתי הלילה המון מידע חשוב. וקצת עצוב לי על כך. מישהו מכיר דרך טובה לזכור חלום בבוקר? אני יודעת שצריך לבקש מספר פעמים לפני השינה לזכור את החלום בבוקר וביקשתי אך לא זכרתי. שלכם מישל...

heaven1

New member
אפשר..

לשים פנקס קטן ועט ליד המיטה ושמתעוררים מהחלום מייד לכתוב אותו ככה לא מאבדים אותו ולא שוכחים כלום

מישל 27

New member
עט ופנקס קטן מצויים לידי כל השבוע

וגם נורת לילה הבעיה היא...החלום מעיר אותי...ואני יודעת שכרגע חלמתי . לפעמים אני זוכרת את הדמויות שלקחו חלק בחלום אבל אני לא זוכרת בהקשר למה. וזה קורה רק בשבוע האחרון. אתמול ידיד שלי היה אצלי. אדם שאני מעריכה מאוד. (לפני הפגישה היתה לי הרגשה מוזרה שמשהוא לא יהיה בסדר בפגישה) היה רגע של מבוכה בו כמעט גלשנו מעבר לידידות (אני לא מעוניינת שזה יקרה וגם לא נמשכת אליו) ידעתי שזה יופיע לי בחלום בהקשר מסויים וזה קרה רק המון פרטים מהחלום לא זכורים לי. הם נמחקו ברגע שהתעוררתי.

heaven1

New member
לפעמים זה לטובה

שמתעוררים ושוכחים (-: זה נכנס אליך למודעות הפנימית אני מתארת לעצמי ככה שזה לא יילעם ואם זה יציק לך הפרטים בטח יתחדדו בהמשך

מישל 27

New member
היי מתוקה!!

ואולי זה נמצא כבר במודע ורוצה לצאת אל פני השטח אך הוא נשאר נסתר ממני כי משהוא בי אומר לו ``היי אני לא רוצה בך עכשיו``

heaven1

New member
מכירה את המשפט הזה

הרצוי לא מצוי כמו שלמשל נגיד היית רוצה איזה בחור מאוד מאוד וכמה שהיית רוצה אותו , ככה הסיכוי להיות איתו מתרחק (-: מגוחך נכון אבל נכון איך שאת לא מעוניינת בבחור הוא מופיע (-: לכן סבלנות יקירה זה כח הקסם זה ייצא מהחלום החוצה וזה ייראה כמו דזאווו

מישל 27

New member
NO!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מאמינה!!! זה חלק מהעבודה שאני מבצעת במודע כעת שבה אני מאמינה שאני יוצרת את המציאות שלי. הרצוי הוא מצוי ואם הוא מתרחק אני יוצרת את זה במציאות שלי! שלך

yofiel

New member
מישל היקרה

לכל לדבר יש שני צדדים בעולם. מה שאת אומרת נכון , ומה ששמיימית אמרה גם הוא נכון. במקרה הזה , אם את רוצה מישהו ולוחצת לכיוון הזה , אז כתגובה לכך הוא עלול לברוח , וכשאת לא רוצה מישהו הוא ינסה להתקרב. אל תקחי את זה כאקסיומה , אני אנסה להסביר ממה זה נובע. כשהאדם שמולך מרגיש בדיוק כמוך אז לא תהיה בכלל בעיה. כשאת לא יודעת איך הוא מרגיש אז צריך להיות יותר זהירים. אם את רוצה לתת לו הרבה , אבל הוא לא מוכן לקבל ממך הרבה אז אם תלחצי לכיוון שלו הוא יברח. לעומת זאת , אותו בן אדם כן מחבב אותך , אבל את הולכת אחורה ומתרחקת , אז הוא יתקרב אלייך. תדמייני שני גופים עם חום מסויים. כשהם במרחק מסויים אחד מהשני לשניהם נעים כי הם מחממים אחד את השני. אם אחד מתקרב יותר מדיי לשני , השני נשרף ממנו ומתרחק. אם אחד ילך אחורה , לשני יהיה קר מדי והוא יתקרב. בסופו של דבר כל דבר זה משחק של אנרגיות... בגלל זה חשוב לגלות בכמה ``חום`` הצד השני יכול ורוצה לעמוד בו. וכמובן אם לא נעים לך עם האנרגיה של השני אז את בכלל לא צריכה להשאר שם.. שיהיה לך המון אור ואהבה. יופיאל המלאך :)

heaven1

New member
(-: תודה, אני תמיד פה

רק טובעת בעבודה בערב יהיה לי זמן

מישל 27

New member
היי יופיאל

אני שמחה כל פעם מחדש לקרוא את התיחסות שלך להודעה שלי. הנושא קרוב אלי אך עם זאת רחוק מאוד. לעתים אני חשה בו כילדה שאינה מכירה את כללי המשחק. כתבתי לשמיימית על יצירת מציאות כי כפי שנאמר לי``אם אני יוצרת מציאות`` אז אני גם אחראית לתגובת האדם המסויים אלי. אם אני חושבת ``אני לא נראת טוב והוא לא יתיחס אלי זה המציאות שאני יצור עבורי. אני טועה? אתה כותב שאם אני רוצה מישהו עלי להתרחק... זו הבעיה שלי...אני לא מראה דבר לבחורים שנמצאים בקרבתי מחשש שלי (אני ממש מלכת הקרח) אף אחד מהם לא מקרב אליי מיוזמתו (אני מרשה לעצמי לרשום שאני אישה נאה מאוד - דבר שאני מנסה להתעלם ממנו). אני יחזור לנקודה הראשונה שלי : אם אני יוצרת מציאות מחשבתית בהקשר למישהו זה לא יקרה?

yofiel

New member
את יוצרת את המציאות שלך

אבל לרוב לא במודע... כדי ליצור את המציאות כפי שאת באמת רוצה שהיא תהיה את צריכה ללמוד לשחק לפי חוקי היקום... אם את שמה ``חומה`` לפנייך אז אף אחד לא יצליח להתקרב , כי רק את יכולה לשבור את החומה הזאת. כך שגם אם את רוצה להיות עם מישהו במודע , אך בלא מודע את חוסמת את זה , אז יצרת מציאות שבה את נשארת לבד... אם את רוצה שיתקרבו אלייך תרשי לעצך להיות פתוחה יותר ו``תזרקי פיתיון`` , וכך הדגים יוכלו להתפס ולהגיע אלייך. תשברי את הקרח , ואז תהיה אפשרות להתקרב אלייך. כל עוד את נשארת בתוך טירת הקרח שלך ואומרת ``אני רוצה להיות מאושרת`` , אז הנשמה שלך אומרת לך ``אין בעיה , בואי ניצור את זה , רק תצאי כבר החוצה!`` המחשבה זה הצעד הראשון , אבל את צריכה לפעול לפי המחשבה הזאת... באהבה יופיאל המלאך

מישל 27

New member
אבל...

``תזרקי פיתיון`` תגדיר פיתיון? אני יודעת שאני צריכה לצאת אחוצה אבל אך? ברגע זה אני דואגת לחזק ``אותי`` מבפנים. אני חושבת המון על ``לצאת החוצה`` אך לא יודעת אך. כשאני חושבת על זה זה נשמע גרוע!!!!

yofiel

New member
תןציאי את הרגשות

אם את רואה בחור שמוצא חן בעיניך , אז תראי לו את זה , תחייכי אליו , תני לו מבט... לבחורות יש מלא שיטות ``לפתות`` גברים , אני בטוח שיש לך חברות שיוכלו לתת לך עצות... פשוט תראי איך את מרגישה , אל תשארי קפואה. אל תתני לפחד לעצור אותך.

מישל 27

New member
כוח הפיתוי הנשי

אני לא מתחילה עם בחורים או מראה להם עניין גם לחמודים שבהם. יש לי ידיד שלא אחת אומר לי שאני לא מכירה את כללי המשחק ואת מה שמתרחש בחוץ. הוא צודק. הוא מנסה ליעץ. אני מקשיבה ולא מישמת. אני לא יכולה להראות שאני מעוניינת. הייתי רוצה לומר O.K מעכשיו אני מפסיקה לפחד מהיום אני מחייכת אל כל בחור שאני מעוניינת בו. זה לא יקרה היום או מחר. יש עוד דברים שאני צריכה לעבוד עליהם (כמו בושה אני מחכה לסידרת מדיטציות של לזריס שדרכם הוא מטפל בבושה של ילדות ובגרות- אני יודעת יש לי כמה בעיות בשק חהההההה) אבל תודה על ההתיחסות.

yofiel

New member
בוקר טוב מישל

בשביל לזכור חלומות צריך לבקש לזכור כמו שאמרת. אני עושה את זה בצורה הזאת - ``אני זוכר את כל החלומות שלי , אני מודע לכך שאני חולם , אני מבין את המסרים שמועברים לי בחלום...`` חשוב להגיד את זה בזמן הווה. חשוב מאוד בבוקר לא לקום מייד מהמיטה והשאלה הראשונה שאת שואלת את עצמך בבוקר היא מה חלמתי הלילה , לעצום עיניים ולחשוב על זה , ואז ישר לרשום את זה. יש אתר מעולה שגיליתי לאחרונה על חלומות שיהיה לך יום נפלא :) יופיאל

מישל 27

New member
היי יופיאל בוקר טוב לך

אני יכנס לאתר מאוחר יותר כשיהיה לי זמן להתעמק בו. אני לא זוכרת את החלום גם כשאני מתעוררת ממנו. יש תשובה באתר שרשמתה לי? שלך...

למעלה