לפעמים

לפעמים

לפעמים אתה רוצה להיות מישהוא אחר. לפעמים אתה רוצה שכל זה יגמר. לקום בבוקר אל תוך חיים אחרים,להיות כמו כולם שווה בן שווים. לפעמים אתה רוצה להרגיש מה שאחרים מרגישים. לפעמים אתה רוצה להיות רגיל עם אישה בית ילדים. לפעמים אתה מרגיש כמו בתוך אפלה.עוטה על פניך תמיד מסכה.מתחת עצבות,מבחוץ השימחה. לפעמים אתה רוצה לצרוח,לבכות,לקום ולברוח. לפעמים אתה מרגיש שכבר אין לך כוח.לפעמים אתה רוצה יד מלטפת.לפעמים סביבך מלא חברים,אך אתה מרגיש לבד ערום בתוך השלכת. לפעמים אתה אומר ככה אני,רגיל מבחוץ אך בפנים יחודי, אלו חיי זה יעודי,גם אם ארצה להשתנות זה לא בכוחי.אז עולה בך חיוך רגיל אך בשבילך משמעותי,הגיעה הזמן להשלים עם עצמי.

אממ...

כתבתי את השיר הזה הרגע בהודעה.אפילו עדיין לא שמרתי את זה אצלי חח... לא יודע אם זה שיר יפה,כי אלו המילים והחרוזים שעלו לי הרגע חח... וזה נישמע קצת ילודתי .בקיצור אני ישמח לקבל ביקורת לשיר הראשון שלי חח... לילה טוב./tapuzforum/images/emo24.gif

מקסים :)

לא חייבים מילים גבוהות או סיבוכים כדי ששיר יהיה נוגע (זאת דעתי לפחות.. יש אחרים שחושבים אחרת בטח בתחום הזה..) אגב למה בחרת לכתוב כל בית בתור שורה אחת?

תודה/tapuzforum/images/emo24.gif ואממ...

תאמת לא תיכננתי שזה יהיה שיר,אבל בסוף זה יצא שיר. וכתבתי את זה יחסית מהר אז לא הגדשתי לזה מחשבה,כמו שניתן ליראות בשיר.ותודה

theUnheard

New member
שיר מדהים.

אני בדר"כ לא ממש מגיב לשירים פה [למרות שכולם נורא מוכשרים], אבל זה שיר באמת מקסים וממש אהבתי

white star

New member
../images/Emo54.gif מדהים ../images/Emo12.gif

יא שניצי זה היה פשוט מעלף!!! אתה חושב שאולי אין פה ייחודיות אבל המבנה המיוחד מראה על החוסר שלמות, על השבירות. אהבתי לאללה

למעלה