לפעמים...

softy

New member
לפעמים...

לפעמיים אתה רוצה להתעורר ליום חדש כשאתה שוב לוח חלק. לוח נקי שאין עליו רישומים, שאין עליו קשקושים, שאין עליו שריטות. לפעמיים אתה רוצה לקום לבוקר חדש ולהרגיש כמו מדבר. מדבר צחיח, שלא צמח בו כלום, שלא נחרצו בו תלמים, שלא עברו בו שיירות, שלא לחמו בו מלחמות. לפעמיים אתה קם בבוקר ומרגיש כמו יער עד, יער עבות, כזה שקרני השמש לא חודרות דרכו, כזה שאתה הולך לאיבוד בין גזעיו , כזה שחיות טורפות אורבות בו, כזה שהמוות בו מגיע בחטף. לפעמיים אתה מתחיל את הבוקר שלך בתוך בועה, יש עוד הרבה אנשים מסביבך, הם יוצרים רעש, יוצרים המולה . אתה נע בתוך דממה- והם מתקרבים ובאים מולך... אך אתה ממשיך לנוע קדימה, לעבר מטרה לא נראית. לפעמיים אתה רוצה להיות מישהו אחר, מישהו טוב, מישהו שלם, כזה שמחייך כל יום אל העולם והעולם מחייך אליו, כזה שאין לו ספקות, שאין לו הרהורים, שאין לו פחדים, ואין לו חרטות. שלא מכחיש, לא משקר, לא מעליב, לא מקנטר, שאין בו קנאה, ואין בו טינה, שלא מאיים, ולא מאוים, שאין בו בגידה, ואין בו יאוש. לפעמיים אתה רוצה להתעורר ליום חדש כשאתה שוב לוח חלק.

רק לפעמים....???

פנטזיה על חזרה לאחור בזמן חולפת בראשי לפחות פעם ביום... לא פעם נשאלתי אם הייתי יכולה להתחיל הכל מההתחלה האם הייתי חוזרת על אותה מסכת חיים... אני ממש לא! ואתם? תודה סופטי על ההפניה לפורום של "מקלעת".. יש שם שמות מוכרים (

maxima

New member
וטוב שכך..........

שכל דבר זה לפעמים כי אם היה כל הזמן היינו משתעממים.....

דניאלה1311

Active member
מנהל
סופטי - אין לי מה להוסיף מרגישה ככה כאילו כתבת זאת עבורי, בשמי. תודה סופטי

אני ME

New member
טוב שלפעמים אתה צריך

"לקדם מכירות"...כך זוכים לכמה יצירות

Sודית

New member
זה קורה לי.....יותר מלפעמים....

ואז אני רוצה, שיהיה לי את הכח... לשנות בי דברים, אולי גם באחרים. לצערנו החיים מורכבים... מ-כל-כך הרבה דברים, כאלה שאנחנו אולי יכולים... פה ושם לעשות שינויים... וכאלה שאינם בשליטתנו... ואנחנו פשוט נסחפים. לפעמים אני רוצה להיות.... לפעמים רק לתהות... קצת לקוות.. קצת לרצות.. ל פ ע מ י ם רוצה רק לאהוב.... סודית רוצה לפעמים.

RUTYAN

New member
סופטי, מה אתה אומר בעצם?

להפסיק להרגיש????????? רותי

magy

New member
רותי, את סופטי

צריך לקרוא לפחות פעמיים ..... ואז מבינים את כוונתו......

t a m n u n a

New member
רותי ברוך רב שובך ../images/Emo110.gif

תימניה נחמדת.......מארצות הכפור....אל חלוננו, מה זה חם כאן.... ל ו ה ט. הראית איזה קלבת פנים עשו לך כאן????????????? איך בראש של העין?

maxima

New member
מה עיני רואת רותיייייייייייי../images/Emo24.gif

מה קרה לך מדוע נעלמת לנו?????? נורא נעלבנו שנעלמ בלי לומר מילה......

למעלה